• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri İkinci El Gelinlik almak hiç aklıma gelmemişti ta ki...

Çok iyi bir karar vermişsiniz..

Bu arada gelinliğin resmını eklememişsiniz merak ettım doğrusu =)

ya bende bşkasının gelinliğini giymek istemem her ne olursa olsun..varsın kalitesiz kumaş olsun ama sadece benim olsun isterim :)

ben kiralarım nereye koycam ne işe yarıycak bilmemne diyodum gelinliğimi aldım şimdi temmuzu sayıyorum gelsede giysem diye ve kimseye veremem kıyamam diyorum çünki ben giymeye kıyamıyorum o bambaşka mantıkla bağdaşmıycak bi duyguymuş iyiki kiralık değilmiş beğendiğim gelinlik kiralık olsa kiralar almazdım ama artık benim :)

bencede ya kiralıycan ya 2.el alıcan.1 gece veya bikaç saate o kadar para vermek saçma geliyor

merak eden arkadaşlar için gelinliğimin resmi... Bu kadar masrafın içinde 3 saat giyeceğim gelinliğe 5-6 bin lira vermek istemedim ... Çok sevdim, içimede sindi...
Benim illaki ilk ben giyeyim başkası giymemiş olsun gibi bir sorunum yok kıyafet sonuçta, hemde bir kez daha giyme şansının olmadığı bir kıyafet ömürlük değil...
Sizler daha güzellerini giyin... :) inşallah

Eklentiler

• $25022011316.jpg
    $25022011316.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 123
arkadaşlar merhaba ;
bende pronoviastan aldığım gelinliğimi satıyorum. İlgilenen olursa mail atabilir...
askısında sıfır gibi bence dünyanın parasını vermeye gerek yok...

merak eden arkadaşlar için gelinliğimin resmi... Bu kadar masrafın içinde 3 saat giyeceğim gelinliğe 5-6 bin lira vermek istemedim ... Çok sevdim, içimede sindi...
Benim illaki ilk ben giyeyim başkası giymemiş olsun gibi bir sorunum yok kıyafet sonuçta, hemde bir kez daha giyme şansının olmadığı bir kıyafet ömürlük değil...
Sizler daha güzellerini giyin... :) inşallah

hayırlı uğurlu olsun... sonuçta diktireceğin gelinlikte çok büyük bi risk olucaktı,istediğin gibi olmama ihtimalide vardı. gelinliğin veya abiyenin ikinci eli diye bişey yoktur bence, hatta bir kaç saat giyilmiş ve bir daha giyilmeyecek özel elbiselerin başkalarının üzerinde de mana kazanması ayrı bir hoşluk.

arkadaşlar merhaba ;
bende pronoviastan aldığım gelinliğimi satıyorum. İlgilenen olursa mail atabilir...
askısında sıfır gibi bence dünyanın parasını vermeye gerek yok...

Merhaba,

Gelinliginizin hangi Pronovias modeli oldugunu ogrenebilirmiyim?

bencede bir cogumuz 2. el gelinlik giyiyoruz gibime geliyor.. Sonucta satin alirken 2.ci elmi degilmi bilmiyoruz.. sorsan bile ''yok abla bu sifir daha kimse giymedi'' diyeceklerindende eminiz. Ha gelinligi tumden diktirirsin o ayri konu ama hazir gelinliklerin cogu giyilmis oldugunu dusunuyorum

valla çoooook iyi düşünmüşsün tebrik ederim:46::46::46:
ama giyince resim ekle olur mu yada isim ver bakalım merak ettim:1:

canım bende 2 el giydim aynı senin dediğin gibi nikahta giyilmişti sadece ben boloroda yaptırdım srf tülden ve herkes benim diktirdigimi sanmıştı çünkü tam istediğim ve anlattığım gibiydi yoksa önce diktirdim ve kaynanamlar almadı hemde senin ki gbi pahalıda deildi 750tl di almadılar düğüne 3 gün kalası bende gelinliğimi buldum ve diktirmek istediğimden daha güzeldi 500tl kiraladık annemler saolsun komisyon parasını onlar verdi geri kalanıda eşim
canım resm eklemişsin ve arkadan görünümü çok hoşşş bence bir kaç tane poz daha koy ki illa sıfır gelinlik die tutturup sonra dolapta bekletenlere ve sonra pişman olup satmak isteyenler oluyor onlar gibi yanlışa düşmesinler
bu arada lafım yanlış anlaşılmasın herkesin tercihi ama illa ilk ben giycem diktiricem die çoğu kız erkek tarafı ile anlaşamıyor ve yine üzülen taraf kendileri olyor kimse üzülmesin düğün zamanı orta yolu bulmak lazım dimi :71:

Merhaba hemcinslerim;
çook uzun zamandır üye olmadan takip ediyordum forumu ve en sonunda üye olmaya karar verdim :)

bende gelinliğimi satıyorum. giymek mümkün olmadı çünkü nişanı attım. henüz daha ambalajında hiç giyilmedi yani sıfır bir gelinlik var elimde ve satmak istiyorum ..karşı taraftan bayağı mağdur oldum maddi açıdan en azından satarsam hem siz hem ben yararlanmış oluruz. bulunması çok zor özel bir gelinlik henüz daha kataloglara bile geçmedi. 7.500 liralık gelinliği çok komik bir rakama satmak istiyorum. ilgilenenler olursa özelden yardımcı olurum.

merhaba smokincat,

senın adına cok uzuldum , zor bır durum dırekten donmek , hayırlısı ne ıse o olsun herkes ıcın...
bende kendıme ıkıncı el bır gelınlık bakıorum,senın gelınlıgınle ılgılenıyorum resımlerını bana nasıl ulastırabılırsın?

Merhaba hemcinslerim;
çook uzun zamandır üye olmadan takip ediyordum forumu ve en sonunda üye olmaya karar verdim :)

bende gelinliğimi satıyorum. giymek mümkün olmadı çünkü nişanı attım. henüz daha ambalajında hiç giyilmedi yani sıfır bir gelinlik var elimde ve satmak istiyorum ..karşı taraftan bayağı mağdur oldum maddi açıdan en azından satarsam hem siz hem ben yararlanmış oluruz. bulunması çok zor özel bir gelinlik henüz daha kataloglara bile geçmedi. 7.500 liralık gelinliği çok komik bir rakama satmak istiyorum. ilgilenenler olursa özelden yardımcı olurum.

kesinlikle senin için en hayırlısı olmustur canım..

Kızlar merhaba,
Ben de Nisan 2011 tarihinde Privenuptia Erenköy Şubesi'nden almış olduğum ORJİNAL ve Fransa'dan tasarım ödüllü, Begüm Kütük'ün de evlenirken tercih ettiği Privenuptia Azra modeli gelinliğimi, yer darlığı sebebiyle satmak istiyorum. Gelinlik nikahta giyildi ve kuru temizleme yapıldı.
İlgilenen olursa özelden fotoğraf ve daha fazla bilgi paylaşabilirim. $h&a (90).jpg

Back