Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merak eden arkadaşlar için gelinliğimin resmi... Bu kadar masrafın içinde 3 saat giyeceğim gelinliğe 5-6 bin lira vermek istemedim ... Çok sevdim, içimede sindi...
Benim illaki ilk ben giyeyim başkası giymemiş olsun gibi bir sorunum yok kıyafet sonuçta, hemde bir kez daha giyme şansının olmadığı bir kıyafet ömürlük değil...
Sizler daha güzellerini giyin... :) inşallah
arkadaşlar merhaba ;
bende pronoviastan aldığım gelinliğimi satıyorum. İlgilenen olursa mail atabilir...
askısında sıfır gibi bence dünyanın parasını vermeye gerek yok...
Merhaba,
Gelinliginizin hangi Pronovias modeli oldugunu ogrenebilirmiyim?
Arkadaşlar bende 2. El tesettürlü gelinlik arıyorum bilgisi olanlar lütfen özel den mesaj atsın
Merhaba hemcinslerim;
çook uzun zamandır üye olmadan takip ediyordum forumu ve en sonunda üye olmaya karar verdim :)
bende gelinliğimi satıyorum. giymek mümkün olmadı çünkü nişanı attım. henüz daha ambalajında hiç giyilmedi yani sıfır bir gelinlik var elimde ve satmak istiyorum ..karşı taraftan bayağı mağdur oldum maddi açıdan en azından satarsam hem siz hem ben yararlanmış oluruz. bulunması çok zor özel bir gelinlik henüz daha kataloglara bile geçmedi. 7.500 liralık gelinliği çok komik bir rakama satmak istiyorum. ilgilenenler olursa özelden yardımcı olurum.
Merhaba ben hala satmayi dusunuyorsaniz gelinliginizle ilgilenebilirim malaga en begendigim modellerden:)ozelden msj atmanizi rica ediyorum..(null)