Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi nemlendiricisini kullanıyorsunuz?ben effaclar matt kullanıyorum başka yağsız nemlendiricisidemi varmışbilmiyorumkismile
slmlar aliye okursan sana bir sorum olacak: roche toleraine ı önermiştiniz, hangisi acaba spa mı, riche mi? cild tipim karma ve kuruya dönük, gecen hafta topikte sormuştum siz de yanıtlamıştınız, hatırladınız mı? teşekkür ederim, bu arada eczacıdaki kız ısrarla la roche un hydreane legere diye bi kremini satmaya çalıştı, benim de kafam karıştı, yine sormak istedim.
cildimin t bölgesi diger yerlere göre daha yağlı. ama yanaklarım kuru, hatta bahar aylarında falan pul pul döküldüğü bile olur. gerildiğini hissediyorum bazen nemsizlikten,kaşınır da bazen sanırım bunlar kuruluktan oluyor. ama çok kuru da değil. ben hep karmadan kuruya dönük diye ifade ediyorum.hani cildi çok kuru olanların gözlerinin etrafı kırış kırış olur ya öyle birşey yok bende. kısaca fazla kuru diyemem ama normal de değil. eczacınıza sorarsanız çok sevinirim.teşekkür ederimyerimseniben