hem fondöten gibi beyaz renk isteyen hem güneş kremi isteyen varsa uriage'i öneriyorum kullanıyorum çok memnunum...
uriagenin içinde fondoten mi var canım? bi zararı var mı peki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hem fondöten gibi beyaz renk isteyen hem güneş kremi isteyen varsa uriage'i öneriyorum kullanıyorum çok memnunum...
uriagenin içinde fondoten mi var canım? bi zararı var mı peki?
kızlar ben tam bir la roche posay delisiydim .güneş kremi dahil bütün ürünlerini kullandım hicte şikayetci degilim . ama sivilcelerim hala cıkmaya devam edınce bıde bebde leke sorunu var cıkan sivilce yeri iz kalıyor. doktorum dermacence önerdi. yıkama köpügünü aldım ilk önce sonra maskesini derken seti düzdüm . gercekten cok memnunum gören cildin parlıyo diyo bide ısotrexin kullanıyorum hala. bu yıkama köpügü sadece gece kullanılıyo cünki aha iceriyo yani meyva asitleri var ve hafif soyucu özellikli. şimdi hangisi derrseniz tabiki dermacence derim ama roche posay da güzeldi hic kötü etkisi olmadı. 1 yıl kadar kullandım
Benim cildim karma ve hassas. Akşamları yatmadan önce efflaclar duo kullanıyorum. Hem yeni sivilce oluşmasını engelliyor hemde lekelere iyi geliyor. Gündüz ise toleriane fluid kullanıyorum.bana da gittiğim doktor la roche posay anthelios xl50 fluid extreme güneş kremini önerdi bakayım alacağım yani.ayrıca cildim karma la roche posay ın nemlendiricisinden hangisini kullanmamı önerirsiniz??? doktorum basis krem kullanabilirsin dedi ama kararsızım??kafamçokkarıştı bayanssulusmile
Benim cildim karma ve hassas. Akşamları yatmadan önce efflaclar duo kullanıyorum. Hem yeni sivilce oluşmasını engelliyor hemde lekelere iyi geliyor. Gündüz ise toleriane fluid kullanıyorum.
Açıkçası bende o şekilde bir şeyler olmadı. Belki alerji yapmıştır sende. İstersen bir süre ara ver yada sadece gece kullan. Efflaclar k daha sert bir ürün, benim cildimi hemen kurutup soymaya başlıyor. Duo sanki hassas cilt için daha uygun gibi geldi bana açıkçası. Yada benim cildimde böyle bir etki yaptı.merhaba.benim cildim de karma ve çok hassas.ben efflaclar duo aldım 2 haftadır kullanıyorum.yüzümü temizledikten sonra sürüyorum fakat sürdüğüm anda yüzümde yanma oluyor ve son günlerde yüzümde küçük kabarcıklar oluştu.sen yalnızca gece kullanıyormuşsun ben gündüz de kullanıyorum acaba bu yüzden olabilir mi?aslında efflaclar k yıda almak istiyordum çnk yüzümde isilik gb pütürcükler var fakat böyle olunca tereddüt ettim.