Ben vücut nemlendiricisi (hala kullanıyorum), güneş kremleri (yüz ve kollarım için ayrı faktörler ve sadece yazın günlük kullandım) ve termal su kullandım, hepsinden de memnumdum. Cilt bakım ürünlerinden kullanmadım ama çok kaliteli olduklarını biliyorum. Kuzenim bebeği için vücut nemlendiricisini almıştı, özellikle bebek bakımı için.. Çevremde bir çok insanın cildindeki sorunlar düzeldi hep hemde kalıcı olarak..
Bir arkadaşımın cildi hassas olduğu ve yağlı olamdığı halde (sanırım hormanal bir şeydi) sivilceler çıkardı, eczacı effeclar k serisini verdi. Sanırım sivilcelerin kuruması için bir ürünü vardı ve bir yada iki dakika temas etmesi gereken ürünü eczacının müthiş tavsiyesiyle bütün gece yüzünde tutan arkadaşımın iki gün sonra suratı yanmıştı. kesinlikle marka yada ürünleri ile ilgili bir sorun yok! Diğer ürünlerini kullanmaya devam etti. Söylemek istediğim cildini tanımak çok önemli, eczacı demiycem ordaki satıcı bayanın yanlış yönlendirmesiyle alakalı bu.. Malesef böyle bilinçsizce sadece ürünü satmak derdi olan insanlar yüzünden gencecik cilt tedavi gördü.. Nerden yada kimden alısak alalım mutlaka araştırıp almak lazım..