- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.861
İnşaallah canım..Benim bu pes pese olsun isteme sebebim de kardesimle aramdaki yas farkinin 12 olmasi. Ben yalvar yakar kardesim olsun diye gezdim baya bi sure. Cocukcagizin bebekligi ergenlik zamanlarima denk geldi. Sonra o 9 yasindayken evlendim geldim baska bi sehre. Aradaki fark cok olmasin diye dusunuyordum. Ama bizim de durumlar cok cok guzel degil su andaki sartlara gore. Benim aklimda hala eczacilik okumak var, hazirlanmasiydi kazanmasiydi okumasiydi derken nerden baksan 6 7 sene lazim. Boyle dusundukce isin icinden cikamiyorum. Hayirli olsun diyip gecmem lazim ama iste kontrol manyakligim yuzunden o da olmuyo
Sizin icin de hayirlisi olsun canim insallah gonlunuze gore olur isin de bebegin de
İyi demissin iyi ki gelmis.
Oglen 12 1 gibi kahvalti yapamam simdilik canim. Kizim birazcik daha buyusun iyice duzeni otursun da anca oyle. Su an surekli ya kucagimda ya dibimde hep ilgi istiyor. Her seyi birlikte yapiyoruz. Onun karnini doyururken ben de ne yersem kar kafasiyla yiyorum bi seyler.
Aksami erken yemek bende de cok ise yariyo aslinda. Yemek sonrasi da meyvedir vs fasli yapmazsak super olur. Benim esimin ailesi sabahtan aksama kadar bi seyler yer. Sabah kahvalti yaparlar. Sonra oglen 1 2 gibi cayin yaninda pasta borek cesidi, 5 6 gibi aksam yemegi, sonra yine cay, sonra kuruyemis ve meyve patlamis misir fasli, sonra da (biz varken) kahve ve yanina bir seyler. E bu sartlarda yasamis simdi de oyle devam etsin istiyor. Kilo derdim yokken benim de hosuma gidiyodu acikcasi. Hep boyle aldim zaten kilolari. Su an kizimla hicbir sey ortada birakilmiyor, allahtan baya azaldi gece tikinmalarimiz
Neyse iste uzun lafin kisasi ben de erken yeme ve sonrasinda bir sey yememe taraftariyim artik, ama cocuk malesef elimi kolumu bagliyor, yemegi vakitlice yapamiyorum.
Bi de son olarak, bugün çiğ findik ici ve beyaz leblebi aldim ben. Kuruyemis yeme aliskanligi edinmeyi umuyorum
Ben de aranizda olmaktan mutluyum.
İnsallah hepimiz hedeflerimize ulasiriz veya yaklasiriz bu sure icinde
Sorun degil canım, keyfine bak sen...Bugün işlerim var kızlar Akşam yatmadan önce gelirim menü paylaşmaya 12yi geçebilir biraz idare edin olur mu.
Menü belli değil kv de yiyeceğiz yemeği kalabalığa karışıp az yemeyi düşünüyorum.
Akşam yemeğimi saat 5'te yedim, ayrıca menüme ek diyebilecek birşey de yemedimDunku menume ek , geceye dogru bir kibrit kutusu buyuklugunde kasar yedim.
Reglden o baska bisi degil çarşambaya iner
Reglden olabilir sab.Akşam yemeğimi saat 5'te yedim, ayrıca menüme ek diyebilecek birşey de yemedimama benim tartı show yaptı bu sabah
Dün reglin ilk günüydü ondan mıdır nedir anlayamıyorum kendimi
Pazar ile alakası yok. O cekirdek yaktı seni ama yine de çok kötü değil fatma.Günaydın benim tartı pazarı sevmedi malesefoysaki perşembe sabah 68.8 di
Oh atlattın o kaçamaklari. Süper.
Tebrikler canım gerçekten harikasın kendimden utanıyorumKilom 57.2 Gecen Carsamba 58 di . Giden -800 gram.
Tebrikler canım gerçekten harikasın kendimden utanıyorum
Mutlu etti bu :) A AklinYolu1
ML uc gunde eksi ile gelmissin. Carsamba da eksi gelirsen bir rutine oturtabilirsin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?