Merhaba hanımlar konu başlıgımdanda anlaşıldıgı üzere normal dogum sonrası kalan göbegım. dogum yapalı 8 ay olacak ve dıyetteyım 80 kilodan74 düştüm egxersiz mekik cekmeme ragmen nednese belırgın bi fark yok halen aynı nasıl eritmem gerekıyor korse takmadım dogum sonrası bez sarmıstım pişman oldum sonrada cevrenızde ya da sizin tecrübelerinizden ötürü göbegi giden varmı kesin gidermi? azimle mekik karın egzersizleri yapmaya devam etmelımıyım?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bölgesel İncelme l Dogum sonrası kalan göbek..
- Konu Sahibi hayltkdn
- Başlangıç Tarihi
Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Nisan 2019
- 5.131
- 13.288
- 198
- 7 Mayıs 2015
- 2.412
- 5.865
- 158
Sadece arkadaşlarımdan biliyorum, hepsi uzun süre korse takmıştı doğumdan sonra. Belki de geç kalmış sayılmazsınız korse edinin bir tane kendinize. Düzenli olarak takın. Sporla da desteklerseniz sıkılaşırsınız diye düşünüyorum. Pilates yaptığımda pilatese gelen yeni bebeği olmuş anneler de vardı, epey iyi geliyor demişlerdi.
Bikaç kişiden de duydum o yüzden konu acayım dedimAnnem de korse takmamış.ne yapsa gitmedi o göbek
çok teşekkür ederim uzun süre takımca gıtmısmıydı arkadaslarınızınkı pekiSadece arkadaşlarımdan biliyorum, hepsi uzun süre korse takmıştı doğumdan sonra. Belki de geç kalmış sayılmazsınız korse edinin bir tane kendinize. Düzenli olarak takın. Sporla da desteklerseniz sıkılaşırsınız diye düşünüyorum. Pilates yaptığımda pilatese gelen yeni bebeği olmuş anneler de vardı, epey iyi geliyor demişlerdi.
- 28 Kasım 2019
- 966
- 26.022
- 438
Maalesef cnm korse ancak takmalısın ama birtane normal dogumla getirdim geçti yani ikinci sezeryan ama göbegim varla yok arası maalesef demem yengem 3 tane getirdi ve haylada var göbekMerhaba hanımlar konu başlıgımdanda anlaşıldıgı üzere normal dogum sonrası kalan göbegım. dogum yapalı 8 ay olacak ve dıyetteyım 80 kilodan74 düştüm egxersiz mekik cekmeme ragmen nednese belırgın bi fark yok halen aynı nasıl eritmem gerekıyor korse takmadım dogum sonrası bez sarmıstım pişman oldum sonrada cevrenızde ya da sizin tecrübelerinizden ötürü göbegi giden varmı kesin gidermi? azimle mekik karın egzersizleri yapmaya devam etmelımıyım?
Merhaba hanımlar konu başlıgımdanda anlaşıldıgı üzere normal dogum sonrası kalan göbegım. dogum yapalı 8 ay olacak ve dıyetteyım 80 kilodan74 düştüm egxersiz mekik cekmeme ragmen nednese belırgın bi fark yok halen aynı nasıl eritmem gerekıyor korse takmadım dogum sonrası bez sarmıstım pişman oldum sonrada cevrenızde ya da sizin tecrübelerinizden ötürü göbegi giden varmı kesin gidermi? azimle mekik karın egzersizleri yapmaya devam etmelımıyım?
Sezeryan doğum yaptım. Korsede kullandım ama göbek kaldı. Zaten korse zayıflamak için değil, gebelik döneminde nereye kayacağını şaşıran organları toparlamak için. Amaaann göbeğide çok dert etmiyorum zaten. Annelik gibi kutsal bir şeye nail olmuşum. Yemişim göbeğini ( diyerek kendimi avutuyorum ) Bu arada 36 beden iken 42 oldum.
- 2 Temmuz 2013
- 1.952
- 2.415
- 133
- 29 Nisan 2013
- 1.697
- 2.432
- 333
- 7 Mayıs 2015
- 2.412
- 5.865
- 158
Arkadaşlarım spor vererek kilo verdiler genelde , korse icin de karınlarını toparladığını söyledi normal doğum yapan arkadaşım. Biri sezaryenle dogum yaptı mesela hala az da olsa göbeğim kaldı ama korse ilk zamana göre toparladı der konusu açıldığında. Sanırım sporla destekleyince korse sıkılaştırıcı etki yapıyor azda olsa.çok teşekkür ederim uzun süre takımca gıtmısmıydı arkadaslarınızınkı peki
- 7 Eylül 2012
- 1.378
- 698
- 323
Merhaba,Merhaba hanımlar konu başlıgımdanda anlaşıldıgı üzere normal dogum sonrası kalan göbegım. dogum yapalı 8 ay olacak ve dıyetteyım 80 kilodan74 düştüm egxersiz mekik cekmeme ragmen nednese belırgın bi fark yok halen aynı nasıl eritmem gerekıyor korse takmadım dogum sonrası bez sarmıstım pişman oldum sonrada cevrenızde ya da sizin tecrübelerinizden ötürü göbegi giden varmı kesin gidermi? azimle mekik karın egzersizleri yapmaya devam etmelımıyım?
Korse vs cozum degil fazla kilolar gidince gobekte gidecek.
- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
En güzeli hangisi acaba farmasinin var bildigim ama o çok işe yarar gelmedi gözüme. Siz hangisini kullandiniz?Kırmızı biberli jeller var canim onu sürüyosun üstüne korse takiyosun eritiyor.. bende göbek olmadi hiç ama kal cam için yaptim ise yaradı
- 2 Temmuz 2013
- 1.952
- 2.415
- 133
Tamda onu kullanıyorum çok hassas çıktım normalde alerji yapar hemen ama o iyi geldi ve baya incelme oldu hala kullanıyorum tabi termal tayt giyiyorum üzerineEn güzeli hangisi acaba farmasinin var bildigim ama o çok işe yarar gelmedi gözüme. Siz hangisini kullandiniz?
- 14 Mayıs 2017
- 1.949
- 2.459
- 133
Ya belki göbekten zor veriyosunuz eskiden korse yoktu çünkü bi de benim yengem de çarşafla sarmıştı beli ipp ince çünkü zayıf bi kadınMerhaba hanımlar konu başlıgımdanda anlaşıldıgı üzere normal dogum sonrası kalan göbegım. dogum yapalı 8 ay olacak ve dıyetteyım 80 kilodan74 düştüm egxersiz mekik cekmeme ragmen nednese belırgın bi fark yok halen aynı nasıl eritmem gerekıyor korse takmadım dogum sonrası bez sarmıstım pişman oldum sonrada cevrenızde ya da sizin tecrübelerinizden ötürü göbegi giden varmı kesin gidermi? azimle mekik karın egzersizleri yapmaya devam etmelımıyım?
- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.331
- 208
- 36
Bendee 38den 42 ye dogru gidiom Allah sonumuzu hayretsinSezeryan doğum yaptım. Korsede kullandım ama göbek kaldı. Zaten korse zayıflamak için değil, gebelik döneminde nereye kayacağını şaşıran organları toparlamak için. Amaaann göbeğide çok dert etmiyorum zaten. Annelik gibi kutsal bir şeye nail olmuşum. Yemişim göbeğini ( diyerek kendimi avutuyorum ) Bu arada 36 beden iken 42 oldum.
- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Hadi ya ben çok reklami olunca bir ara sogumustum. X2 mi kullaniyorsun normal mi birde termal tayti nerden aldin canım?Tamda onu kullanıyorum çok hassas çıktım normalde alerji yapar hemen ama o iyi geldi ve baya incelme oldu hala kullanıyorum tabi termal tayt giyiyorum üzerine
Termal tayt normal termal mi yoksa kilo vermek için olan mi? Bedene nasil karar verdin. Ne sordum ya
- 2 Temmuz 2013
- 1.952
- 2.415
- 133
Estağfurullah sor tabi forx5 aldim ben hatta cayinida aldım . Vücut ölçülerime göre yolladı bedeni m beden yolladı 40 giyiyorum normalde tabi simde 38 oldum 1 ay oldu kullanaliHadi ya ben çok reklami olunca bir ara sogumustum. X2 mi kullaniyorsun normal mi birde termal tayti nerden aldin canım?
Termal tayt normal termal mi yoksa kilo vermek için olan mi? Bedene nasil karar verdin. Ne sordum ya
- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Vay be sastim kaldım helal olsun masallah sporla destekliyor musunuz? Yoksa giyip duruyor musunuz ne kadar süre giyiyorsunuzEstağfurullah sor tabi forx5 aldim ben hatta cayinida aldım . Vücut ölçülerime göre yolladı bedeni m beden yolladı 40 giyiyorum normalde tabi simde 38 oldum 1 ay oldu kullanali
- 2 Temmuz 2013
- 1.952
- 2.415
- 133
2 çocukla spora vaktim olmuyor günde 3-5 saat giyiyorum tam isleri yapacağım zamana denk getiriyorumVay be sastim kaldım helal olsun masallah sporla destekliyor musunuz? Yoksa giyip duruyor musunuz ne kadar süre giyiyorsunuz
- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Cok iyiymis sevindim sizin adınıza. Cay ve hapa baktim kiminde çarpıntı yapmış. Yakinima önerecektim emin olamadim yaşı 40tan fazla. Birde çarpıntı falan yapar mazallah. Sizde dikkatli kullanin bence ama tayt denemeye değer o vakit.2 çocukla spora vaktim olmuyor günde 3-5 saat giyiyorum tam isleri yapacağım zamana denk getiriyorum
Ama tayti aratiyorum cikmiyor :/