L aptopumda formattan sonraki değişiklikler neden olabilir

Aynen abla en iyisi ipad :) virüs girdi vs derdi yok,işletim sistemini mi değiştirmiş olabilirler eski bir sürüm mü yüklediler acaba.
Valla anladığım kadarıyla sürümde sıkıntı yok ama ince ayarları yapılmamış gibi duruyor, yani resim yazı boyut ayarları, dil seçimi gibi, format atıp yazılımı yükleyip bırakmışlar bence, malum yazılımlar orijinalde İngilizce, yükledikten sonra ekranı, dil seçimi vb şeyleri kendine göre ayarlaman gerekiyor, kendileri yapar deyip bırakmışlardır.

Aldıkları parayı haketseler olmaz zaten!!!

Anladım bana göre önemlisi ince ayarları yapmak,150 lira almışlar bari işlerini tam yapsalardı.

Yalnız şarj da sıkıntı varmış pil de problem olabilir,ısınma sorunuda var mıydı.
Sorunlu olduğu için uzun süre kullanmadım, o yüzden tam hatırlamıyorum. Şu an prizde takılı kullanıyorum. Ateş gibi değil ama hissedilir bir sıcaklık var.
Biz kablosundaki sorunu belirttik, sorunlu kısmı değiştirmişler ama adaptörde bir hinlik yaptılar mı bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…