- 14 Eylül 2017
- 2.705
- 9.771
-
- Konu Sahibi sivastrabzon
Gülüm konu linkini duvarına koysan ana sayfada duvar yazılarımız göründüğü için çok daha fazla insan görür bence.Mune , rica etsem konumu daha uygun bir forum varsa taşır mısın, burada yanıt bulamadım, bunu öğrenip zaman aşımı olmadan verdiğim yere gitmek istiyorum sorunu öğrenip..
Aaa, haklısın valla hiç düşünmemiştim, teşekkür ederim hem beni kırmadığın hem de verdiğin fikir için..Gülüm konu linkini duvarına koysan ana sayfada duvar yazılarımız göründüğü için çok daha fazla insan görür bence.
Hiçbir başlığa uymayan yazılara taşıyayım
Rica ederim ne demek, bdvye taşır mısın denmediği sürece konuları uygun görülen bölümlere taşıyorum, sıkıntı yok :))Aaa, haklısın valla hiç düşünmemiştim, teşekkür ederim hem beni kırmadığın hem de verdiğin fikir için..
Sarz (adaptör) kablosunda incelme vardı, şarrz ederken sıkıntı yaşıyorduk, şimdi değiştirdiklerinde %100 doldurduğum halde video izlemeden, oyun oynanmadan bir saat olmadan bitti..Size yanlış bir bilgi vereceklerini sanmıyorum. Düzeltirler muhtemelen. Onlar kendilerine geldiği zamanki hali bilmediği için format atıp bırakmıştır.
Tekrar götürün kısacası.
Hayatım, bilgisayarların teknik dilinden pek anlamam ama sanırım senin laptopu fabrika ayarlarına geri döndürmüşler, yaptıkları bundan ibaret ki biraz kurcalamayla bunu sende yapabilirdin, umarım ağız dolusu teknik terim söyleyip çok iş yapmış gibi göstererek senden çok para almamışlardır.Sarz (adaptör) kablosunda incelme vardı, şarrz ederken sıkıntı yaşıyorduk, şimdi değiştirdiklerinde %100 doldurduğum halde video izlemeden, oyun oynanmadan bir saat olmadan bitti..
Sarz (adaptör) kablosunda incelme vardı, şarrz ederken sıkıntı yaşıyorduk, şimdi değiştirdiklerinde %100 doldurduğum halde video izlemeden, oyun oynanmadan bir saat olmadan bitti..
Ben de teknik olarak hiçbirşey anlamıyorum. Eşim götürüp getirdi tamirden ki o interneti kullanmakta bile benden yardım alıyor . Biz de bundan korkuyoruz zaten, eşimin bir şey anlamadığını görüp çok şey yapmışlar gibi gösterip 150 tl aldılar ama eski halinden daha kötü oldu. Fabrika hayatlarında döndürselerse de, bizim ilk kullandığımız gibi de değil ki. Hani telefonla fotoğraf çekip te fotoğrafçıda büyüterek baskı yaptırmak istersiniz de şekli bir tuhaf çıkar..öyle bir görüntü. Bir de dil ayarlarında türkçe görünüyor ama bilgisayarın tüm dili ing. Yapanlar eşime yazılım sıfırlanmış demişler.. bu sorunlar 'nunla alakalı olabilir mi acaba?Hayatım, bilgisayarların teknik dilinden pek anlamam ama sanırım senin laptopu fabrika ayarlarına geri döndürmüşler, yaptıkları bundan ibaret ki biraz kurcalamayla bunu sende yapabilirdin, umarım ağız dolusu teknik terim söyleyip çok iş yapmış gibi göstererek senden çok para almamışlardır.
Şarj aletini mi değiştirdiniz? 1 saatte bitiyorsa geride sürekli çalışan programlar yoksa laptop pil ömrünü doldurmuş olabilir, yani bu da yeni pil demek.
Şarj iki parçadan oluşuyor,adaptörü bağlı olan kısım bilgisayar girişine takılıyor, diğer kısımda da bir ucu adaptore bir ucu.prize takılan kısım var. Degisen kısım da bu. Adaptör aynı. Bu değişimden önce bir kablonun incelmesi dışında bir sorun yoktu. Adaptorun orijinaliyle değiştirmiş olabilirler mı diye paranoyaya kapılıyoruz ..Pilde problem olabilir. Yakınlarda priz oldukça, laptopu kullanırken pilini çıkarıp laptopu direkt elektriğe takarak kullanmak daha iyi oluyor.
En azından pil boş yere ömrünü tüketmiyor.
Ben de teknik olarak hiçbirşey anlamıyorum. Eşim götürüp getirdi tamirden ki o interneti kullanmakta bile benden yardım alıyor . Biz de bundan korkuyoruz zaten, eşimin bir şey anlamadığını görüp çok şey yapmışlar gibi gösterip 150 tl aldılar ama eski halinden daha kötü oldu. Fabrika hayatlarında döndürselerse de, bizim ilk kullandığımız gibi de değil ki. Hani telefonla fotoğraf çekip te fotoğrafçıda büyüterek baskı yaptırmak istersiniz de şekli bir tuhaf çıkar..öyle bir görüntü. Bir de dil ayarlarında türkçe görünüyor ama bilgisayarın tüm dili ing. Yapanlar eşime yazılım sıfırlanmış demişler.. bu sorunlar 'nunla alakalı olabilir mi acaba?
Şarj iki parçadan oluşuyor,adaptörü bağlı olan kısım bilgisayar girişine takılıyor, diğer kısımda da bir ucu adaptore bir ucu.prize takılan kısım var. Degisen kısım da bu. Adaptör aynı. Bu değişimden önce bir kablonun incelmesi dışında bir sorun yoktu. Adaptorun orijinaliyle değiştirmiş olabilirler mı diye paranoyaya kapılıyoruz ..
Cok teşekkür ederim ilgine..Dur bakayım, yakalayınca ben bilen birine soracağım bakayım ne diyecek.
Ne demek gülüm, hepsi değil, işini layıkıyla yapanları tenzih ederim ama bazıları özellikle PC'den anlamayan müşterilerine bir sürü teknik terimle sorunu anlatıyorlar, insanlarda oooo benim PC'de çok büyük bir sorun var demek ki adam bir sürü şey söyledi diyor, halbuki o kadar teknik terim kullanılarak anlatılan arıza PC'ye format atıp lisanslı yazılımı yeniden yükleyip ince ayarını yapmaktan ibarettir bazen, içinde önemli yazılım ve programlar olmayan, mutlak yedeklemesi olmazsa olmaz dosyalar yoksa, yani basit kullanımlı Google'a gir kkye giriş yap, face sayfana bak gibi işler için kullanılan bir PC'den söz ediyorsak formatı çocuk oyuncağıdır, fabrika ayarlarına döndürür, sonra yazılım CD'sini takar yüklersin, bitti gitti, ince ayarları da zamanla yapılır, senin PC'de birşeyleri eksik yapmışlar, bak bu kadarını bile biliyorum ama gerisi yok bende :)))Cok teşekkür ederim ilgine..
Çok çok teşekkür ederim. Benim için ayrı olarak sorman ayrıca mutluluk verdi bana..Benim teknik servis bunları söyledi, resimlerin yayvan görüntüsü içinde bunları yapınca düzelir dedi :)
Sorun değil hayatım, eşim az çok anlar ona sordum :)) salona gidip 5 dakikanı ayırır mısın dedim, senin yazdıklarından çıkardığı sonuca göre anlattı, bana da yaz kızım dedi yazdım, eğer mümkünse iOS tabanlı ıpad alsınlar formatı da kolay ayarları da, pcdeki kadar sıkıntı çekmezler, format için servise bile gerek duymazlar dedi, ben PC'lerin, yazılımların teknik kısmından anlamam mesela, o yüzden ıpad kullanıyorum, zaten bir tek KK'ye girmek arada bir de okey vb oyunlar oynamak için kullandığımdan ıpad tuhaflaşmaya başladığında fabrika ayarlarına döndürüyorum sorun çözülüyor :)) virüs girdi pc çöktü sıkıntılarımda olmuyor.Çok çok teşekkür ederim. Benim için ayrı olarak sorman ayrıca mutluluk verdi bana..
Hepsini uygulamaya çalışacağım becerebildiğim kadar..
Aynen abla en iyisi ipad :) virüs girdi vs derdi yok,işletim sistemini mi değiştirmiş olabilirler eski bir sürüm mü yüklediler acaba.Sorun değil hayatım, eşim az çok anlar ona sordum :)) salona gidip 5 dakikanı ayırır mısın dedim, senin yazdıklarından çıkardığı sonuca göre anlattı, bana da yaz kızım dedi yazdım, eğer mümkünse iOS tabanlı ıpad alsınlar formatı da kolay ayarları da, pcdeki kadar sıkıntı çekmezler, format için servise bile gerek duymazlar dedi, ben PC'lerin, yazılımların teknik kısmından anlamam mesela, o yüzden ıpad kullanıyorum, zaten bir tek KK'ye girmek arada bir de okey vb oyunlar oynamak için kullandığımdan ıpad tuhaflaşmaya başladığında fabrika ayarlarına döndürüyorum sorun çözülüyor :)) virüs girdi pc çöktü sıkıntılarımda olmuyor.