Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim canıma.s.canım cok guzel olmus ellerıne saglıkkk:1hug:
teşekkür ederim canım a.s.GerÇekten Çok Şık olmuŞlar elİnİze saĞlık
teşekkür ederim canım a.s.ne güzel olmuşş ayy çok cici ellerinize sağlık..
teşekkür ederim canım a.s.canımmm çok tatlı olmuş ellerine sağlıkkk :))
teşekkür ederim a.s. cümlemizinkine inşallah :Saruboceq:eline sağlık çok şık ve tatlı olmuş... Allah uzun ömür versin yavruna.. :Saruboceq:
teşekkür ederim canım a.s.ne güsel kendin bişiiler yapabilmek ellerine sağlık tatlım...
teşekkür ederim canım a.s.Çok Şeker olmuŞ elİne saĞlık
tuhafiye deniyor sanırım. incik boncuk satılan yerler varya hani içinde dikiş nakış ahşap için takı için bir süür şey satılan yer adını tam bilmioyrum orlardan alıyorumçok güzel olmuş ellerine sağlık nerden alınıyo bu malzemeler bende almayı düşünüyorum bebek şekeri yapıcam bide ne kadara geliyo kusura bakma böyle sorular soruyorum ama bilgi almak istiyorum
evet içindeki koku. lavanta.. hemde mıknatıslı yaptımister koku gibi ister buz dolabısüsü gibi kullansınlar diyesüper olmuşlarrrrrr ellerine emeğine sağlıkkkkkkk
içindekiler ney tam anlayamadımm koku mu??
teşekkür ederim füsfüscanım bayıldım yaa çok güzel olmuşlar, eline sağlık
ben de bu tip şeylerle uğraşmayı çok seviyorum, doğumgünümüze de yapmıştım
o da geçti, başkalarına mı yapsam artık acaba:))
sağol canım teşükür hihoyyytay çok güzel olmuşşş ellerine sağlık canım
nice doğum günleri kutlamanız dileğiyle :)
sağol minişimdenizcimm çok marifetlisinn maşAllah çok cici olmuşş valla..
amin inşallah :Saruboceq:[Bmeleğine nice sağlıklı seneler canım.
allah ellerine kınalar yakmayıda nasip etsin.:1hug:
vermek isdediğin hatıralarda çok hoş olmuş.ellerine sağlık.a.s.
amin inşallah canım :Saruboceq: hepimiin yavrularını bağışlasın rabbimçok güzeller canım ellerine sağlık..Rabbim bebeğine nice hayırlı yaşlar nasip etsin ve yavrunu sana bağışlasın canım...
yes yavrım caminin altından aldım.. iplisinide biliom.. ama ben bunu beğendimmmm toptan kendi emeeeemmlaelaelaelaelaedenis len sen bu aralar boole seylerle cok ılgılenıon. noollıı bacım. yavas gıt yav kıskanıomkaydirigubbakcemile3 saka bı yana guzel olmuslar. camının altından mı aldın bu tullerı. bak bı de bunların ıplısı var. tutup buzuveruon. bı aaralar bebek sekerı yapmaya nıyetlendıydım ordan bılıom. bebecınle nıce saqglıklı mutlu yıllara yafrım
teşekkür ederim canım.a.s.Cnm ellerine sağlık ne kadar ince düşünmüşsün
teşekkür ederim canım.belki yeni çıkmıştır pullular. hergün yeni birşey çıkıyor biliyorsunbende bunun turuncusunu yaptım doğumda dağıttım benimki tüldü şu pullu tül daha hoşmuş ama onu bulamadım ilk yaşınız kutlu olsun
teşekkür ederim...a.s.çok güzel olmuş ellerine sağlık a.s.
sağol canım.nıkah sekerı gibi:)
cok güzeL
sağoll murgizzimmmŞenizkız sen ne becerikli hatunsun ellerine sağlık
çok güzel bi fikir verdin bana.. ben de 1. yaşımızı böyle kutlasam kızmazsın umarım:))
[QUOTE=ceemre;6667224]adları ne bunların ne diyerek istiyosun ben bilmediğim için soruyorum kusura bakmazsın artık yapmayı düşünüyorum hatta bu hafta gidip alıcam