Kzmn doum gnne gelenlere 1 ya hatras

çok güzeller canım ellerine sağlık..Rabbim bebeğine nice hayırlı yaşlar nasip etsin ve yavrunu sana bağışlasın canım...:nazar:

denis len sen bu aralar boole seylerle cok ılgılenıon. noollıı bacım. yavas gıt yav kıskanıomkaydirigubbakcemile3 saka bı yana guzel olmuslar. camının altından mı aldın bu tullerı. bak bı de bunların ıplısı var. tutup buzuveruon. bı aaralar bebek sekerı yapmaya nıyetlendıydım ordan bılıom. bebecınle nıce saqglıklı mutlu yıllara yafrım

bende bunun turuncusunu yaptım doğumda dağıttım benimki tüldü şu pullu tül daha hoşmuş ama onu bulamadım ilk yaşınız kutlu olsun

çok güzel bi fikir verdin bana.. ben de 1. yaşımızı böyle kutlasam kızmazsın umarım:))

[Bmeleğine nice sağlıklı seneler canım.
allah ellerine kınalar yakmayıda nasip etsin.:1hug:
vermek isdediğin hatıralarda çok hoş olmuş.ellerine sağlık.a.s.[/B]

öncelikle dün yazamadım üzgünüm. acil işım çıkınca kapatak zorunda kaldım
canım cok guzel olmus ellerıne saglıkkk:1hug:
teşekkür ederim canıma.s.
GerÇekten Çok Şık olmuŞlar elİnİze saĞlık
teşekkür ederim canım a.s.

ne güzel olmuşş ayy çok cici ellerinize sağlık..
canımmm çok tatlı olmuş ellerine sağlıkkk :))

eline sağlık çok şık ve tatlı olmuş... Allah uzun ömür versin yavruna.. :Saruboceq:
teşekkür ederim a.s. cümlemizinkine inşallah :Saruboceq:

ne güsel kendin bişiiler yapabilmek ellerine sağlık tatlım...

Çok Şeker olmuŞ elİne saĞlık

çok güzel olmuş ellerine sağlık nerden alınıyo bu malzemeler bende almayı düşünüyorum bebek şekeri yapıcam bide ne kadara geliyo kusura bakma böyle sorular soruyorum ama bilgi almak istiyorum
tuhafiye deniyor sanırım. incik boncuk satılan yerler varya hani içinde dikiş nakış ahşap için takı için bir süür şey satılan yer adını tam bilmioyrum orlardan alıyorum
toptan alısan uyguna geliyor ben kırık kırık aldığım için tane 1 lira ya geldi canım.

süper olmuşlarrrrrr ellerine emeğine sağlıkkkkkkk
içindekiler ney tam anlayamadımm koku mu??
evet içindeki koku. lavanta.. hemde mıknatıslı yaptımister koku gibi ister buz dolabısüsü gibi kullansınlar diye

adları ne bunların ne diyerek istiyosun ben bilmediğim için soruyorum kusura bakmazsın artık yapmayı düşünüyorum hatta bu hafta gidip alıcam

canım bayıldım yaa çok güzel olmuşlar, eline sağlık
ben de bu tip şeylerle uğraşmayı çok seviyorum, doğumgünümüze de yapmıştım
o da geçti, başkalarına mı yapsam artık acaba:))

ay çok güzel olmuşşş ellerine sağlık canım
nice doğum günleri kutlamanız dileğiyle :)

denizcimm çok marifetlisinn maşAllah çok cici olmuşş valla..

[QUOTE=ceemre;6667224]adları ne bunların ne diyerek istiyosun ben bilmediğim için soruyorum kusura bakmazsın artık yapmayı düşünüyorum hatta bu hafta gidip alıcam [/QUOTE]

adını bilmiyorum öyle saf saf dolanırken gözüme ilişti alkisalkisalkis
ben doğumda yapmak çok istemiştim.
caydırmıştı görümcem çok pahalı tutar diyeÇok üzgünüm çoook
ama şimdi gittim aldım v e yaptım delikafadulden

canım bayıldım yaa çok güzel olmuşlar, eline sağlık
ben de bu tip şeylerle uğraşmayı çok seviyorum, doğumgünümüze de yapmıştım
o da geçti, başkalarına mı yapsam artık acaba:))
teşekkür ederim füsfüs

ay çok güzel olmuşşş ellerine sağlık canım
nice doğum günleri kutlamanız dileğiyle :)
sağol canım teşükür hihoyyyt

denizcimm çok marifetlisinn maşAllah çok cici olmuşş valla..
sağol minişim

[Bmeleğine nice sağlıklı seneler canım.
allah ellerine kınalar yakmayıda nasip etsin.:1hug:
vermek isdediğin hatıralarda çok hoş olmuş.ellerine sağlık.a.s.
amin inşallah :Saruboceq:

çok güzeller canım ellerine sağlık..Rabbim bebeğine nice hayırlı yaşlar nasip etsin ve yavrunu sana bağışlasın canım...:nazar:
amin inşallah canım :Saruboceq: hepimiin yavrularını bağışlasın rabbim

denis len sen bu aralar boole seylerle cok ılgılenıon. noollıı bacım. yavas gıt yav kıskanıomkaydirigubbakcemile3 saka bı yana guzel olmuslar. camının altından mı aldın bu tullerı. bak bı de bunların ıplısı var. tutup buzuveruon. bı aaralar bebek sekerı yapmaya nıyetlendıydım ordan bılıom. bebecınle nıce saqglıklı mutlu yıllara yafrım
yes yavrım caminin altından aldım.. iplisinide biliom.. ama ben bunu beğendimmmm toptan kendi emeeeemmlaelaelaelaelae
thanksss yafriiii sende dana na :roflol: yap doğum gününde

Cnm ellerine sağlık ne kadar ince düşünmüşsün
teşekkür ederim canım.a.s.

bende bunun turuncusunu yaptım doğumda dağıttım benimki tüldü şu pullu tül daha hoşmuş ama onu bulamadım ilk yaşınız kutlu olsun
teşekkür ederim canım.belki yeni çıkmıştır pullular. hergün yeni birşey çıkıyor biliyorsun
bide doğumgününde yaparsın kuzunnu...a.s.

çok güzel olmuş ellerine sağlık a.s.
teşekkür ederim...a.s.

nıkah sekerı gibi:)
cok güzeL
sağol canım.

kız sen ne becerikli hatunsun ellerine sağlık
sağoll murgizzimmmŞeniz

çok güzel bi fikir verdin bana.. ben de 1. yaşımızı böyle kutlasam kızmazsın umarım:))

yooo asla kızmama nedemek.. fotosunu eklersen memnun olurum a.s.[/B]

teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için gittiğimde sorduğumda anlarlar zaten inşallah becerip yapabilirim kaydirigubbakcemile3

[QUOTE=ceemre;6667224]adları ne bunların ne diyerek istiyosun ben bilmediğim için soruyorum kusura bakmazsın artık yapmayı düşünüyorum hatta bu hafta gidip alıcam

adını bilmiyorum öyle saf saf dolanırken gözüme ilişti alkisalkisalkis
ben doğumda yapmak çok istemiştim.
caydırmıştı görümcem çok pahalı tutar diyeÇok üzgünüm çoook
ama şimdi gittim aldım v e yaptım delikafadulden

teşekkür ederim füsfüs

sağol canım teşükür hihoyyyt

sağol minişim

amin inşallah :Saruboceq:

amin inşallah canım :Saruboceq: hepimiin yavrularını bağışlasın rabbim

yes yavrım caminin altından aldım.. iplisinide biliom.. ama ben bunu beğendimmmm toptan kendi emeeeemmlaelaelaelaelae
thanksss yafriiii sende dana na :roflol: yap doğum gününde

teşekkür ederim canım.a.s.

teşekkür ederim canım.belki yeni çıkmıştır pullular. hergün yeni birşey çıkıyor biliyorsun
bide doğumgününde yaparsın kuzunnu...a.s.

teşekkür ederim...a.s.

sağol canım.

sağoll murgizzimmmŞeniz

yooo asla kızmama nedemek.. fotosunu eklersen memnun olurum a.s.
[/QUOTE]
şşş ben bu gün belediye otobosunda giderkene seni gördüm tükkanda lülülülülülü çarşıya o alengirli avizeden yapmak içün malzeme almaya indiydim anam senin yanına uğrucaktım ama otobis teee bayramyerinde duruyodu, bu sıpa karnımdaykene bayramyerinden hastaneye çıkmayı göze alamadım kaydirigubbakcemile3

X