- Konu Sahibi incitanemtuana
-
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
oy canimsin ya
demek kizin yil farkiyla ayni gün dogumlu
oglusunda ayni ayda
negüzel denk gelmis ya
tskler canim
negüzel bu topik seninde isine yararsa eger
Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler bende eylüle ön fikir ediniyorum.Nacizane doğum gününe özel en sevdiği kahraman ile kendi resmini birleştirerek bir davetiye yapılabilir.Büyüdüğünde güzel bir anı olur hem ona her yıl yazdığınız defterinede yapışıtırabilirsiniz bence belki şu an anlık bir sevinç olur ama ileride baktıkça ne kadar değerli olduğunu ona hisssetirecektir diye düşünüyorum.Hem kart davet ettiği arkadşalrı içinde öövündürücü bir kavramıda beraberinde getirecektir.Çok taraflı anlamlı diye düşünüyorum .
seni bana tanıştıran tuanam yaşgünü geliyomuş oyyy oy
Allahım Allahım ya :CüvCüv:
nice yaşalara inşallah benim meleğime :lepi:
sağlıklı mutlu uzun bir ömrü olsun inşallah
incim benim eşin yavrucuğun ve sevdiklerinle :asigim: nice güzel yılları beraberce geçirmeniz dileklerimle... :1hug:
arkadaşlar ne güzel önerilerde bulunmuşlar
hepinize benden
a.s.
bende ilerisi için akıl alıyom sizlerden CADIARZU
aklıma gelen olursa değişik şeyler felan bitanesi yazarım gene a.s
Tuanam 4. yaşına mı giricekmiş maşallah ya ne çabuk büyüyolar dimi ablam :1hug:
şimdiden doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum
internetten bakıyorum ablacım senin için bişeyler
kendi nacizane fikirlerim ise en sevdiği renkle dekore et evi en sevdiği pastayı yap çocuklar ufacık şeylerle mutlu olabiliyor zatenopuyorumnanaktan
abLamm bide bu linke bakarmısın
TUANAM İÇİN :)
hayırlı olsun canım kızını güle güle büyüt ben düşüneyim bulunca yazayım
günaydın cnm benim dün aldım mesajını cnm anca yazabılıyom bitanem.
tuanama nice yş günleri diliyorum.
ve doğum günü şimdiden kutlu olsun allah sızlere bağişlasin meleğini cnm benim
bitanem şimdilik aklimda yok hiç bişeye bakayaım fikir veririm tatlim meleğini ve seni çok öptüm.
ŞU DOĞUMGÜNÜ DAVETİYESİ OLARAK ÇOK İLGİNÇ GELDİ BANA BACIM İSTERSEN Bİ DÜŞÜN SENDE
FUNDYCİĞM BİŞİİ İTİRAF EDİİM YAKLAŞIK BİR SAATTİR TUANA İÇİN ÖZEL BİR DOĞUMGÜNÜ DAVETİYESİ HAZIRLAMAYA ÇALIŞIYORUM AMA BU KONUDA O DERECE KABILIYETSIZIM KI TAM HAH OLDU DERKEN BASKA SAYFAYI KAPATACAGIMA O SAYFAYI KAPATMISIM BI DE KAYDETMEDEN CIKILSIN MI SORUSUNA MAL GIBI EVET DIORUM O DERECEYIM YANI AMA DAHA VAKIT VAR INSALLAH BU ARADA YAPIP YOLLAYACAĞIM..YANI YUKARIDAKI RESIM UMUTSUZLUGUMUN ESERI AMA FIKIR ENTERESAN GELDI HOSUNA GITTIYSE BUNUDA YAPABILIRSIN...opuyorumnanaktan
Evet incim topik mükemmel! İşime yarıycak ben bu konularda çok iyi değilimdir. Eşime bile geçen hafta iş yerinde sürpriz doğum günü yapayım dedim adam kaşımdan gözümdenmi anladı ne ? :jeyyar: Bide bari belli etme demi anladıysan bile bilmiyormuş gibi yap! Uyuz! :dilcikar: Ama ben garibim hiç bi şey çakmam! bana sürprizlerin alası yapılabilir yani! İtina ile kabul edilir! Duyurulur! :tomato:
canimsin ya kiyamam
demekki bukadar yordum seni
kusuruma bakma nolursun
ama beni önemsedigin ve ilgilendigin icin cok cok tskler canim
inanki yapip göstermis kadar oldun
düsünmen yeterli
allah senden razi olsun
canlarim bunlarida ben buldum nette geziirken sizede danisayim dedim
bu lolipoplari yapmayi düsünüyorum
kizim gelen arkadaslarina versin diye sizce nasil fikir???
bide denizyildizi arkadasim paylasmisdi bi hediye masasinda agac gibi dalli biseyler vardi eger yapabilirsem bu lolipoplu kelebekleri oraya asmayi düsünüyorum
agacida buldum bu nasil denizyildizi arkadasim paylasmisdi
yapabilirsem böylede bir menü plani düsündüm sirf ani olsun ve yemek masamiza güzellik katsin diye ne dersiniz???
becerebilirsem eger kizima ve gelicek minik dostlarina böyle sapkalar hazirlamayi düsünüyorum
birsürü davetiye modelleri gördüm ama iclerinde en cok hosuma giden bu oldu gibi
renkli kagitlar almayi düsünüyorum
ve kizimin kendi eliyle cizip
sonrada icine güzel bir yazi yazmayi düsünüyorum ne dersiniz???
benim kendi çalışmış olduğum kart örnekleri var benimle iletişime geçerseniz yardımcı olurum.sevgiler prensese nice yıllar bizim de 5 eylül kızm içinde araştırıken sizede faydam dokunursa mutlu olurum.sevgiler.[/QUOTE
canım benim kızımında 6 eylülde 1.yaşgünü var . ramazana denk geldiği için kalabalık bişey olmıycak .. ama içimdede kalıcak yani .. sizinde 5 eylüldeymiş sen nasıl yapmayı düşünüyosun ..bende sayenizde kopya çekeyim....
yorgunluk mu olur cnm bnm ben küçük bir prensesin gözünde bir anlık bile olsa bir parlamaya sebep olacağım ötesi varmı bunun..araştırmalarım dewm ediyor allahın ıznıyle davetıyesı benden olacak...kocaman opuorm hem senı hem de tuanamı..opuyorumnanaktan:tomato:
benim kendi çalışmış olduğum kart örnekleri var benimle iletişime geçerseniz yardımcı olurum.sevgiler prensese nice yıllar bizim de 5 eylül kızm içinde araştırıken sizede faydam dokunursa mutlu olurum.sevgiler.
orda olmayı nasıl isterdim bir bilseniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?