Kzmn 4.c ya gn iin fikirlerinize ihtiyacm var canlarm

Seker hamurundan pasta yaptir, yada kendin yap yaabilrsen, su an aklima fazla i sey elmio aksam gelirse daha da ayzarim canim, zaten cogu arkadas guzel yazmis .

canım öncelikle nice senelere kızzınla doğum g.partisini kalabalık bir şekilde yapıcaksan yani kızının bir çok arkadaşıda olacaksa bir palyaço çağırabilirsin netten araştır bütçen elverişliyse zaten aman aman da pahalı değil canım yada tanıdık biri palyaço olmakta isteyebilir yada kızına sevdiği bir karakterin kıyafetini giydirebilirsin evi bir güzel balonlarla süslersin her gelen çocuğa bir yılbaşı şapkası yada değişik bir aksesuar birde pasta ve hoplayıp zıplamaları için müzik oldumu daha ne isterlerki çocuklar canım kolay gelsin

Şenizcanım ömrü uzun bahtı açık olsun inşallah evlendiğinide görürsün
arkadaşlar önerdimi bilmem ama ailece üçünüzün resmini pastaya koydursan diyorum şimdilik bu kadar öpüyorum nar tanesi nur tanesi annesinin birrr tanesi tuanaŞeniz

'Keşke istediğim hayal kahramanları doğum günümde benimle ve arkadaşlarımla oynasa...

Her yer rengarenk balon olsa,tabaklarım,bardaklarım ve masam resimleri ile dolsa...

En sevdiğim,tadına bayıldığım,rengarenk kurabiyeler,pastalar ve yemekleri yesem ... Annem ,babam ,kardeşlerim arkadaşlarım ve tüm büyüklerim de bu güzel günü benimle paylaşsa...

Öyle bir gün yaşasam ki hiç mi hiç untmasam,bi de bi de annem ve babam bu güzel günümde hiç yorulmasalar ,benim kadar doğumgünümün doya doya tadına varsalar...'

İncim dünyanın en güzel ve içten annesi yine iş başında..........Tatlı kızına şimdiden nice yıllar sağlıkla mutlulukla............Daha zaman varmış aklıma ilginçler geldikçe yazacağım cnm.opuyorumnanaktan

cevapların hepsini okumadım ancak çocukları eğlendirmek için çalışan animatörler var uygun fiyatlarla 1 2 saatliğine çağırabilirsin çeşitli kostümler giyiyorlar pamuk prenses micky mouse gb bence çocuklar için çok eğlendirici olur

ahhh canım arkadaşım sen ne kadar fedakar düşünceli özverili bir annesin daha minik prensesin doğum gününe bir hayli uzun zaman olmasına rağmen şlimdiden tatlı bir telaş sarmış ortalığı
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ne kadar şanslı bir prenses ki bu böylesine bir anneye sahipp ..alkisalkisalkis

gelecek yıllarda şanslı olduğunun daha da farkına varacak:lepi::lepi:

şu an için aklıma birşey gelmiyo ama bende diğer arkadaşlar gibi bi araştırıp buraya aktarım yaparım

canım benim Tuanamızın doğum gününü şimdiden kutluyorum ...nice mutlu sağlıklı yaşlar diliyorum ...
arkadaşlar okadar güzel fikirler vermişler ki ...onların içinde bana en hoş gelen seninle aynı kıyafeti giymesi...çocuklar bayılırlar anneyle aynı şeyleri giymekten...pernses kostümüde olabilir kabarık süslü bir kıyafet...hertarafı balonlarla süslersin rengarenk....palyaçoda çok güzel bir fikir...ama hazırlıkları yaparken ona hiç belli etmemen çok güzel olur...herşey hazır olduktan sonra görürse çok güzel bir sürpriz olur...sevdiği karakterin bir pastasını yaptırırsın...ama eminim senden çok daha güzel fikirler çıkıcaktır canım..heee birde onun bebekliğinden bu ana kadar olan resimlerini slayt yapabilirsin ...güzel bir müzik eşliğinde ....gerçekten çok güzel olur..daha aklıma farklı şeyler gelirse yazarım canım ...

canım maskeler alabilirsin değişik değişik...
çoçuklara maskeli balo tarzında bişiler olabilir...
gelen he çocuğa kapıdan girer girmez vererirsin. çok maliyetli olduğunu düşünmüyorum... hoşlarına gideceğine eminim... şimdilik bu geldi aklıma... daha yazarım...

canım benim şimdiden nice mutlu huzurlu yıllara... opuyorumnanaktan Şeniz

tuana anaokuluna gidiyor mu ya da gidecek mi bilmiyorum ama ona okulunda kutlayacağı ve unutamayacağı bir doğum günü partisi düzenleyebilirsin mesela... öğretmeniyle işbirliği yapabilirsin.... :lepi: yine okula kocaman resminin olduğu bir pasta ve kekler, börekler vs. hazırlayabilirsin... cokacimcoook evde yapacaksan da arkadaşlarda çok güzel fikirler sunmuşlar... zemuszemus yine aklıma geldikçe yazarım canım....
a.s.

canim benim tuanaya allah uzun ömür versin daha nice seneleri kutlamak nasip olur insallah.
canim ya cok güzel barbieli pasta yaprsan dikkatini ceker kiz cocugu sonucta .
evinizi cok güzel bi skeilde dekor verip süsleyebilirisn.
pastalar gelince kuruyemisler falan olsun meyveelri güzel sekilde yapip kürdana gecirebilirisn..krem santiyle tabaklra yazabilirsen iyiki dogdun tuana yazabilirsin.cokd egisik cok güzel olur..
cocuklar icin güzel kücük hdeiyler verbilirisn üstnde tuananin resmi olsun bence cok gzl olur tamam dogum günün tuananin ama cocuklarda sevnir tuanada mutlu olur.
pasta da dedigim gibi güzel ceistler var sen zaten ustasin canim bizler senin ynainda kücük kaliyoz kiss::))
ben sana vreirirm tarf eklerim sitey ebende olanlari tamam bitanem..biraz daha farkli seyler düsünüp fikirmi yazarim.

yavrum incim kesinlikle fikirlerimi yazacayrim:jeyyar:

su makyaj yarismasini bi aradan cikartak, uzun uzun konusuruk:lepi:
yalniz simdiden soleyim pastami isterim ona gore:jeyyar:

talım ne güzel çocuklarımızın yeni yaşlarını görmek
tuanamızın şimdiden yeni yaşını kutluyorum
aklıma orjinal fikirler geldikçe yazacağım canım

Doğum Günü Hediye Denizi

dogum gunu kutlu olsun cıcı kızının sıtede dogum tarıhını gırınce ılgınc verılere ulasıyorsun bır bak dedım ıste

ama dogum gunu ıcın ılgınc bıseyler gelırse aklıma yazarım sıradan seylerı zaten bılınıyor sevgıler...))

kızına o gun bı beyaz elbıse gıydırsen kelebek kanatları taksan:)..
pastası ıse buyuk bembeyaz bı kelebek olsa kızının resmıde ustunde:)..
nıce yılları olsun tuananın :)..daha fıkırler beyan edıcem sana canım..

cnm benim simdiden mutlu yıllar ben bir düsüneyim aklıma bisiler gelirse yazarım mucuk

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
canimsin harika bir fikir inanki
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
burda diktirmeye kalksam astari yüzünden pahaliya mal olur malesef
ama kiyafet fikri cok yatti aklima
kizkardesimin dügününde ikimizde hemen hemen ayni gibi giyincez ama oda abiye abartiya kacar sanirim:kedi:

resimli videoda harika dogdugu günden buyana olan resimleriyle ayarlayabilirim cok seviyorum zaten ugrasmayi
a.s.tskler ayirdigin zaman ve fikirlerin icina.s.

opuyorumnanaktancanimsin cok cok tskleropuyorumnanaktan
yerimsenibenbekliyorum süpr fikirleriniyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…