Kzm erkekmi olsun takntnz varm

kurnaz

söylermisin hazan nedir..
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2008
1.891
2
41
güzel anne adayları ve hamiş olanlar ilk çocuğum kız yada erkek olsun diyenklerdenmisiniz:1no2:şahsen benim daha bebşim yok olmuyor ama ben ilk çocuğumun kız olmasını isterdim sizler ne düşünüyorsunuzkaydirigubbakcemile5

meraba benim 2 kızım var ikisinide kız olması için çok dua ettim ve oldu şimdide oğlum olsun istiyorum hemde çoooooooooooooooooook

takıntım yok ama ilkinin kız olmasını isterim gerçi tek düşünüyorum...ama oğlum olacak gibi hissediyorum....

iki kızım var ve ikisinde de erkek olmasını çok istedim.Allah ömür versin ikisi de kız.üçüncünün hayırlısıyla erkek olmasını istiyorum,hatta 4.nün de

allah gönlüne göre versin nursunaz ama en önemlisi allah hayırlı evlatlar versin

benimde 1 kızım var ikinci bebeğimi bekliyorum hiç öyle bir takıntım yok allah sağlklısını versin farketmez benim yengem 4 tane doğurdu hepside kız kaydirigubbakcemile3

Ben de ilk çocuğum annemle aramız çok iyidir,dosttan da öte.Allah başımızdan eksik etmesin sevdiklerimizi..
O yüzden ilk bebeğim KIZ olsun diye gönlümden geçirmiştim,ama kesinlikle takıntı haline gelmemişti bu.
Annelik cinsiyet ayırt etmiyor..
17 aylık bebeğim kız,bir de oğlumuz olsun isteriz tabi ki..Ama kız kardeşi deolsun istiyorum bir yandan çünkü benim 2 erkek kardeşim var ,kız yok..Hep kız kardeşim de olsun istemişimdir,her ne kadar arkadaşlarım ve kuzenlerim aratmasalar da,kardeş olmak başka birşey.
Hayırlısı inşallah:)

Öncelikel Allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlatla nasip etsin...

Allah şükür 15 aylık bir kızım var.

Rabbim önce olmayanlara nasip etsin her zaman duam bu yönde...

Ama ikinci bebeğiminde hayırlı ise erkek olmasını isterim...

ilk basda saglikli ve hayirli bir evlat ama sonrasindada ilk cocugumun kiz olmasini cok istedim bi anne olarak ve allahim kalbime göre verdi cok sükür
ama cidden saglikli ve hayirli bir evlat olmasi önemli öncelikle
ve insallah erkek evladida tatdirir allahim hayirli ise
allahim anne adaylarina saglikla sihatle bebeklerini kucaklarina almayi nasip etsin ve anne olmak isteyenlerede hayirlisiyla bebek versin insallah

allah evlatlarınızla sağlıklı bir şekilde yaşamayı nasip etsin sizlere ve bizlerede versin........benim annemde ilk çocuğum kız olsun diye çok dua etmiş veeeedeeee allahta kabul etmiş duasını ve ben doğmuşum..............herşeyin hayırlısını versin allah

ah canım olsunda kız yada erkek farketmez allah bütün isteyenlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah uzun zamandır bekliyo olunca ayırt edemiyosun bir melek olsun da rabbim neverirse o olsun razıyım ben..

Ben de henüz yeni bir anne adayıyım.Sanırım herkes bir kız bir erkek olmak üzere iki cinsten de yavrusunun olmasını istiyor,bu ortak bi istek gibi.Ama benim eşimin ailesi doğulu oldukları için erkek çocuk hastası hepsi.Bir de imtihandır ya,eşimin iki abisisnin de ikişer kızları var,hepsi zamanında erkek diye çıldırmış ama Allah vermemiş.Bu yüzden kayınvalidemler,eltimler şimdiden olur olmaz konuşuyorlar.Ben de ikiz bebek bekliyorum ve hep büyüklerimiz söylerlerdi de "Önce sağlıklı olsun" diye,şşimdi yürekten paylaşıyorum.Benim için önce sağlık,önce zihin ve beden sağlığı yerinde olsun,başka bir isteğim yok Allhımdan,çünkü O neylerse güzel eyler,buna inanıyorum..

inşallah rabbim sağlıklı evlatlar versin herkese

ALLAHIM SAĞLICAKLA NASİP ETRSDİNDE KIZ ERKEK FARKETMEZ AMA NE BİLİM KIZ OLMASINIDA İSTERİM AÇIKÇASI PEK TATLI OLUYOLAR KAYNIMIN DÜĞÜNÜNE KADAR BEBİŞİM OLURSA EĞER KIZ OLURSA GELİNLİK HEMDE YENGESİNİNKİNİN AYNISI OĞLUM OLURSA DAMATLIK AMCASIYLA AYNI:d PEK İB HAYALPEREST GÖRDÜM KENDİMİ

5 mayıs 2008 Hıdırellezinde pc de paint programında bir kız bir erkek bebek elele tutuşmuşlar resmi çizmiştim..O sıralar hamile kalmayı ve ikiz bebeklerim olmasını hayal ediyordum..Bir kız bir erkek olsun istiyordum..Bu dileğimden 5 ay sonra ikizlerime hamile kaldım..Bir kız bir erkek...Ama 4 buçuk aylıkken 14 şubat 2009 da doktor ihmali yüzünden erken doğum neticesi bebeklerimi acı bir şekilde kaybettim...senağlama senağlama

Şimdi dinlenme aşamasındayım..Tekrar bir kız bir erkek hayal ediyorum...Allah artık nasıl takdir ederse...

Bu arada hamile kalmaktan çok zamanında bir doğum yapmayı diliyorum Allah tan...........

Allah nasib eder inşallah...AMıNNNNN :Saruboceq: :Saruboceq:

amin canım inşallah istediklerini tez zamanda veriri sana

arkadaşlar benim üçüncü çocum olacak iki kızım var allah hayırlısını versin bir oglum olmasını istiyorum allah herkesin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…