Kzm erkekmi olsun takntnz varm

ılknurcum benimde bir kızım var ve bi tanede oğlum olsun istiyorum. Tüm çalışmalarımı o yönde yaptım, internetteki bilgilerden yararlanarak ve şuan 5 haftalık hamileyim. Öncelikle sağlıklı olsun bebeğim. Allaha şükür erkek takıntımız yok ama olursa da çok sevinirim yani alkisalkisalkis

ben çok oğluşum olsun istedim ama kızım olacak yinede çok mutluyum onu çok sewiyorum:) ama ikinci çocuğumun erkek olması için bazı yöntemler arayacağım :KK66:

İlknurcum benimde bir kızım var ve bi tanede oğlum olsun istiyorum. Tüm çalışmalarımı o yönde yaptım, internetteki bilgilerden yararlanarak ve şuan 5 haftalık hamileyim. Öncelikle sağlıklı olsun bebeğim. Allaha şükür erkek takıntımız yok ama olursa da çok sevinirim yani alkisalkisalkis

çalışma derken? :) şu internette yazan yumurtlamadan sonra ilşkiye girin gibi şeylerimi bnmlde paylaşırmıısn we cinsiyet belli molunca haber wer çok merak ettim tuttumu die:) allah inş. gönlüne göre werir
:lepi:kaydirigubbakcemile5

Kurnazım delüm kaydirigubbakcemile3 kIZ BEN bu başlığı yeni görüyorum çok olmuş sen açalı :) demek kız istiyorsunn :)))Rabbim en kısa zamandaaaaa o güzel gönlüne göre versin

canım balummm saolasın opuyorumnanaktan rabbim hepimizin gönlüne göre versin :kedi: aslında ben ikiz istiyom.. :CüvCüv:

ıkizmii :)) ulan bende eskiden ikiz derdim şimdi olsun istemiyorum .ALLAH biliyor valla :) senin inşallah olsunn ikizler ama ben almayımmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

inşallah balum ben istiyom valla opuyorumnanaktan biri kız biri erkek olsun bi çırbıda oluversin daha etmem :hulya: :roflol: :roflol: bi taşla iki kuşş :roflol:

benim bi kizim var 6 yasinda herzaman duamda rabbim hayirli ve saglikli olsun diye dua ettim ama rabbim gonlumdekini biliyodu ve bana kizimi bagisladi kizim normal olmustusimdi tup bebek yapmam gerekiyor simidide 1 KIZ 1 ERKEK olsun istiyorum artik nasip hayirlisiyla olsunda

Benim tarafım da eşimin tarafı da bildiğiniz erkek çiftliği...-tatlicadiarzu-
5 haftalık hamileyim herkez inşalllllaaah kız olur diye dua ediyor...
birinin olmasa öbürünün duası tutar kanımcakaydirigubbakcemile3

Valla sağlıklı olsun da kızmış erkekmiş farketmez. kaydirigubbakcemile

bizdede henüz yok ama istiyoruz inşallah olur :Saruboceq:
eşim kız olmasını çok istiyor iki erkek kardeşler ve abisininde oğlu var hemde kızlar daha cicili bicili giyiniyolar ya o yüzden Şeniz
kayınpeder erkek delisi erkek torunu var ama bulsa eltimle bana 10 tane doğurtcak 10 uda erkek olcak o da öyle bi cins işte :kızgın:
kayınvalidemde kayınpedere bizde erkek çok kız olsunda bize bakar diyo bende içimden hee oldu size bakıcı doğurcam diyorum :umursamaz:
annemde erkek olsun daha iyi kız çocuğunun başına bişe gelir diye hep korkuyosun diyo sanki benim başıma bişe gelmiş gibi tövbe tövbe :dilcikar:
babamda ben tek çocuk olduğum için yani erkek evladı olmadığı için ve kardeşlerinin hep kız torunları olduğu için erkek istiyo mirmirmirmir
ben farketmez diyorum bi yandan kız istiyorum bana daha iyi arkadaş olur diye bi yandan erkek istiyorum sevinen daha çok olcak diye ayy bilemiyorum olsun da kız erkek farketmez yaa :asigim:

Son düzenleme:
Bende hamile kalmak için uğraşıyorum 3 aydır. Önceleri Erkek çocuk takıntım vardı.Fakat şimdi farketmiyor.Allah sağlık versin ister kız ister erkek olsun.

Valla Allah gönlümü biliyor ya sağlıklı bir kız çocuğu istiyorum...
Yüzü bana benzesin saçları ve vücudu ve boyu da, göz rengi de aşkımınkine benzesin...
Evde kalmaz alimallah...

Bende 6 aylik evliyim ve 13 haftalik hamileyim. Aslinda hep kizim olsun isterdim, ama evlendikten sonra hep oglum olsun diye dua ediyorum. Cunki esimin ilk evliliginden 1 oglu var. ve ailenin tek erkek torunu. Buda beni psikolojik olarak etkiliyor tabi!Ama buna ragmen tek duam saglikli, sihhatli olmasi. Doktor erkege benziyor dedi 2 hafta once kontrolde ama kesin bisey soylemedi.Icimden yinede kiz olacakmis gibi geliyor :) Bakalim 1 ay sonra yine kontrol var.
Allah hayirlisini versin insallah

benim bi kizim var 6 yasinda herzaman duamda rabbim hayirli ve saglikli olsun diye dua ettim ama rabbim gonlumdekini biliyodu ve bana kizimi bagisladi kizim normal olmustusimdi tup bebek yapmam gerekiyor simidide 1 KIZ 1 ERKEK olsun istiyorum artik nasip hayirlisiyla olsunda

rabim gönlüne göre versin canım :hulya: inş bu sefer gelir erkek :1hug:

Benim tarafım da eşimin tarafı da bildiğiniz erkek çiftliği...-tatlicadiarzu-
5 haftalık hamileyim herkez inşalllllaaah kız olur diye dua ediyor...
birinin olmasa öbürünün duası tutar kanımcakaydirigubbakcemile3

Valla sağlıklı olsun da kızmış erkekmiş farketmez. kaydirigubbakcemile

:Saruboceq: evet canım haklısın sağlıklı olsun da ama umarım seninki kız olur allah gönlünden geçeni versin a.s

bizdede henüz yok ama istiyoruz inşallah olur :Saruboceq:
eşim kız olmasını çok istiyor iki erkek kardeşler ve abisininde oğlu var hemde kızlar daha cicili bicili giyiniyolar ya o yüzden Şeniz
kayınpeder erkek delisi erkek torunu var ama bulsa eltimle bana 10 tane doğurtcak 10 uda erkek olcak o da öyle bi cins işte :kızgın:
kayınvalidemde kayınpedere bizde erkek çok kız olsunda bize bakar diyo bende içimden hee oldu size bakıcı doğurcam diyorum :umursamaz:
annemde erkek olsun daha iyi kız çocuğunun başına bişe gelir diye hep korkuyosun diyo sanki benim başıma bişe gelmiş gibi tövbe tövbe :dilcikar:
babamda ben tek çocuk olduğum için yani erkek evladı olmadığı için ve kardeşlerinin hep kız torunları olduğu için erkek istiyo mirmirmirmir
ben farketmez diyorum bi yandan kız istiyorum bana daha iyi arkadaş olur diye bi yandan erkek istiyorum sevinen daha çok olcak diye ayy bilemiyorum olsun da kız erkek farketmez yaa :asigim:

:ecrin_bebek: canım benim rabbim inşaalah veriri sanada benim de yok olmuyor bekliyoz aslında önemli olan sağlıklı olmaları herkesin gönlüne göre versin allah ama ben ikiz istiyom 1 kız 1 erkek olsun opuyorumnanaktan

X