• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kzm elini emiyor

mirage7171

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2007
72
2
86
Tokat
ya arkadaslar sızde durum nasıl benım kızım uyanıkken sureklı elını agzına goturup emıyor.cok rahatsız oluyorum sureklı eldıvenlerı ıslak

canım hepimizin bebeklerı ellerını parmalarını emıyorlar..
su an onlar oral donemde.yanı ağza elını ağzına gotürmekten,emmekten zevk alır.oyuncak tutmaya başlayınca da oyuncağını goturecek ağzına..2 yasından sonra ancak kaybolacak..oyuzden engellemeye calısma bosuna..
ayrıca neden hala eldıven takıyorsun canım?? eldıven artık takmamak gerekıyor.ellerını kesfetmesı,dokunarak ogrenmesı gerekıyor..
ben sureklı ellerını sılerek temızlıyorum mıkrop kapmasın dıe,oraya buraaya değiyor sonucta ellerı.sende oyle yap..

Benim kızım da elini emiyor ama ya uyanırken, ya acıktığında ya da canı sıkıldığında kimse onunla ilgilenmediğinde emiyor. işin kötüsü geceleri acıktığında öyle bir iştahla emiyor ki anlatamam ve ne yazık ki baş parmağını keşfetti onu daha bir iştahlı emiyor. ona alışmaması lazımmış. onun dışında elini emmesi son derece doğalmış keşfediyorlarmış.
bana kalırsa eldivenlerini çıkar en azından arada çıkar parmaklarını keşfetmesine izin ver.

ya sevındım normal olmasına.eldıven konusunda tabıkı cıkarıyorum.ama tırnaklarını kesmeme ragmen yuzunu cızıyor.ne zaman cıkarsam yuzu bı bakıyorum kıpkırmızı.bıde usur ellerı dıye.cıkarınca buz kesıyo.

Bebekler herşeyi ellerine aldıkları şeyi ağızlarına götürürek tanıyorlar..bu çok güzel bişey mutlaka ellerini açıkta bırak canım...
Bebeği çok fazla ya da çok az giydirmek bebeğin ısı düzenlemesini bozacaktır. Genelde bebek için kendi sıcaklık ölçünüzü esas alın(eğer herkes pişerken donan ve herkes donarken pişen biri değilseniz!). Ancak bebeğin ısınıp ısınmadığını kontrol etmek için bebeğin ELLERİNİ ÖLÇÜ OLARAK ALMAYIN...! Bebeklerin elleri ve ayakları vücudunun diğer yerlerinden daha soğuktur. NEDEN Mİ? Çünkü dolaşım sisteminin daha tam olgunlaşmamıştır. Bebeğiniz hapşırdığında hemen üşüdüğünü düşünmeyin; güneş ışığına tepki veriyor ya da burnunu temizliyor olabilir. Bebeğinizin vücudu sıcaksa az giydirmemişsiniz anlamına geliyor, unutmayın. Yabancılara değil bebeğinize kulak verin. Bebekler yaygara kopararak veya ağlayarak üşüdüklerini belli ederler. Böyle bir mesaj alıyorsanız elinizin tersi ile bebeğinizin ensesini, kollarını ve giysilerin altında kalan bölgeyi kontrol edin.

Bende hep eldiven takiyodum kizima arkadaslardan bu tepkileri aldim canim bikac gundur cikartti ve cizdi yuzunu ama elini surekli izliyo Ayy cok komik benim kizim de elini emmiyo ama yumruk yapiyo agzina goturup yaliyo dilini cikariyo dondutma gibi elini yaliyo

Benimkide yumruklarını alıyor ağzına eldiveni çıkardığımda elini ağzına götürmekten pek mutlu olmuyor midesini bulandırıyor sanırım çıplak olunca.hava soğuk diyede çıkaramıyorum hergün eldiven değiştiriyorum ara ara çıkarıp üşüyünce tekrar eldivenini takıyorum çikolatamın napiyim:))

valla benimkide öyle tatlı yalıyoki şapur şupur ay yerim ben onları ya melek onlar melek iyikide doğurmuşuz kuzuları:)

benimki eldiven emiyo yeleğin kenarlarını emiyo eldiveni takmıyorum artık 5 parmağını birden sokuyo ağzına yalancı memede emiyo anlıcağın ağzı boş dursun istemiyo hatta bikere uykuda battaniyenin kenarını emmek için kafayı eğmiş emerken yakaladım bu durum bu aylarda normalmiş bebek duyularının farkına varıyomuş ve herşeyin tadına bakmak istiyomuş ama parmak emme olayı uzun yıllar sürebiliyomuş buna dikkat etmek lazım

Back