tecrübeli değilim ama suni sancı verilmiş ve o şekilde doğum yapmış tanıdığımdan duyduğuma göre, suni sancı normal sancıdan çok daha acı veriyormuş. Normal sancı 5 dakikada bir oluyorsa bu hiç kesilmeden oluyormuş. Yani korkutmak istemem ama çok zor ve acı verici olduğunu söyledi. Doğum için şart ama.. Allah yardımcın olsun. Belki son anda sancın gelir gerek kalmaz.bi arkadaşımın yengesi de senin yaşadığını yaşadı. Gün verdiler, gel suni sancı verelim diye ama gününden önce kendi sancıyla gitti ve sağlıkla aldı bebeğini kucağına. Sen de alırsın inşaallah..
canım bende seni krokutmak istemem ama bana kalırsa suni sancı yerine git sezeryan ol çünkü kimden duysam çok acı verdiğini hatta bazen açılmama olma ihtimalinin yüksek oldugunu biliyorum allahım sağlıkla kurtarsın rabbim kolay dogum nasip etsin lütfen kızma ama ben olsam suni sancı asla istemem ben dogum yaptıgımda bekleyen bir hamiş vardı suni sancı verilmiş inan ben sancılarımı çekerken gülüyordum o ise bagırıyordu bence d runa söyle ssezeryan yapsın
valla arkadaşım benim yengemde suyu geleli 2 gün olmuştu ama ne sancı nede açılma olmadı,10 saat hastanede kaldı suni sancının en etkilisini verdiler ama maalesef yine açılma olmadı mecburen sezeryen oldu.OFFFFFF YA ÇOK KARARSIZIIIMM:uhm: ASLINDA BİDE OO VARRR OKADAR SANCIYI ÇEKTİKTEN SONRA BİDE AÇILMAYIP SEZERYANA GİRERSEM KAHROLURUMM AMA SEZERYANDANDA KORKUYORUMMM NE YAPCM BEN YAA:a015: YARDIMLARIN İÇİN SAĞOL CNM
valla arkadaşım benim yengemde suyu geleli 2 gün olmuştu ama ne sancı nede açılma olmadı,10 saat hastanede kaldı suni sancının en etkilisini verdiler ama maalesef yine açılma olmadı mecburen sezeryen oldu.
ama hiçte şikayetçi değil çektiği sancılar daha çok acı vermiş ona sezeryandense..
bende sezeryanle doğum yaptım çok şükür hiçbir sorun yaşmadım 4,5 aydır..
inşl senin hakkındada hayırlısı olur Allaha emanet ol..yerimseniben
inşaAllah böyle bir karar vermek zorunda kalmadan normal sancın gelir..çok zor bir karar..aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık yani.
ben ona git sezeryan ol mutlaka demiyorum ama kimden duyduysam hiçbiri suni sancıyla iyki dogum yaptım demiyor ben mesela normal dogum yaptım iyki yapmışım yine hamile olsam yine normal ve epidurelsiz yaparım ama suni snacı istemem asla nobility çok can yakıyormuş üstelik o bölümün hemşiresi benim komşum kesinlikle dioyr apartmanımdada öyle suni sancı ile dogum yapan biri var 3 gün doguramadı sonunda o da sezeryan oldu çektiği sancılar cabası allahım hakkında en hayırlı olanını versin saglıkla gelsin o mis kokulu cennet bebişin
Canım benİm bak Şİmdİ ÜzÜldÜm aslınd akeŞke bunc aŞeyİ yazmasaydım moralİn bozulsun dİye yazmadım bakarsın allahın İznİyle bu gece sancın tutar gİder mİsler gİbİ aslanlar gİbİ dogurursun lÜtfen sakın ama sakın korkma rabbİm Öyle bİr yardıme dİyorkİ o melegİ gÖrÜnc ekadın herŞeyİ ama herŞeyİ unutuyor emİn ol