Kzlar yardm suni sanc

eveeeettt arkadaşlar doğum yaptımm meleğimm artık kollarımdaaaa:nazar:doğuma gelince suni sancı gerçekten çookk zormuşşş sonlarına doğru ölüyorum sandımm hastaneye gittiğimde 2 cm lik açılma vardı 5 saat suni sancı çektim 4 cmlik açılma oldu dfaha fazla açılmadı bebeğimin kalp atışları yavaşladı bebeğim aşağı inmiyorduu acil sezeryana alındımm bebeğim çatıya yan girip sıkışmış ondan inemiyormuş okadar sancıyıda boşa çektimm ama herşeye değiyor inanın yine olsa yine çekerimm.herkese teşekkürlerr ALLAHIM bütün hamilelere yardım etsinn (amin)

hayırlı uğurlu olsun bebeğin
allah analı babalı büyütmek nasip olsun
biz kadınlar ne kadar güçlüyüz değil mi?
ne acılara katlanıpta sonra da değdi doğrusu diyebiliyoruzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hayırlı uğurlu olsun bebeğin
allah analı babalı büyütmek nasip olsun
biz kadınlar ne kadar güçlüyüz değil mi?
ne acılara katlanıpta sonra da değdi doğrusu diyebiliyoruzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim aynen dedi:1hug:ğin gibi çok güçlüyüzz valla annelerin hakkı ödenmezz

canım bende senin gibi 41 haftama girdim ve dr um bana gel yatış yapıcaz suni sancıyla doğum olucak dedi bende beklemek istiyorum salı gel dedi ben perşembe gittim çünkü çarşamba gecesi normal sancım geldi ve ben suni sancıyada razıydım sezeryan olmaktansa suni sancıyla doğum yapmak daha iyi benim ablam 1 buçuk saatte doğum yaptı ve snui sancıyla doğum daha erken oluyo korkma canım normalde olsa o sancıyı çekicen normal sancıyla dha uzun çekicen suni sancıyla birden verilicek ama daha çabuk olucak korkma sakın kendini motive et yapabilirm de istediktn sonra herşey olur sezeryanı en son çare olarak düşün sezeryan sonrada çok zor normal doğum o anlık sonrasında zorluğu yok inan bebeğin doğduğunda herşeyi unutuyosun ağrıda sancıda kalmıyo allah yardımcın olsun canım

HıRCıN bebişini güle güle büyüt sağlıkla inşlh benimde ikinci bebeğim gelicek yakında bende 33 haftalığım ilk kızımı bende suni sancıyla doğurmuştum ve cok zordu simdi daha cok korkuyorum bildiğim için sezeryan istiyorum ama bilmiyorum ALLAH ım bizleride kurtarsın inşlh yavrularımızda sağlıkla gelsin.

canım bende senin gibi 41 haftama girdim ve dr um bana gel yatış yapıcaz suni sancıyla doğum olucak dedi bende beklemek istiyorum salı gel dedi ben perşembe gittim çünkü çarşamba gecesi normal sancım geldi ve ben suni sancıyada razıydım sezeryan olmaktansa suni sancıyla doğum yapmak daha iyi benim ablam 1 buçuk saatte doğum yaptı ve snui sancıyla doğum daha erken oluyo korkma canım normalde olsa o sancıyı çekicen normal sancıyla dha uzun çekicen suni sancıyla birden verilicek ama daha çabuk olucak korkma sakın kendini motive et yapabilirm de istediktn sonra herşey olur sezeryanı en son çare olarak düşün sezeryan sonrada çok zor normal doğum o anlık sonrasında zorluğu yok inan bebeğin doğduğunda herşeyi unutuyosun ağrıda sancıda kalmıyo allah yardımcın olsun canım

ben mecburan sezeryana alındım ağrıyıda çektimm tabi bebeğimi kucağıma alınca herşeyi unuttum

HİRCİN bebişini güle güle büyüt sağlıkla inşlh benimde ikinci bebeğim gelicek yakında bende 33 haftalığım ilk kızımı bende suni sancıyla doğurmuştum ve cok zordu simdi daha cok korkuyorum bildiğim için sezeryan istiyorum ama bilmiyorum ALLAH ım bizleride kurtarsın inşlh yavrularımızda sağlıkla gelsin.
çok teşekkür ederim ALLAH SENİDE KURTARSIN BİR AVAZDA SUNİ SANCI GERÇEKTEN ZOR AMA HERŞEYİN NORMALİ GÜZEL BEN MECBURİYETTEN SEZERYAN OLDUM YOKSA KESİNLİKLE DÜŞÜNMÜYORDUM EĞER SEZERYAN İSTİYORSAN ÇOK İYİ BİR DOKTOR BUL ÇOK ÖNEMLİ ÇÜNKÜ BEN DOKTORUMDAN ÇOK MEMNUN KALDIM 2-3 GÜNDE DÜZELDİM TABİ AĞRILARIM OLUYOR AMA DAYANAMIYACAĞIM KADAR DEĞİL HAYIRLI DOĞUMLAR CNM

X