- Konu Sahibi gamze_esra
-
canım ben dediğin ürün hakkında bişey diyemicem, fakat sen esmersin - ten rengin de- ben de esmerim ve saçlarımı kumrala boyuyorum, yakıştırdı herkes ama benim saçımda siyah boya yoktu o yüzden işlemler çok kolay oluyor, eğer bronz renkliysen kumral tonların yakuşacağını düşünüyorum..
cnm benimde sacım kuaför hatası nediyle siyah olunca ne yapabilirim diye aylarca ugraştım araştırdım.
Senin o dedigin acıcıyı almak istedim bende...
Siyah boyalı sacın üstüne olmaz dedi.
Kumral saclı olanlara öneriyorlarmış.
Bu sebeple ben almadım.
Palettenin yogun acıcısını aldım 2kutu koyu turuncu gibi oldu.Siyahtan cok daha güzel durdu.
Sonra üstüne küllü kumral aldım kumrala döndüm sayılır.
ablacım sen kendine hangi yonu yakıştırıyorsan onu yapmalısın bence:)sonuçta bu sensin ve bu senin saçın.kimseyi takma,istediğin gibi yaşa.
benim saçım açık kural sarıya yakın biraz daha açılsın istiyorum turuncu falan yapar mı acaba bide bu ürünü nerde bulabilirim son soru nasıl kullanılıyor bu ürün teşekkürler:)
siyah da güzel kahve kumral falan da yakışır canım sen güzelsin ama saç açma hakkında fikrim yokopuyorumnanaktan
cnm acıkcası tam bılmıyorum..ama senın sacın uzerınde etkı edecegını dusunuyorum cunku acık renkmıs..dogal acılmıs havası werıyomus saca..sanırım hergun spreyı sıkıyosun sacına tarıyosun ısı tutabılırsın bıraz..kozmetıkcılerde satılıyovereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?