• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kzlar sa ama ile ilgili

gamze_esra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2009
280
0
96
Ankara
kızlar benım sacım sıyah boyalı.bır ara kumrala cewırmek ıstemıstım boya satan kız bu urunu onermıstı 15 tl gıbı bır fıyatı war sac rengını acıyomus ...vede dogal acıyomus..aranızda kullanan warmı..sanırım hergun suruluyomus saca bır hafta ıcınde falan renk degısıyomuskafamçokkarıştı:Saruboceq:zemuszemus

Eklentiler

• $exrait%20dora.jpg
    $exrait%20dora.jpg
    6,3 KB · Görüntüleme: 97
canım ben dediğin ürün hakkında bişey diyemicem, fakat sen esmersin - ten rengin de- ben de esmerim ve saçlarımı kumrala boyuyorum, yakıştırdı herkes ama benim saçımda siyah boya yoktu o yüzden işlemler çok kolay oluyor, eğer bronz renkliysen kumral tonların yakuşacağını düşünüyorum..

canım ben dediğin ürün hakkında bişey diyemicem, fakat sen esmersin - ten rengin de- ben de esmerim ve saçlarımı kumrala boyuyorum, yakıştırdı herkes ama benim saçımda siyah boya yoktu o yüzden işlemler çok kolay oluyor, eğer bronz renkliysen kumral tonların yakuşacağını düşünüyorum..

ben aslında sıyahı sewıyorum ama annem ablam bıde bı kız arkadasım bana dun sıyahın rengımı bogdugunu soledıler:(( moralımm bozuldu aslındaaa........tsk ederım canım yorumun ıcınopuyorumnanaktan

ablacım sen kendine hangi yonu yakıştırıyorsan onu yapmalısın bence:)sonuçta bu sensin ve bu senin saçın.kimseyi takma,istediğin gibi yaşa.(:

cnm benimde sacım kuaför hatası nediyle siyah olunca ne yapabilirim diye aylarca ugraştım araştırdım.
Senin o dedigin acıcıyı almak istedim bende...
Siyah boyalı sacın üstüne olmaz dedi.
Kumral saclı olanlara öneriyorlarmış.
Bu sebeple ben almadım.

Palettenin yogun acıcısını aldım 2kutu koyu turuncu gibi oldu.Siyahtan cok daha güzel durdu.
Sonra üstüne küllü kumral aldım kumrala döndüm sayılır.

benim saçım açık kural sarıya yakın biraz daha açılsın istiyorum turuncu falan yapar mı acaba bide bu ürünü nerde bulabilirim son soru nasıl kullanılıyor bu ürün teşekkürler:)

cnm benimde sacım kuaför hatası nediyle siyah olunca ne yapabilirim diye aylarca ugraştım araştırdım.
Senin o dedigin acıcıyı almak istedim bende...
Siyah boyalı sacın üstüne olmaz dedi.
Kumral saclı olanlara öneriyorlarmış.
Bu sebeple ben almadım.

Palettenin yogun acıcısını aldım 2kutu koyu turuncu gibi oldu.Siyahtan cok daha güzel durdu.
Sonra üstüne küllü kumral aldım kumrala döndüm sayılır.

tsk ederım tatlım:asigim:

benim saçım açık kural sarıya yakın biraz daha açılsın istiyorum turuncu falan yapar mı acaba bide bu ürünü nerde bulabilirim son soru nasıl kullanılıyor bu ürün teşekkürler:)

cnm acıkcası tam bılmıyorum..ama senın sacın uzerınde etkı edecegını dusunuyorum cunku acık renkmıs..dogal acılmıs havası werıyomus saca..sanırım hergun spreyı sıkıyosun sacına tarıyosun ısı tutabılırsın bıraz..kozmetıkcılerde satılıyovereliniortak

siyah da güzel kahve kumral falan da yakışır canım sen güzelsin ama saç açma hakkında fikrim yokopuyorumnanaktan

cnm acıkcası tam bılmıyorum..ama senın sacın uzerınde etkı edecegını dusunuyorum cunku acık renkmıs..dogal acılmıs havası werıyomus saca..sanırım hergun spreyı sıkıyosun sacına tarıyosun ısı tutabılırsın bıraz..kozmetıkcılerde satılıyovereliniortak

Cevabın için çok teşekkür ederim canım:)) inş. işe yarar papatyadan kurtulurum:)

Kaş ve göz yapına siyah saç gayet yakışmış bence kumral saçla sönük durur sanki gözlerin fisfisfis

Ama bu spreyi bir arkadaşım kullandı işe yaradı.

cnm bn geçen yaz kullandım bnu çok da güzel işe yarıyo ama saçn doğal olması gerekio rengnn açılablmesi için wlla ben memnun kaldm hatta fön makinsyle kuruttm o zmn bile açmıştı saçımn rengini 3 4 gnde bir kullanılıo :))))

Benim saçlarımda boya falan yok.. bu ürünü alana kadar papatyayı kullanırım heralde bişi daha sorucam ama bu ürünün fiyatı ne kadar? tarayıp günese mi çıkıyoruz sadece hafif mi ıslatıcaz üstünde kullanısı yazar heralde:)

Back