kızlar fikriniz yok mu yaa aklıma gelmiyo hiçbişey....((
cnm bu ara dikkat ettim erkeklerde bi yüzük furyasıdır gidiyor eğer yüzük takmaktan hoşlanan biriyse çok güzel çelik modeller mevcut . . .
hem kalıcı hem seni hatırlatıcı ve üzerinde her zaman taşıyabileceği bi aksesuar . . .
içine doğum günüyle ilgili yazıda yazdırabilirsin kuyumcularda * iyiki var oldun yüreğime doğdun * v.s gibi . . . :asigim:
onun haricinde sevdiği renklerden kendi ördüğün bi atkıda çok anlamlı . . .
mevsimide geliyor . . .
takımının aksesuarlarıda olabilir ama ilk bahsettiklerim daha öncelikli . . .
ben gumus kunye almistim uzerine bas harflerimizi arka tarafinada tanistigimiz gunun tarihini yazdirmistim cok hos olmustu
yada guzel bi resim cercevesi alip icine ikinizin resmini koyabilirsin buda cok guzel olur canim
cnm sağol görüşlerin için çok güzel şeyler söylemişsin ama bnm bir ay önceydi doğumgünüm erkek arkadaşım zaten yüzük almış tatktık ikimiz de ve bnm biraz ilginç bir sevgilim var herhalde takım fanatiği değil öylesine tutar...
saat almayı düşünüyorum ama çooookkk pahalı gücüm yetmez ki... :çok üzgünüm:
saat olayı biraz riskli o kadar farklı o kadar renkli modeller mevcut ki beğenmezse yazık olur ki zaten bütçeyide zorlayan bir şey saat bence gerek yok sevgililik düzeyinde . . .
o zaman atkı alternatifini değerlendir derim bi de cicim erkekler bizim kadar takılmıyorlar hediye olayına aldığının ne kadar anlamlı olduğuna falan bu nedenle kendini çok sıkma verme biçimin inan hediyeden daha önemlidir onlar için . . .
mesela bi öpücükle süsleyebilirsin . . . :asigim:
canım bende erkek arkadasıma cok seyler aldım ınsan artık bır yerde tıkanıyo cunku alınanlar hep aynı seyle aldıklarımı sayayım sana fıkır olur;kıyafet tarzında aklına gelen hersey;kol dugmesı,saat,fanatık fenerlıdır fenerın forması aksesuarları vs,kendım atkı ordum,bı sepet yaptım susledım ıste onun kullandıgı parfum kremler vs onlarla doldurdum .aklıma gelmıyo dahası bırde gumus bır tesbıh almıstım ustunede bas harflerımızı yazdırmıstım ve onu cokkk begenmıstı kullanmaya kıyamıyo dıyım anla bunuda dusunebılırsın hem cok bı malıyetı yok hemde agır guzel bırsey olur umarım yardımcı olabılmısımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?