• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kzlar ne olur yardm...

bayan1903

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
1.827
3
0
İstanbul
kızlar bu ayın 22sinde erkek arkadaşımın doğumgünü var ve ben ne alacağımı düşünüyorum kara kara :uhm: ne olur fikirleriniz benim için çok önemli kızlar yardım lütfen fikirlerinizi bekliyorum :Saruboceq:

18 de pek mınık
ne alıcan kı erkege hep aynı seyler 18 de olsa 40 da olsa
işte sweat shırt gomlek
cuzdan anahtarlık
kalp yastık falan

ya cnm iki yııl oldu bizim iki yıldır önemli günlerin çoğunda zaten kıyafet aldım bu sefer kıyafet almak istemiyorum ama alternatif olarak da aklıma birşey gelmiyo kimseden de fikir gelmedi kızlar yaaaa kafamçokkarıştı

kızlar fikriniz yok mu yaa aklıma gelmiyo hiçbişey.... :(((

cnm bu ara dikkat ettim erkeklerde bi yüzük furyasıdır gidiyor eğer yüzük takmaktan hoşlanan biriyse çok güzel çelik modeller mevcut . . .

hem kalıcı hem seni hatırlatıcı ve üzerinde her zaman taşıyabileceği bi aksesuar . . .
içine doğum günüyle ilgili yazıda yazdırabilirsin kuyumcularda * iyiki var oldun yüreğime doğdun * v.s gibi . . . :asigim:

onun haricinde sevdiği renklerden kendi ördüğün bi atkıda çok anlamlı . . .
mevsimide geliyor . . .

takımının aksesuarlarıda olabilir ama ilk bahsettiklerim daha öncelikli . . .

ben gumus kunye almistim uzerine bas harflerimizi arka tarafinada tanistigimiz gunun tarihini yazdirmistim cok hos olmustu ;)

cnm bu ara dikkat ettim erkeklerde bi yüzük furyasıdır gidiyor eğer yüzük takmaktan hoşlanan biriyse çok güzel çelik modeller mevcut . . .

hem kalıcı hem seni hatırlatıcı ve üzerinde her zaman taşıyabileceği bi aksesuar . . .
içine doğum günüyle ilgili yazıda yazdırabilirsin kuyumcularda * iyiki var oldun yüreğime doğdun * v.s gibi . . . :asigim:

onun haricinde sevdiği renklerden kendi ördüğün bi atkıda çok anlamlı . . .
mevsimide geliyor . . .

takımının aksesuarlarıda olabilir ama ilk bahsettiklerim daha öncelikli . . .

cnm sağol görüşlerin için çok güzel şeyler söylemişsin ama bnm bir ay önceydi doğumgünüm erkek arkadaşım zaten yüzük almış tatktık ikimiz de ve bnm biraz ilginç bir sevgilim var herhalde takım fanatiği değil öylesine tutar...
saat almayı düşünüyorum ama çooookkk pahalı gücüm yetmez ki... :çok üzgünüm:

çelik bileklikler moda bu yıl erkeklerede çok yakışıyo çok harika duruyo tabi takıyosa

ben cok kucuk almamistim icindede sadece bitane kare yoktu bi kac tane resim konabilecek kadar kareler vardi bende deisik deisik resimler koymustum cok guzel olmustu =)

cnm sağol görüşlerin için çok güzel şeyler söylemişsin ama bnm bir ay önceydi doğumgünüm erkek arkadaşım zaten yüzük almış tatktık ikimiz de ve bnm biraz ilginç bir sevgilim var herhalde takım fanatiği değil öylesine tutar...
saat almayı düşünüyorum ama çooookkk pahalı gücüm yetmez ki... :çok üzgünüm:

saat olayı biraz riskli o kadar farklı o kadar renkli modeller mevcut ki beğenmezse yazık olur ki zaten bütçeyide zorlayan bir şey saat bence gerek yok sevgililik düzeyinde . . .

o zaman atkı alternatifini değerlendir derim bi de cicim erkekler bizim kadar takılmıyorlar hediye olayına aldığının ne kadar anlamlı olduğuna falan bu nedenle kendini çok sıkma verme biçimin inan hediyeden daha önemlidir onlar için . . .
mesela bi öpücükle süsleyebilirsin . . . :asigim:

saat olayı biraz riskli o kadar farklı o kadar renkli modeller mevcut ki beğenmezse yazık olur ki zaten bütçeyide zorlayan bir şey saat bence gerek yok sevgililik düzeyinde . . .

o zaman atkı alternatifini değerlendir derim bi de cicim erkekler bizim kadar takılmıyorlar hediye olayına aldığının ne kadar anlamlı olduğuna falan bu nedenle kendini çok sıkma verme biçimin inan hediyeden daha önemlidir onlar için . . .
mesela bi öpücükle süsleyebilirsin . . . :asigim:

cnm o da öyle söylüyo zaten bana bişey alma bir öpücük yeter diyo :asigim: ama haklısın cnm dediğin gibi yapmayı düşünüyorum teşekkür ederim vereliniortak

canım bende erkek arkadasıma cok seyler aldım ınsan artık bır yerde tıkanıyo cunku alınanlar hep aynı seyle aldıklarımı sayayım sana fıkır olur;kıyafet tarzında aklına gelen hersey;kol dugmesı,saat,fanatık fenerlıdır fenerın forması aksesuarları vs,kendım atkı ordum,bı sepet yaptım susledım ıste onun kullandıgı parfum kremler vs onlarla doldurdum .aklıma gelmıyo dahası bırde gumus bır tesbıh almıstım ustunede bas harflerımızı yazdırmıstım ve onu cokkk begenmıstı kullanmaya kıyamıyo dıyım anla bunuda dusunebılırsın hem cok bı malıyetı yok hemde agır guzel bırsey olur umarım yardımcı olabılmısımdır

canım bende erkek arkadasıma cok seyler aldım ınsan artık bır yerde tıkanıyo cunku alınanlar hep aynı seyle aldıklarımı sayayım sana fıkır olur;kıyafet tarzında aklına gelen hersey;kol dugmesı,saat,fanatık fenerlıdır fenerın forması aksesuarları vs,kendım atkı ordum,bı sepet yaptım susledım ıste onun kullandıgı parfum kremler vs onlarla doldurdum .aklıma gelmıyo dahası bırde gumus bır tesbıh almıstım ustunede bas harflerımızı yazdırmıstım ve onu cokkk begenmıstı kullanmaya kıyamıyo dıyım anla bunuda dusunebılırsın hem cok bı malıyetı yok hemde agır guzel bırsey olur umarım yardımcı olabılmısımdır

ayy cnm ya tam üstüne bastın tesbih olayını benv de düşündüm ama nerede yaptıracağımı bilmiyorum nerden aldın isimleri nasıl yazdırdın güzelim yaa vallahi çok yardımın dokunacak maliyeti ne kadar tuttu bir de mslum öğrenciyiz

saat gerçekten hoş bir hediye olur ama dediğin gibi biraz tuzlu canım
geçen yıl bende Diesel in saatini almıştım,saat zevkini bildiğim için modeli seçmem gayet kolay oldu tabi, ama fiyatı 270 tl gibi bişeydi:delphin:

Back