:Saruboceq:kızlar ne olur dua edin bize abim ameliyat oldu pataloji sonuçları çok kötü çıktı çok korkuyorum günlerdir uyumuyorum yanınada gidemedim sadece telefonla konuştuk sesi iyiydi ama ben çok kötüyümÇok üzgünüm çoooktroid kanseri nedir bilen var mı içinizde yada yaşayan ne olur aydınlatın beni
ben meme kanseriydim 3 yıl önce artık harikayım ama şimdi canım çok yanıyor dualarınıza ihtiyacım var her şey güzel olucak buna inanıyorum benim gibi abimde çok çabuk atlatıcak allahın izniyle biliyorum bizim için dua edin olur mu:teselli::a015:
hastalığı hakkında hiç bir fikrim yok..Allah acil şifalar versin..hersey çok güzel olucak bu inancınızı kaybetmeyin..siz atlatmissiniz abinizde atlaticak..çok gecmis olsun..
doktorlar allah inbana kanser hastalığı vercekse troit kanseri versin diyor .çünkü en kolay tedavi edilebilen kanser türü o işimiş ve çevremde de var aileden çok şükür kemoterapi bile almadılar radyoterapiyle tedavi oldular
Hiç korkmayın :) Alırlar tiroid bezini tamamen olur biter..Her gün tefor kullanıcak sadece hayatı boyu..En basit en kolay kanser türü..Çünkü tedavisi çok kolay...
Bu kadar üzülmeye,kafaya takmaya değecek bir kanser türü değil,içiniz ferah olsun..Ben 13 yıl önce ameliyat oldum ve gayet sağlıklıyım..:lepi:
canim bildigim kadariyla doktorlarin bile Allah tabiki herkesi korusun ama tiroid kanseri icin tedavisi mümkün dedikleri bir hastalik..helin avsarda troid kanseri gördün mü kadin nasil iyi sadece icinizi ferah tutun bol bol dua edin edelim Allah sifa versin rabbim saklasin esirgesin
ayyy biraz içim rahatladı şimdi teşekkür ederim allah nerde şifa bekleyen hasta varsa acil şifalar versin bizede inşallah ninom içimi rahatlattın canım eftenpuften konular rumuzlu arkadaşım senin adınada çok sevindim allah sevdiklerine bağışlasın şimdi biraz daha iyiyimopuyorumnanaktan