• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kzlar, ne olur Abim iin Dua edin.

ayyy biraz içim rahatladı şimdi teşekkür ederim allah nerde şifa bekleyen hasta varsa acil şifalar versin bizede inşallah ninom içimi rahatlattın canım eftenpuften konular rumuzlu arkadaşım senin adınada çok sevindim allah sevdiklerine bağışlasın şimdi biraz daha iyiyimopuyorumnanaktan

Tatlım hiç bozma moralini,abin de bozmasın opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım rabbim şifalık versin en kısa zamanda inşallah eski sağlığına kavusur.:Saruboceq:

çok gecmiş olsun,inşallah denildiği gibi çarcabuk atlatır,görmemişe döner abiniz.
sizde fazla üzmeyin kendinizi .sizede abinizede açil şifalar tatlım.opuyorumnanaktan

delikafaduldenhafta içi görüştüm morali iyiydi espriler yapıp dalga bile geçtik inşallah dediğiniz gibi olur canlarım teşekkürler her şey içinopuyorumnanaktan

delikafaduldenhafta içi görüştüm morali iyiydi espriler yapıp dalga bile geçtik inşallah dediğiniz gibi olur canlarım teşekkürler her şey içinopuyorumnanaktan

Canım tiroid kanseri tedavisi olan bir şey..Kematoropi falana da gerek kalmıyor..Yani öldürücü,sakat bırakıcı bir yani yok..Abin tabiiki morali iyi olucak..Total trioktami olur bir de iyot 131 tedavisi tamamdır zemuszemus Sadece hipotiroid belirtileri yaşayacağı için dr un öngördüğü dozajda her sabah tefor ya da levatiron alacak o kadar..tefor 2 buçuk 3 ytl bişey zaten...

Allah şifa versin... inşallah nerde varsa Allahım uzun ömürler versin.. en iyi destek moral burda. eksik etmeyin

Acil şifalar :Saruboceq:

zemuszemusarkadaşlar artık abim çok iyi allahıma şükürler olsun çok mutluyum zor günler atlattık ama geçti allah tüm hastalara acil şifalar versin şimdi kontrolleri oluyor ilaca da başladı inşallah bu kadarlık olsun allah beterinden korusun:Saruboceq:hihoyyyt

zemuszemusarkadaşlar artık abim çok iyi allahıma şükürler olsun çok mutluyum zor günler atlattık ama geçti allah tüm hastalara acil şifalar versin şimdi kontrolleri oluyor ilaca da başladı inşallah bu kadarlık olsun allah beterinden korusun:Saruboceq:hihoyyyt

Çok sevindim umarım en erken zamanda eski sağlığına kavuşur :Saruboceq:

duana tüm kalbimle amin diyorum.çok çok geçmiş olsun.Rabbim bir daha böyle olumsuzluklar yaşatmasın.hepinize,hepimize sağlıklı güzel günler diliyorum.

cok gecmis olsun allah acil sifalar versin moralinizi yüksek tutun insallah olumlu gider hersey abiniz eski sagligina kavusur

sonradan gördüm tatlm..çok sevindim..rabbim daha iyi etsin inşallah..mutluluğunuz daim olsun..:Saruboceq:

Back
X