bencede boşanmak için acele etme belki gerçekten sıkıntı çekiyordur seninde onunla beraber aynı sıkıntıları yaşamanı istemiyordur, geldiğinde otur güzelce konuş ne zaman kadar böyle ayrı yaşıyacağız diğe bir sor ömür boyu öyle olacak hali yok bence. Aileyi dağıtmak kolay sonra pişman olmamak için bence biraz çaba gösterin derim
Siz zaten evli sayılmazsınız ki, adam ortada yok resmen. Bu durumda evlilik bunun neresinde? Kayınvalideyle oturmak mı evlilik? Üstelik sizi yanına aldırma gibi bir çabası da yok. Hani çabalasa da aldıramıyor olsa neyse garibim uğraşıyor ama olmuyor denir de açık açık aldırmıcam demiş. Beyfendi yurtdışında kendine sizsiz yeni bir düzen kursun, siz de burada kaynana dırdırıyla yaşayın. Hala kayınvalidenizle kalmanız bile hata bence.
parası da yoksa neden yurtdışında çalışyıor anlamadım ki..asgari ücretle türkiye de çalışsın en azından yanınıda olur..1,5 senede para kaznamadıysa kalmasının anlamı yok.
bence orda evlendi..
siz kv ile evli değilsiniz ya neden ailenizin yanıdna değilsiniz? koca yok ortada siz annesi iel beraber yaşıyorsunuz..bi de boşanayım mı diyorsunuz ilginç..
Saçmalığa bak kocam yoksa o evde ne işim var anasına babasına mı karılık yapcam !
kendi ailemin evinde kalırdım ne zaman gelir başımda koca olur ozaman dönerdim bende o eve .
bencede kesinlikle bir cesaret ailenizin yanına gidin !
beni ya ayrı eve çıkartırsın ya yanına alırsın yada bittiiiiiiiii