Kzlar ldnz diyelim ki mezar tanzda ne yazmasn isterdiniz?

öleceğum öleceğum dedum
inanmadunuz, ne oldi?

Not: Temel'den alıntıdır...

:roflol:

kızlar ölüm ürkütücü ama topic açıkçası bana komik geldi :))) bence benimkinde hayat boyu kilo sorunu yaşadığım için şöyle yazabilirdi:
bir fatihayı çok görme
şurda yatan merhuma
elin kolun boş gelme
bi kangal sucuk getir mezarıma :))))) :roflol::roflol::roflol:

kızlar ölüm ürkütücü ama topic açıkçası bana komik geldi :))) bence benimkinde hayat boyu kilo sorunu yaşadığım için şöyle yazabilirdi:
bir fatihayı çok görme
şurda yatan merhuma
elin kolun boş gelme
bi kangal sucuk getir mezarıma :))))) :roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3topigi begendiysen ne mutlu bana ay cok güldüm yorumuna gece gece yakaydirigubbakcemile3

Temel'in geçkince ama hiç evlenmemiş kızı hakkın rahmetine kavuşuyor ve Temel Dursun'a mezar taşı ısmarlayarak taşın üstüne aşağıdakilerin yazılmasını istiyor :

Bakire doğdu bir döne
Bakire yaşadı çok sene
Bakire öldü fakire
Temel kızı Fadime

Dursun bunu çok uzun buluyor ve Temel'e bu metnin mezar taşına sığmayacağını söylüyor. Temel'de o zaman kısalt diyor. Dursun'da peki diyip aşağıdaki beyti yazıyor mezar taşına:

Temel kızı Fadime,
Açılmadan iade.. :-)))))

şekerim bence buda komik bi fıkradır gülelim dedim accıkkk gece gece :)))))

Temel'in geçkince ama hiç evlenmemiş kızı hakkın rahmetine kavuşuyor ve Temel Dursun'a mezar taşı ısmarlayarak taşın üstüne aşağıdakilerin yazılmasını istiyor :

Bakire doğdu bir döne
Bakire yaşadı çok sene
Bakire öldü fakire
Temel kızı Fadime

Dursun bunu çok uzun buluyor ve Temel'e bu metnin mezar taşına sığmayacağını söylüyor. Temel'de o zaman kısalt diyor. Dursun'da peki diyip aşağıdaki beyti yazıyor mezar taşına:

Temel kızı Fadime,
Açılmadan iade.. :-)))))

şekerim bence buda komik bi fıkradır gülelim dedim accıkkk gece gece :)))))

evvet evvet iyi fikir canim iyiki eklemissin ben bunu fikralar bölümüne eklemisdim ama bak buraya koymak aklima gelmemisdi:roflol:kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis

canım koymamak eldemi yaa baksana gecenin ve konunun, anlam ve önemine bukadar yakışan bi fıkra daha varmı sen söylee :))))))))))

topic geziyo ama biz sabitiz boşver biz nerde olsa buluruz burdaki geyikleri demi amaa hahahaaa :)))))))))

sorma öyle valla :)

rabbim bizi affeder insallah özelliklede beni milletin aklina böyle bisey soktugum icin töbe töbe :))))

ay şekrim sen başlattında millette dünden razıymış baksana halee :)))))))))))))))) şimdiden 10 sayfa dolmuş bilee :))))))))))))))

X