• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kzlar canm ok sklyor ya..

bence cocuklarımızla gecırecegımız zaman daha kıymetlı olmalı..onları dokuz ay boyunca sabırsızlıkla beklemedık mı 3 ayda mı sıkıldık evlatlarımızdan eylulde cocuklarımız henuz 5 aylık olucak daha bebek olucaklar daha bıze ihtiyacları olucak buyumeyecekler hemen baskasına emanet etmek cok mu kolay olucak anlamadım..nasıl boyle bı baslık attınız cok sasırdım ne demek eylul gelsede ise baslasak is mi önemli evlat mı ??..:nazar: insan evladıyla ılgılenmekten sıkılır mı hıc??

Son düzenleme:
eminim kimse bebeğinden sıkılmamıştır canım evde kapalı kalmaktan sıkılmışlardır mümkün olsa eylülde bebekleri de götürürler işe :)sen yanlış anlamışsın

sağolun arkadaşlar eylül başında dilekçe veririm ki maaşlar yapılmadan izne ayrılayım benim raporum temmuz ortasında bitiyor yani haziran 15 e kadar izin kullanabileceğim seminer dönemi geçer zaten belki onu bile kullanabilirim okulu düşündükçe içim sıkılıyor keşke avrupadaki gibi üç sene çocuklarımızın yanında kalabilsek anne olunca anladım derler ya insan gerçekten yaşayınca anlıyor keşke çalışan kadınlar desteklenebilse de bu ikilemi yaşamasak çünkü mesleğimi de çok seviyorum ama şu an hiçbir şey yok gözümde.biz el bebek gül bebek büyümedik bari kızım büyüsün diyorum.tüm annelere sevgiler.

eylülparçası yazılanları dikkatlice okursan kimsenin bebeginden sıkılmadıgını anlarsın,bu mümkünde degil zaten
sadece çalışmaya alışmış bayanlarız,ve çevremizdeki arkadaşlarda çalışıyor gündüzlri genelde evde tekiz ve bizi sıkanda bu zten bebegimiz degil
yinede yorumun için teşekkürler

bu arada ev hayatı hakikatten çok kolay değil ev hanımlarını çok iyi anlıyor ve saygı duyuyorum yapıyorsun görünmüyor tekrar tekrar yapıyorsun bununla birlikte yorgunlukla bebeğine ilgin azaldı mı vicdan azabı çekiyorsun birde çok kolay eleştiriyorlar...çalışan kadınsa iki kat eziliyor bu yükün altında yani işler kolaylaşmıyor ama kendini sosyal hayatta var etmek insana güç katıyor güven veriyor.seçmek kişiye kalmış bir şey.ikisine de saygı duymak lazım ben çalışan bir annenin çocuğuydum o yüzden olsa gerek kızımla kalmak istiyorum.

n7543330046241402282ch5.jpg

ben sizin yerinizde olmak için neler vermezdim...
keşke yavrumu kendim büyütebilsem ama olmuyo işte...

doğum izninizin bittiği tarihten itibaren istediğiniz zaman izin alabilirsiniz yaz tatilinde çalışıyor görünürsünüz toplam 12 aya kadar ücretsiz izin kullanabilirsiniz ama çalıştığınız süreleri bu izinden düşeceksiniz yani yazı 3 ay kabul edersek toplam 9 ay alabilirsiniz kibelanın da dediği gibi doğum izninizin bittiği tarihe kadar da ücretsiz izin alabilirsiniz ben de 2 hazirana kadar almayı düşünüyorum inşallah ama kibelanın dediği de mantıklı geldi bana yani maaşı almadan önce başvurmak

eylul maaşını alırsak gerı alıyorlar

çunku goreve başlıyınca maaş almıştık ya..

bende geçen sene ekimden beri izindeyim kızım 2 aylık evde patlıcam işime dönmek istiyorum ama kızıma 2 sene bakmalıyım ölüyorum sıkıntıdan akşamları 1 saat yürüyüş yapıyorum gideceğim kimse de yok yanlızım tek oyalandığım kızım ist. kartal da oturuyorum bana yakın var mı

paspalcım pek yakın olmasada kadıköydeyim ben
benimde arkadaşlarım çalışıyor gündüzleri pek gidecek yerim yok evde çok sıkılıyorm

Back