kzlar canm ok sklyor ya..

elanurum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2008
487
17
42
slm kızlar ben 8 yıldır çalışıyordum ,dogumdan sonra işten ayrıldım 2 yıl kadarda çalışmayı düşünmüyorum çünkü bbegimi kendim büyütmek istiyorum,dogum yapalı 4 ay oldu ve ben yavaş yavaş sıkılmaya başladım ,bütün arkadaşlarımçalışıyor gündüzleri gidebilecegim pek bi yer yok tek anneme gidiyorum oda artık kafamı dagıtmaz oldu,ffffff evde patlamak üzereyim siz neler yapıyosunuz vakit geçirebiliyormusunuz

walla ben şubattan beri izindeyim
eylül gelse de işe başlasam diye 4 gözle bekliyorum
tamam ben de bebeğimi büyütmek isterim ama annelikle birlikte bir çok sıfatım kayboldu
bari mesleki ünvanım kaybolmasın
çocuk dogurmuş olabilirim ama sadece anne değilim
hem anne hem öğretmen hem eş hem arkadaş hem birey...uzar gider,ama dogumla beraber şuan sadece anneymişim gibi geliyor ve sıkılıyorum en azından öğretmenlik vasfıma biran önce kavuşmak istiyorum

güzel anlattın arkadaşım sagol,haklısın bende şuan sadece anneyim ve herşeyden herkesten uzaklaşmış gibihissediyorum kendimi
peki kızlar işe başladıgınızda bebişlere kimler bakıcak

ben de simdi nete geldimki boyle bi konu acayim diye
kizlar nolur moral verin
cok cok sıkılıorum ben de eylulde ise baslicam yaz tatilindeyim ama cok bunaldım ise gidip gelmek istiyorum
birde yazdan cok korkuyorum dısarı cıkmak istemiyorum psikolojim bzuldu surekli haberler kotu
birde keneden cok korkuyorum
korkmamaya dsunmemeye calisiyorum ama nedense zihnimde oyle bi canlanıyorki yaz oldugu icin heryer kene dolu ve tehlikeli gibi gliyor
bu dusunceyle yasamak cok zor
sanki dunya gittikce kotuye gidiyor ve ben oglumla guzel bir omur yasayamicam gibi geliyor neden bilmiyorum
lohusalık psikolojisi mi acaba???
nolur biseyler soyleyin

arkadaşlar acele yardım bide bu sorunumuz çıktı kızım doymuyor 1 ayda 100gr almış çok az buldu dr.benim moral sıfır tabiki mama vermemiz lazım hiç bi biberonu almıyor.kaşıklada döğüş kavga yarısı önlüğünde olarak yiyor.chıcco kauçuklu biberonu varmış hiç kullandınız mı?ne yapcağımızı şaşırdık.

subattan berı bende çalışmıyorum....

Oglumla gun nasıl geçıyor anlamıyorum..

Seneyede okula gıtmıyecegım ucretsı ızın alacagım..

sıkıldığımda oglumu arabasına koyup pazarada gıdıyorum gezmeyede..

gozumun onunde onun her an buyudugunu gormek çok guzel...

bende mezun olduktan sonra ancak 2 aylik görev yapabildim,suan durup düsünmeye vaktim bile olmuyor..memlekete dönüp biryerden baslamam lazim uzmanlikmi mecburi hizmetmi özel sektör mü..ben birine karar verip memlekete dönünceye kadar kizim büyür..

ben de nisandan beri izindeyim.eylülde okullar açılacak ve işe başlıcam.ama bebeğimi bırakmak istemiyorum.belki aylıksız izin alırım.eşim işten gelene kadar sıkılıyorum ben de.yapacak bişey yok çünkü.arkadaşlarda tatile gitti.

kızlar form açcaktım yanlışlık oldu.gerçi bu konuda fikrinizi almak isterim.şu kızla uğraşmaktan zona çıkardım bende iyice bunaldım çalışan birisiydi.gerçi ben evlenirken istifa ettim.çok bunaldım çokkk.

sıkılmaya vaktımmm bıle olmuyorr yenı dogum yaptıgım ıcın (25 gun oldu) banyo bıle zor yapıyorum. cocugum 1 yasına gelene kadar bende ış hayatıma donmek ıstıyorum. onun ılk yuruyuşunu ılk anne deyışını ne bıleyım ılklerını tatmakk suan en buyuk ıdealım.. daha sonrası Allah kerım. evde oturabılecegımı hıc sanmyorum bende.. ama acelede etmek ıstemıyorumn suan annelıgı tum sevınc ve zorluklarıyla yasıyorum . kışa iş başı inş.

bende çalışan bi bayandm ama ewlendiğimden beri çalışmıorm ben hemn hamile kaldm ve ewde otrmaktan çok bunaldm.. bebişim sağ salimdoğsn ne kadar zamnda toparlanrsam başlıcam allahtan kendi işyerimiz annem bakacak saatleride ben ayarlıcam ama şuan annem de yokkk gelinceye kadar yazlıktan sıkıntm olacak.. ama çalışmak en güseli insanı depresyndan uzaklaştryooo:)

kibela24 ve gokcenyıl bende öğretmenim ve temmuzun ortasında iznim bitiyor malum yaz tatilindeyiz bu yüzden okula iznim bitti demem gerekmiyor sanırım ama size soracağım önemli bir şey var eylülde işe başlayıpokul başlamadan dilekçe verip ücretsiz izne ayrılırım diye düşünüyorum bu olur değil mi yoksa dilekçeyi iznim bitmeden mi vermem gerek benim gayem yaz tatilini geçirmek nasıl olsa her öğrt. tatilde.okul açılınca dilekçe vermek mümkün mü?sizler nasıl yapmayı düşünüyorsunuz?

canım benim oğlan da hiç bi biberon almadı en son denediğim dalinin kauçuk kiraz uçlu memesini aldı.anne memesi gibi yumusak ve kiraz uçlu ayn ı sorunu bende yaşadım hiç birini almadı kaç tane denedim kaşıklada olmuyodu.şimdi ii ben işteyken cok ii alıyormuş süt sağıp bırakıyorum annem veriyo.

chicco kauçuk kiraz uçlu kızım almadı bende nuk deneneyi düşnyrm
ve bende 1 yıl ücretsiz izin aldm sonra inşallah işimin başındayım ve tanıdık yok çok sıkılıyorum
keneden korkmayın kene öldürmez tedbiizlik öldürür (bununla ilgili geniş bilgi verebilirim)

canım maaş almadan dılekce vermelisin..

bende eylul maaşını almayıp eylul 15 dılekcemı verecegım..

dogum ıznım hazıran 6 da bıttıgı ıcın hazıran 6 kadar ucrestsız ıznımı kullanacagım

doğum izninizin bittiği tarihten itibaren istediğiniz zaman izin alabilirsiniz yaz tatilinde çalışıyor görünürsünüz toplam 12 aya kadar ücretsiz izin kullanabilirsiniz ama çalıştığınız süreleri bu izinden düşeceksiniz yani yazı 3 ay kabul edersek toplam 9 ay alabilirsiniz kibelanın da dediği gibi doğum izninizin bittiği tarihe kadar da ücretsiz izin alabilirsiniz ben de 2 hazirana kadar almayı düşünüyorum inşallah ama kibelanın dediği de mantıklı geldi bana yani maaşı almadan önce başvurmak

bu arada elanurum benim de canım sıkılıyo arada bir bize gel yakınsan ben beylikdüzün de oturuyorum ya da dışarda buluşuruz ne dersin?

inciboncuk ben kadıköyde oturuyorum bayagı bi uzak sanırım aramız yaaaa
ya keşke yakın otursaydıkkkkk gelir giderdik
senin gelme imkanın varsa beklerim herzaman
bu davet inci boncuk ve bütün kızlaraa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…