Saç Rengi ve Saç Boyama Kzlar bu da benim dip boyam...Nasl olmu?:)

bayıldım harıka olmus tenınle.duzlestırıcı ıle nasıl yaptın ya cok hos olmus

ben düzleştiriciyle denemedim hiç bukle yapmayı. kıskandım şimdi sende görünce:) müthiş görünüyo.

ayyy begenmenize çok sevindim kıslar..saç düzleştirmesiyle kıvırcık yapmak maşadan daha kolayyyy...saçınızı hani düzleştirirsiniz ya tutamlara ayırıpp işte o bi tutamı dipten başlayıp aşagı dogru çekerken bileginizi döndererek aşagı dogru çekip bırakın işte bu bukleler oluyorr..tabi anlatamadımm tam olarak ama resim çekmeye çalışırıım:jeyyar:

çok tatlı bi renk çıkmış ortaya tatlım ten renginle de uyumlu güle güle kullan

ben çok beğendim....bu aralar ben de saç konusunda kararsız kaldım...senin saçların tenine çok uyumlu olmuş...güle güle kullan canım...

ayy benegnmenize sevindim şekerlerrrr..moral oluyo valla:):):)

ben çok imreniyorum böyle teniyle uygun saçı olanlara kendimi çok esmer bulduğumdan boyatmaya cesaret edemedim hiç.

fıstıklarrr çok sevindimm yaa begenmenize..aslında saç rengim gerçekten çok güzel ama ben esmerimm veee nedense hasta gibi duruyorummmm solgun gösteriyorrr..bi ay sonrada nişanım varr saçımı koyulaştırcam kıslarrrr hernekdr bu rengi begensemde dogal durmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…