Saç Rengi ve Saç Boyama Kzlar bu da benim dip boyam...Nasl olmu?:)

nem

20♥06♥2010
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2008
7.231
9
156
Diğer
merhaba hanımlarr..saçlarımda bal rengii gölgeler vardıı..dip boyayı kuaförde yaptırdım iki kez begenmedim turuncumsu olmuştu..bende palettenin kumral renginden iki kutu aldımmm..önce diplerini boyadım 5 dk bekledim sonrada hepsini boyadımm 20 dk bekledim..yıkayınca sonuç istedigim gibi olduuuu..gölgelerim azda olsa kapanmıştı ama 3-4 yıkamada akınca geri çıktııı gölgelerr..artık gölgelerim haricindeki aradaki saçlar kumral oldugu için bundan sonra sadece dip boyası yapcam...tavsiye ederim kıslar..bu arada saçşarımı saç düzleştirmesiyle yaptımmmm çok seviyorummm düzleştirme ile dalgalı yapmayı:)tabi saçlar biras yıpranıyor ama sonuça deger:)

hoş durmuş saçlarında gayet bakımlı ve parlak gorunuyor ...

olsun tatlım valahi burdan şıkır şıkır duruyo kaydirigubbakcemile3

güzel olmuş canım evde kendi bu işi halledenlere hayranım :) :)

ayh saçlarına bittim walla çok güsel olmuş... =) bn bu modeli werebiliom becerim war düzleştiriciyle bukle atmaya ama saçımın kırıklarını aldırmaya gittim hayin kuaför yarısını kesti saçımın =( senağlama anlıycağın beceri war ama o modeli yapcak saç yuq senağlama

ay fıstıklarr begenmenize sevindimmmmm vallaaaaaaaaaaa...amaaa boyasız kendiliginden doğal güzel olan saçlara hayranım keşke benimkide öle olsaaa anca bakcamki böle olsun:):):):

ay fıstıklarr begenmenize sevindimmmmm vallaaaaaaaaaaa...amaaa boyasız kendiliginden doğal güzel olan saçlara hayranım keşke benimkide öle olsaaa anca bakcamki böle olsun:):):):

benim saçım doğal canım babam izin vermiyor yıpranır diye gel değişelim kaydirigubbakcemile3

benim saçım doğal canım babam izin vermiyor yıpranır diye gel değişelim kaydirigubbakcemile3
aman cnm valla hiç boyama bikere boyadınmı devamı gelio:)baban iyiki kızıyo:)

çok güzel olmuş şuaki saç rengin tam olarak ne
cnmmm bal rengi gölge vardııı koyu kumral üzerineee..sonraaa ben kumral boya ile komple bpyadımmm....gölgeler fazla belli deilll ama genel olarak kumral hakimmm:)

maşallah rengi de çok hoş kesimi ve dalgası da :)

teşkür cnm bnm:):)a.s.

bayıldım harıka olmus tenınle.duzlestırıcı ıle nasıl yaptın ya cok hos olmus

ben düzleştiriciyle denemedim hiç bukle yapmayı. kıskandım şimdi sende görünce:) müthiş görünüyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…