Kzlar bir bakar msnz sizce bu ne ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hem dr ısmınıde werde ınsanlar bılıclensın hangı kılınık ???dr

kızlar cok sagolun vala baya bi sıkıntıdaydım şimdi eşimede soyledim dedim girdigim bir klup var ordaki bayanlarda şaşırdı şiddetle karşı cıkıyorlar o dr a dedim olayımı anlattın dedi evet dedim tamam o zaman dedi ... burdan bi arkadasş bursadan birini solemişti onu araştırcas ... bi arkadşta istanbulda kendi drunu tavsiye etmiş sagolsun ama ist da kalmak sorun bana ... şimdi inş bursadaki dr kafama yatarda oraya giderim ... helin bu arada trabzondaki dr ( aya klinik _ercan yavuz ) hepinize tşk ettim kızlar kaydirigubbakcemile5

Son düzenleyen: Moderatör:

canım doktor araştırırsan banada özelden yada buraya yazarsan sevinirim bende doktor arıyorum şehir çok önemli değil ama doktor önemli birde zaten solunum problemim var ikisi birden olucak tıp fakültesinde yapabilecek olanlar aslında fiyat konusunda baya düşük ücret istiyorlar ankara istiyordum ama selahattin bey afrikaya gidicek zamanı buldu
doktor konusunda ciddi yardıma ihtiyacım var
bülent cihantimurla konuştum ama ücreti yüksek geldi bana sana ne diyecek bakalım

ilk sayfadaki olayla ordaki yorumlari okudumda, neden bukadar elestirici olmuslar anlam veremedim.
Doktor neden hastasi olmayan insan icin tatilini ayarlasin?
hadi hastasi olduktan sonra (insanligina ve doktorluk meslegine kalmis birsey ) gelirveya gelmez.

ama adamin belirli zamanda tatili ayarlanmissa yada bi planlari varsa neden size gore ayarlasin ki?
hem orda musait degilse baska doktormu yok?
adam paragoz olsa ozamanda gel buzamanda gel der, nede olsa para gelecek der.

lokal isi bence iyi degil, genel anestezi daha iyi,

birde bu dr la yuz yzue gorustunmu bilmiuyorum ama anca guvenilir insan olup olmadigini birde klinik nasil diip degerlendirdirkten sonra az cok anlarsin. aman yanlis dr a denk gelipte sonradan pisman olma guzel kardesim, para icin degil dr iicn doktor degistir.. onemli olan senin sagligin

Merhaba Giresun Devlet Hastanesinde Prof. Dr. Ömer ŞENSÖZ ve Op.Dr. S.Ai kızılkaya var bir araştır istersen

Son düzenleme:

ben anladım o doktor olduqunu ..
ımm ortaqı Ömer bey var onu tercih etsen çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum .. amaa eğer imkanın varsaa Emre İlhan'a tesLim et kendini süper bir ameLiyatLa kendinizi ödüllendirmiş olursunuz .. ama eğer trabzon 'da olacaksanız Nümune Hastanesini tercih edin..
ben Ekimde kısmetse Nümune de ameliyat olacaqım...

Son düzenleme:
Merhaba canım ameliyat oldun mu ercan beye bende bu ay olmayı düsünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…