• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kzlar bir bakar msnz sizce bu ne ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hem dr ısmınıde werde ınsanlar bılıclensın hangı kılınık ???dr

kızlar cok sagolun vala baya bi sıkıntıdaydım şimdi eşimede soyledim dedim girdigim bir klup var ordaki bayanlarda şaşırdı şiddetle karşı cıkıyorlar o dr a dedim olayımı anlattın dedi evet dedim tamam o zaman dedi ... burdan bi arkadasş bursadan birini solemişti onu araştırcas ... bi arkadşta istanbulda kendi drunu tavsiye etmiş sagolsun ama ist da kalmak sorun bana ... şimdi inş bursadaki dr kafama yatarda oraya giderim ... helin bu arada trabzondaki dr ( aya klinik _ercan yavuz ) hepinize tşk ettim kızlar kaydirigubbakcemile5

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar cok sagolun vala baya bi sıkıntıdaydım şimdi eşimede soyledim dedim girdigim bir klup var ordaki bayanlarda şaşırdı şiddetle karşı cıkıyorlar o dr a dedim olayımı anlattın dedi evet dedim tamam o zaman dedi ... burdan bi arkadasş bursadan birini solemişti onu araştırcas ... bi arkadşta istanbulda kendi drunu tavsiye etmiş sagolsun ama ist da kalmak sorun bana ... şimdi inş bursadaki dr kafama yatarda oraya giderim ... helin bu arada trabzondaki dr ( aya klinik _yavuz ercan ) hepinize tşk ettim kızlar kaydirigubbakcemile5

canım doktor araştırırsan banada özelden yada buraya yazarsan sevinirim bende doktor arıyorum şehir çok önemli değil ama doktor önemli birde zaten solunum problemim var ikisi birden olucak tıp fakültesinde yapabilecek olanlar aslında fiyat konusunda baya düşük ücret istiyorlar ankara istiyordum ama selahattin bey afrikaya gidicek zamanı buldu :(
doktor konusunda ciddi yardıma ihtiyacım var
bülent cihantimurla konuştum ama ücreti yüksek geldi bana sana ne diyecek bakalım

ilk sayfadaki olayla ordaki yorumlari okudumda, neden bukadar elestirici olmuslar anlam veremedim.
Doktor neden hastasi olmayan insan icin tatilini ayarlasin?
hadi hastasi olduktan sonra (insanligina ve doktorluk meslegine kalmis birsey ) gelirveya gelmez.

ama adamin belirli zamanda tatili ayarlanmissa yada bi planlari varsa neden size gore ayarlasin ki?
hem orda musait degilse baska doktormu yok?
adam paragoz olsa ozamanda gel buzamanda gel der, nede olsa para gelecek der.

lokal isi bence iyi degil, genel anestezi daha iyi,

birde bu dr la yuz yzue gorustunmu bilmiuyorum ama anca guvenilir insan olup olmadigini birde klinik nasil diip degerlendirdirkten sonra az cok anlarsin. aman yanlis dr a denk gelipte sonradan pisman olma guzel kardesim, para icin degil dr iicn doktor degistir.. onemli olan senin sagligin

aanladım canım sagolasın ... ya işte benimde hevesim guvenim kalktı bu adam karsı yani şimdi nasıl nerden bulacam bilmiyorum yeni arayışa gircem bu tarafta öyle estetik uzmanları yok bir orayı bulmustum lanet olsunki o kadarda sevinmiştim yakın diye şimdi nabcam ben ya mafoldumben

Merhaba Giresun Devlet Hastanesinde Prof. Dr. Ömer ŞENSÖZ ve Op.Dr. S.Ai kızılkaya var bir araştır istersen

Son düzenleme:
kızlar cok sagolun vala baya bi sıkıntıdaydım şimdi eşimede soyledim dedim girdigim bir klup var ordaki bayanlarda şaşırdı şiddetle karşı cıkıyorlar o dr a dedim olayımı anlattın dedi evet dedim tamam o zaman dedi ... burdan bi arkadasş bursadan birini solemişti onu araştırcas ... bi arkadşta istanbulda kendi drunu tavsiye etmiş sagolsun ama ist da kalmak sorun bana ... şimdi inş bursadaki dr kafama yatarda oraya giderim ... helin bu arada trabzondaki dr ( aya klinik _ercan yavuz ) hepinize tşk ettim kızlar kaydirigubbakcemile5

ben anladım o doktor olduqunu ..
ımm ortaqı Ömer bey var onu tercih etsen çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum .. amaa eğer imkanın varsaa Emre İlhan'a tesLim et kendini süper bir ameLiyatLa kendinizi ödüllendirmiş olursunuz .. ama eğer trabzon 'da olacaksanız Nümune Hastanesini tercih edin..
ben Ekimde kısmetse Nümune de ameliyat olacaqım...

Son düzenleme:
arkadaşlar ben bundan 2 ay once burun estetiği için trabzıonda bir klinik buldum orayı aradım. konustuk herseyi dr la tamam dedik. ama ben ancak temmuz ayı gibi ameliyat olabilecegimi soyledim okey verdi ... uc gun once dr u aradım atttemmuz 10 da muayeneye gelcem 15 gibi amliyata diye, bana dediği şu ; temmzu bir en son ameliyatım temmuz birden sonra soz vermem :1shok: dedim fakat ben temmuz 15 ten once olamam, dediki ben tammuzda tatile cıkcam planlarım belli değil olacaksanız temmuz birden once yapabiliriz... bende dedim peki siz ameliyatı temmuzdan once yaparsanız benim ameliyattan 3 gun sonra burun tamponum alıncak dedim kim alacak ? diyor ki bulundugunuz sehirde herhangi bir k.b.b ci alabilir hadi tamam onuda kabul ettik bu kez dedim 10. gunde atel ve alçılar alınacak ? o zaman ben bir gunlugune gelir alırım klinikte dedi . peki dedim kapattım eşime sordum dedi mumkun degil temmuzdan önce olmaz ara agustosa al randevu dedi . neyse aradım bu olaydan 4 gun falan sonra dr a dedim eşim kabul etmedi peki agustosta olurmu dedim adam hayır dedi :1shok: agustostada ben yokum dedi :1shok: olacaksanız temmuzdan önce dedi gene :1shok: ya işte sorunda şurda başlıyor bu adam sizce ne yapmaya çalışıyor arkadaslar ? yani bana tammzudan önce ol diyor atellerimi sorunca bir gunlugune gelirim cıkarırım diyor ! peki tammuzun ortasında bir gunlugune gelip 2 saatlik ameliyatı yapıp gidemezmi ? yani artık eşimle farklı bir dr bakalım demeye başladık ... bu adam tatilden once para toplamaya çalıyor dusuncesi uyandı bizde .. sizce ? birde bu klinik iki ortaklar bi tane daha dr var koca kliniigi boş bırakıp ikiside tatile kaçamaz ya diye dusundum acaba ortagını arayıp onamı yaptırsam bi sorun olurmu acaba yada başka dr mu bulmam lazım arkadaşlar ? ya canım cok sıkıldı moralim bosuldu ne yapabilirim banada en yakın estetik klinigi trabzon :KK43: (biraz uzun oldu ama lutfen fikirleriniz paylaşın )
Merhaba canım ameliyat oldun mu ercan beye bende bu ay olmayı düsünüyorum

Back