E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
canım ben başka dr bak derim...
dr kendine göremi ayrlıyomuş amliyatı olurmu öle sey hasta kendisi seçer ameliyat gununu kesin para için yada tatilinı bozmak istemiyo gelmezde zaten canım izindeyseee
Doktorlar tatil yapmazmı sandınız arkadaşlar siz. Daha muayene bile olmamış telefonda ameliyat randevusu isteyen bir hasta için adam programını mı değiştirecekti.
Taa kıştan bellidir onların izinleri. Yazında fazla estetik opersayon olmaz zaten.
Doktorlar tatil yapmazmı sandınız arkadaşlar siz. Daha muayene bile olmamış telefonda ameliyat randevusu isteyen bir hasta için adam programını mı değiştirecekti.
Taa kıştan bellidir onların izinleri. Yazında fazla estetik opersayon olmaz zaten.
slm bişey soracam trabzonda yaptırman şart mı yok değilse bursa da sana önerebileceğim estetik cerrah var
arkadaşım oldu tek kelimeyle mükemmel DR BÜLENT CİHANTİMUR[/QUOT
aaa canım benim çok sagol bursadada kalacak yerim var aslında dusunmek lazım arastırayım ben bi ... ya burda olmamın nedeni ben erzurumdayım bana en yakın klinik trabzondakiler o yuzden yani burada ısrarcı oldum birde eşim izin alamıyor çalıştıgı yerden burdan yakın ya hafta sonu gidip olcaktık işte planımız oydu yani ama şu bursa olayını eşime bi açmam lazım sagol bilgi verdigin iiçin cnm opuyorumnanaktan
arkadaşlar ben bundan 2 ay once burun estetiği için trabzıonda bir klinik buldum orayı aradım. konustuk herseyi dr la tamam dedik. ama ben ancak temmuz ayı gibi ameliyat olabilecegimi soyledim okey verdi ... uc gun once dr u aradım atttemmuz 10 da muayeneye gelcem 15 gibi amliyata diye, bana dediği şu ; temmzu bir en son ameliyatım temmuz birden sonra soz vermem :1shok: dedim fakat ben temmuz 15 ten once olamam, dediki ben tammuzda tatile cıkcam planlarım belli değil olacaksanız temmuz birden once yapabiliriz... bende dedim peki siz ameliyatı temmuzdan once yaparsanız benim ameliyattan 3 gun sonra burun tamponum alıncak dedim kim alacak ? diyor ki bulundugunuz sehirde herhangi bir k.b.b ci alabilir hadi tamam onuda kabul ettik bu kez dedim 10. gunde atel ve alçılar alınacak ? o zaman ben bir gunlugune gelir alırım klinikte dedi . peki dedim kapattım eşime sordum dedi mumkun degil temmuzdan önce olmaz ara agustosa al randevu dedi . neyse aradım bu olaydan 4 gun falan sonra dr a dedim eşim kabul etmedi peki agustosta olurmu dedim adam hayır dedi :1shok: agustostada ben yokum dedi :1shok: olacaksanız temmuzdan önce dedi gene :1shok: ya işte sorunda şurda başlıyor bu adam sizce ne yapmaya çalışıyor arkadaslar ? yani bana tammzudan önce ol diyor atellerimi sorunca bir gunlugune gelirim cıkarırım diyor ! peki tammuzun ortasında bir gunlugune gelip 2 saatlik ameliyatı yapıp gidemezmi ? yani artık eşimle farklı bir dr bakalım demeye başladık ... bu adam tatilden once para toplamaya çalıyor dusuncesi uyandı bizde .. sizce ? birde bu klinik iki ortaklar bi tane daha dr var koca kliniigi boş bırakıp ikiside tatile kaçamaz ya diye dusundum acaba ortagını arayıp onamı yaptırsam bi sorun olurmu acaba yada başka dr mu bulmam lazım arkadaşlar ? ya canım cok sıkıldı moralim bosuldu ne yapabilirim banada en yakın estetik klinigi trabzon(biraz uzun oldu ama lutfen fikirleriniz paylaşın )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?