Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar ben bundan 2 ay once burun estetiği için trabzıonda bir klinik buldum orayı aradım. konustuk herseyi dr la tamam dedik. ama ben ancak temmuz ayı gibi ameliyat olabilecegimi soyledim okey verdi ... uc gun once dr u aradım atttemmuz 10 da muayeneye gelcem 15 gibi amliyata diye, bana dediği şu ; temmzu bir en son ameliyatım temmuz birden sonra soz vermem :1shok: dedim fakat ben temmuz 15 ten once olamam, dediki ben tammuzda tatile cıkcam planlarım belli değil olacaksanız temmuz birden once yapabiliriz... bende dedim peki siz ameliyatı temmuzdan once yaparsanız benim ameliyattan 3 gun sonra burun tamponum alıncak dedim kim alacak ? diyor ki bulundugunuz sehirde herhangi bir k.b.b ci alabilir hadi tamam onuda kabul ettik bu kez dedim 10. gunde atel ve alçılar alınacak ? o zaman ben bir gunlugune gelir alırım klinikte dedi . peki dedim kapattım eşime sordum dedi mumkun degil temmuzdan önce olmaz ara agustosa al randevu dedi . neyse aradım bu olaydan 4 gun falan sonra dr a dedim eşim kabul etmedi peki agustosta olurmu dedim adam hayır dedi :1shok: agustostada ben yokum dedi :1shok: olacaksanız temmuzdan önce dedi gene :1shok: ya işte sorunda şurda başlıyor bu adam sizce ne yapmaya çalışıyor arkadaslar ? yani bana tammzudan önce ol diyor atellerimi sorunca bir gunlugune gelirim cıkarırım diyor ! peki tammuzun ortasında bir gunlugune gelip 2 saatlik ameliyatı yapıp gidemezmi ? yani artık eşimle farklı bir dr bakalım demeye başladık ... bu adam tatilden once para toplamaya çalıyor dusuncesi uyandı bizde .. sizce ? birde bu klinik iki ortaklar bi tane daha dr var koca kliniigi boş bırakıp ikiside tatile kaçamaz ya diye dusundum acaba ortagını arayıp onamı yaptırsam bi sorun olurmu acaba yada başka dr mu bulmam lazım arkadaşlar ? ya canım cok sıkıldı moralim bosuldu ne yapabilirim banada en yakın estetik klinigi trabzon (biraz uzun oldu ama lutfen fikirleriniz paylaşın )
canım ben başka dr bak derim...
dr kendine göremi ayrlıyomuş amliyatı olurmu öle sey hasta kendisi seçer ameliyat gununu kesin para için yada tatilinı bozmak istemiyo gelmezde zaten canım izindeyseee
canım ben başka dr bak derim...
dr kendine göremi ayrlıyomuş amliyatı olurmu öle sey hasta kendisi seçer ameliyat gununu kesin para için yada tatilinı bozmak istemiyo gelmezde zaten canım izindeyseee
ya evet canım oyle olması lazım degilmi hastanın isstedigi gun drunda programı yoksa bu ameliyat olur dr un baska ameiliyatı olur o gun anlarım bi kaç gun erteler yada bu işi cozemedim ya :çok üzgünüm:
canım yeni bir doktor bulun
olmazki siz kendinizi doktora göre mi ayarlayacaksınız ne ciddiyetsisizler...
ameliyattan sonra bir sorun olsa ne olacak
dediğin gibi para toplayıp tatile gidecekklava:
tam teşekküllü bir hastende yaptırın bana kalırsa klinikte yaptırmayın
ve ameliyatınız ve sonrsı için aynı doktora kontrole gidin başınıza daha büyük işler açmayınvereliniortak
bence adam ameliyat için gelemiyorsa atel almak için de gelmez.
o gün gelince size diyecek ki gidip bir yerde aldırın ben gelemiyorum.
bence başka bir doktor bulun siz.
pek sağlam pabuca benzemiyor bu doktor.
Zaten baştan klinikte yapmaya karar vermeniz hata.. herhangi bir komplikasyon durumu da akılda tutulmalı ve tam teşekküllü bir hastanede olmalı....
Ayrıca birçok estetik cerrah burun ameliyatını yazın yapmaz... ıcak kötü etkilermiş, iyileşme süresini geciktirirmiş.... Bence eylül yada ekime bırakın, ve başka hastane araştırın...
ay kızlar sagolun vala demekki ben yanlış dusunmuyorum dediginiz gibi bi sorun cıksa bu adam yan cizer ben amliatı yaptım der gecer boyle şeler cok olmuomu estetik olaylarında .... ya klinikte adam lokal yapalım diyor 900 tane lokal anestesi yabdım ben klinikte diyor ... ben kabul etmedim genel istedim oda o zaman bi gece hastanede kalırsınız dedi ozel bi hastaneyle anlaşmalılarmıs genelleri orda yapıyolarmıs ...
canım bencede başka bi doktor bulmalısın tatile gitmiycem tamam temmuzda yaparız dese bile başka bi doktor bulmalısın .. anlattığın kadarıyla güvenilmez bi adam daha iyisini bulursun a.s.
aanladım canım sagolasın ... ya işte benimde hevesim guvenim kalktı bu adam karsı yani şimdi nasıl nerden bulacam bilmiyorum yeni arayışa gircem bu tarafta öyle estetik uzmanları yok bir orayı bulmustum lanet olsunki o kadarda sevinmiştim yakın diye şimdi nabcam ben ya mafoldumben
bencede baska dr bul
rahatına duskun bırısı anlasılan bır komplıkasyon gelısse bır sey olsa kendısı ılgılenmeyecek dev hastanesıne gıdın hallolsun dıyecek boyle dr guven olmaz hem bu kadar rahat bır ınsanın ben doktorlugunuda sorgularım
Doktorlar tatil yapmazmı sandınız arkadaşlar siz. Daha muayene bile olmamış telefonda ameliyat randevusu isteyen bir hasta için adam programını mı değiştirecekti.
Taa kıştan bellidir onların izinleri. Yazında fazla estetik opersayon olmaz zaten.
Doktorlar tatil yapmazmı sandınız arkadaşlar siz. Daha muayene bile olmamış telefonda ameliyat randevusu isteyen bir hasta için adam programını mı değiştirecekti.
Taa kıştan bellidir onların izinleri. Yazında fazla estetik opersayon olmaz zaten.
slm bişey soracam trabzonda yaptırman şart mı yok değilse bursa da sana önerebileceğim estetik cerrah var
arkadaşım oldu tek kelimeyle mükemmel DR BÜLENT CİHANTİMUR
ya yapamazlar demedikki arkadasım telde o kadar gorustuk randevuyu ciddi olmasak neden adamla irtibata gecelim randevu için telde gorusmekte yeterlidir illaki yanınamı gidicez ? madem taa kıştan belliydi ilk aramamda okey vermeseydi hadi onuda gec 2. aramamda temmuzda olmaz dedi onuda anladık .3. aramamda agustosta olmaz dedi !!! madem oyle idi neden baştan bana okey veriyo ve 3 kere randevumu degiştiriyor adam tamam dese zaten yanınada gidip muayene olcaz ! ama adam bir turlu açık kapı bırakmadıki nesine gidiyim yanına ben ? burdan 4 saat yol 4 saattede geri doncem gidicem hayır boş degilim demesi içinmi gidicem ben ! ve yazın madem ameliyat olunmuyorsa bu dr bana neden randevu verdi ? birazda bunları dusunmek lazım degilmi ilk temmuzda gelin dedi ben psikolojimi ona gore ayarladım biliyodumki temmuz 15 te ameliyatım var şimdi kırk kere döndü ... adamın amacı tamamen illaki haziranda yapalım diye tutturması bari onu yapma gelecegin zaman ne zamansa ona gore tarih verebilir demi neden demiyor şu tarihte olur diye oyle bi açıklama yapmıoki haziran diye tutturmus gidiyo :S
slm bişey soracam trabzonda yaptırman şart mı yok değilse bursa da sana önerebileceğim estetik cerrah var
arkadaşım oldu tek kelimeyle mükemmel DR BÜLENT CİHANTİMUR[/QUOT
aaa canım benim çok sagol bursadada kalacak yerim var aslında dusunmek lazım arastırayım ben bi ... ya burda olmamın nedeni ben erzurumdayım bana en yakın klinik trabzondakiler o yuzden yani burada ısrarcı oldum birde eşim izin alamıyor çalıştıgı yerden burdan yakın ya hafta sonu gidip olcaktık işte planımız oydu yani ama şu bursa olayını eşime bi açmam lazım sagol bilgi verdigin iiçin cnm opuyorumnanaktan
canım bu dr olsan bile ameliyat sonrasında seni hatırlamayacktır ..bence asla olmaa.. ameliyat olanları okuyorsun burda yok şiştimi yuzm yok ölemioldu insna pinpirikleşior elinde olmadan .. dr ilğisizliği seni şimdiden bukadar kasmış ozamn düşünsene ..arıyorsn ve ulaşamıyorsun yaptırdığına yaptıracağına bin pişman olursun .. bu dr olamaz zate .. buğün ğle yok şu ğün ğel.. denğesiz dr.. kımse bir kaçkes ameliyat olmak istemez tabiki .. bence bi şeklide ayarla bu tarafa ğel ve asla o dr olmaa
arkadaşlar ben bundan 2 ay once burun estetiği için trabzıonda bir klinik buldum orayı aradım. konustuk herseyi dr la tamam dedik. ama ben ancak temmuz ayı gibi ameliyat olabilecegimi soyledim okey verdi ... uc gun once dr u aradım atttemmuz 10 da muayeneye gelcem 15 gibi amliyata diye, bana dediği şu ; temmzu bir en son ameliyatım temmuz birden sonra soz vermem :1shok: dedim fakat ben temmuz 15 ten once olamam, dediki ben tammuzda tatile cıkcam planlarım belli değil olacaksanız temmuz birden once yapabiliriz... bende dedim peki siz ameliyatı temmuzdan once yaparsanız benim ameliyattan 3 gun sonra burun tamponum alıncak dedim kim alacak ? diyor ki bulundugunuz sehirde herhangi bir k.b.b ci alabilir hadi tamam onuda kabul ettik bu kez dedim 10. gunde atel ve alçılar alınacak ? o zaman ben bir gunlugune gelir alırım klinikte dedi . peki dedim kapattım eşime sordum dedi mumkun degil temmuzdan önce olmaz ara agustosa al randevu dedi . neyse aradım bu olaydan 4 gun falan sonra dr a dedim eşim kabul etmedi peki agustosta olurmu dedim adam hayır dedi :1shok: agustostada ben yokum dedi :1shok: olacaksanız temmuzdan önce dedi gene :1shok: ya işte sorunda şurda başlıyor bu adam sizce ne yapmaya çalışıyor arkadaslar ? yani bana tammzudan önce ol diyor atellerimi sorunca bir gunlugune gelirim cıkarırım diyor ! peki tammuzun ortasında bir gunlugune gelip 2 saatlik ameliyatı yapıp gidemezmi ? yani artık eşimle farklı bir dr bakalım demeye başladık ... bu adam tatilden once para toplamaya çalıyor dusuncesi uyandı bizde .. sizce ? birde bu klinik iki ortaklar bi tane daha dr var koca kliniigi boş bırakıp ikiside tatile kaçamaz ya diye dusundum acaba ortagını arayıp onamı yaptırsam bi sorun olurmu acaba yada başka dr mu bulmam lazım arkadaşlar ? ya canım cok sıkıldı moralim bosuldu ne yapabilirim banada en yakın estetik klinigi trabzon (biraz uzun oldu ama lutfen fikirleriniz paylaşın )
dr bak hele paranla rezıl olmak dıyem ben buna derım way serefısz::1shok: utnamaz hem ole hem bole oda guselmıs hatun sende aklın warsa bu dr uzak dur saglam gelbedı bana hıccccccc ben 6 aydır arasııyorummmm en ıyısı we en dogal olan olması cıın acele etmeyın bıde dr bana epılazyon lazer gbı estetık operasyonlerın genelde sonbahr kıs we ılkbhrın bı ayı ayıpıdını soledı sıcakta cok zorlanırsın dedı adamda hakllı yuıa:1hug: