hayatımda jılet kullanmadım kullanmamda..agdayı kendım yapıyordum..ama hamıle kalınca burda temız bir yer buldum hep aynı yere gidince utanmıyorumm.ve bayramda aldırdım halada temızım aldır a aldıra azaldı zaten acık tenlıyım kıl derdım cok yok tabıkı agdayada borçluyum.bu ay gene giderım ın doğumum ocak bası birde aralık 15 gibi yaptrurım cunkı kadın en son 37de haftanda yaptrman gerek dedı...doğuma kadar 2 kez yaptrrım ıns...temız olmak lazım
merhaba
birşey sormak istiyorum. kadın en son 37. haftanda yaptırman gerek demiş ya kim dedi anlayamadım. yani doktorların falan tavsiyesi mi acaba bu? ben de 37ye girdim ama ben doğuma daha yakın biz zamanda yaptırmak istiyorum hemen çıkıyo benim çünkü. 37 den sonra yaptırmak sakıncalı mıymış acaba?
ya hamile kalmadan önce emla diye bi krem kullanıyodum acı azaltıcı bi krem eczanelerde satııyo ona cok alıştım şimdi onsuz agda yaptıramıyorum zaten sadece özel bölge için kullanıyorum kullanan var mı zararlı diye bişey duyan var mı doktoruma daha sormadım soran var mı:)
canım,neticede onlarda doğum yaptı ve bu işin zorluğunu biliyorlar,seni anlıyorum ,elinden geleni yaptıktan sonra takılacak birşey yok merak etme.onlar doktor.ben hiç doğum yapmadım ama yapan arkadaşlar hiç dert etmediler gayet rahattılar.zaten öyle birşey olsa ameliyat hemşireleri seni hazırlıyorlar diye biliyorum.tabi bu benim duyumum.