kzlar beden temizliinizi nasl yapyorsunuz....

snur42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2009
3.735
11
arkadaşlar beden temizlinden kastım bikini bölgesindeki tüy temizliği..sizler neler kullanıyorsunuz..hamişlikte zor oluyor artık..ben önceden eldiven yada epilasyon kullanıyordum ama canım çok yanıyor kendimi çok fazla kasıyorum..ve hamilelikte kasılmalar ve ani sıçramalar zararlı olduğu için bıraktım..şimdi malesef içime hiç sinmesede jilet kullanıyorum.tüh dökücü kremlerinde zararlı olduğunu duydum
hamilelikte..sizler neler yapıyprsunuz tavsiyeleriniz neler..buyrun paylaşalım
a.s.a.s.:enbuyukkk:a.s.a.s.

canim bende once jilet kullaniyodum ama baktim bas olunacak gibi degil hamile kalinca agdaya basladim kuaforum var ona gidiyorum sagolsun oda nazima oynuyo tertemiz oluyo neredeyse 2 ay rahat ediyorum Allah yardimcimiz olsun nedeyim zor hersey bence agdayi dusun 15 dk aci hissediyosun ama sonunda rahatligin uzun suruyo opt kib

evet maksimen
arkdaşımında sölediği gibi bence ağda yaptır benimde kuaförüm var yaklaşık 2yıldır kendisi evime geliyor tertemiz oluyo vede uzun süre temizliğini koruyor. jiletle asla başedemessin hamilelikten sorasını düşün canım. zaten acısıda çok az..

teşekküler arkadaşlar..ağdadan korkuyorudum biraz ama..sizden cesaret geldi şimdi..
denicem inş.tabi yapabilirsem..kndimi çok kasıyorum yaa..canım çokmu tatlı ne

Son düzenleme:
4 yıl önce kendi kendime ağdaya başladımm cırt cırtt
şimdi alıştıı 3.5 aylık hamişim 1-2 ay daha kendim yaparımm sonra kuaföre
şimdiden gidecem de utanıyorumm :kedi:

bende kendıme 9 yıldır agda yapıyordum hamılelıgımde karnım buyugune kadar kendım yaptım gobüş buyuncede agdacıya gıtmeye basladım en son 9. ayıma gırdıgımde yaptırdım sımdı dogumum yakın temızım cok sukur bencede agda en ıyısı.

Hayattda gidemem kuafore. kendim yaparim zorda olsa. zaten az kaldi zamanim ins..

bende öle derdim evlenmeden önce başladım ben hayatta gidemem derdim asla aslaaa ama bi arkdaşım güzellik merkezinde çalışıyodu onunla başladım daha sora işinden ayrıldı şimdi evime geliyo allah razı olsun ondan başkasınada asla yaptırmam kendisi evlendi hala geliyo hakkınınasla ödeyemem.

aynen bende derdım hamıle de olsam kendım yaparım baskasına yaptırmam derdım ama buyuk konusmamak gerek cunku gobegınız buyunce kendınız yapmanız ımkansızlasıyor bırak yapmayı goremıyorum bıle D egılıncede karnım agrıyo jıletı de beceremem kı baslamak da ıstemem bende mecburen gorumcemın tanıdıgına gıttım memnunumda dogumdan sonra 1 kere daha gıderım sonra kendım almaya devam ederım inş.

ben de epilatör kullanıyordum ama jilete döndüm saten zor görüyorum jiletle anca oluyo:)

ben ağda yaptıramam uygun yer yok dolayısıyla jiletle alıyorum ama o bile zor olmaya başldı eğilemiyorum ayna da işe yaramıyor artık daral geldi

ben de ağda yapıyordum ama çok kasıyorum ve uzun sürüyordu. o yüzden seramik başlıklı, masaj yapan bi epilatör aldım, yarım saatte tüm vücut temizliğimi yapıyorum. (akınıza gelebilecek her yerimi)
çok rahat ettim çook.
göbüş büyüdü ama karşıma ayna koyup, oradan bakarak alıyorum. hiç de zor olmuyor. tavsiye ederim.

bende agda kullanıyorum 2 aylık hamileyim 3 aya kadar düşük riskim oldugu için 15 günde gidiorum dra
ilk 15.günde gittigimde temizdi diger 15.günde halimi görseniz gülmekten çatlardınız çok uzamadıgı için sadece üst kısmını alabildim aşagısı top sakal yani haftaya yine gitcem o zaman napcam yaaaaaaaaaaaaaa bu sefer üstü nasıl alcam dr diyince ilk o geliyo aklımaa:)))

23+0 dayım.. ben de yaklaşık 10 yıldır sir yaptırıyorum.
kızla arkadaş olduk artık zaten.. hiç utanmıyorum..
en geç 12-13 dakikada tertemiz oluyorum ve sefasını sürüyorum temizliğin..
herkese güvenebileceği temiz bir yer bulursa dışarıda yaptırmayı tafsiye ederim.

canım ben hamam otu kullanıyorum yani eczanelerde emmak diye satılıyor. suyla karıştırıyorsun krem kıvamına geliyor hem bitkisel. Ağdadan bende korktuğum için bununla idare ediyorum kokusu kötü ama sonucu iyi

kızlar bende ağda kullanıyorum 8 ayım bitmek üzere ve birkere daha ağda yaparsam yeter diyorum ama zorlanıyorum bende bilmiyorum nasıl yaparsam benimde arkadaşım kuafor o teklif etti ben alırım diye ama ben utandım için yok dedim valla kızlar olmassa eşime yaptıracm başka yolu yok

ben de idare ettim jiletle falan ama kuaföre ağda için gidicem, sonra vaktim olmaz tekrar tekrar almaya, ağdayla alınca 1 ay falan dayanır benim herhalde

vala kızlar zor iş kadın olmak. Hamile eğilim arada jilet arada epilasyon yapıyorum bazen de ağda. Ama bu aralar direk ağdaya başlamak istiyorum. Epilasyonda acıtıyor ama biraz denemek alıştırmak istiyorum kendimi ama yine ağırlık ağdadan yana daha hamile değilim ama kendim yaparım heralde ağdamı utanırım yaa kuaföre gitmeye. Son aylarda doğuma yakında annem gelirse onunla yaparımheralde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…