canim bende once jilet kullaniyodum ama baktim bas olunacak gibi degil hamile kalinca agdaya basladim kuaforum var ona gidiyorum sagolsun oda nazima oynuyo tertemiz oluyo neredeyse 2 ay rahat ediyorum Allah yardimcimiz olsun nedeyim zor hersey bence agdayi dusun 15 dk aci hissediyosun ama sonunda rahatligin uzun suruyo opt kibarkadaşlar beden temizlinden kastım bikini bölgesindeki tüy temizliği..sizler neler kullanıyorsunuz..hamişlikte zor oluyor artık..ben önceden eldiven yada epilasyon kullanıyordum ama canım çok yanıyor kendimi çok fazla kasıyorum..ve hamilelikte kasılmalar ve ani sıçramalar zararlı olduğu için bıraktım..şimdi malesef içime hiç sinmesede jilet kullanıyorum.tüh dökücü kremlerinde zararlı olduğunu duydum
hamilelikte..sizler neler yapıyprsunuz tavsiyeleriniz neler..buyrun paylaşalım
a.s.a.s.:enbuyukkk:a.s.a.s.
Hayattda gidemem kuafore. kendim yaparim zorda olsa. zaten az kaldi zamanim ins..
arkadaşlar beden temizlinden kastım bikini bölgesindeki tüy temizliği..sizler neler kullanıyorsunuz..hamişlikte zor oluyor artık..ben önceden eldiven yada epilasyon kullanıyordum ama canım çok yanıyor kendimi çok fazla kasıyorum..ve hamilelikte kasılmalar ve ani sıçramalar zararlı olduğu için bıraktım..şimdi malesef içime hiç sinmesede jilet kullanıyorum.tüh dökücü kremlerinde zararlı olduğunu duydum
hamilelikte..sizler neler yapıyprsunuz tavsiyeleriniz neler..buyrun paylaşalım
a.s.a.s.:enbuyukkk:a.s.a.s.