How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kzlar balyaj yaptrdm. Nasl olmu bakar msnz?... ( Resimli )

harika olmus canım sen esmermisin resimden pek anlayamadım şaçlarına bakmadan kız kardesim bana böyle bi renk boyatmak istediğini söyledi yakısmaz demiştim oda senin gibi teni ondan sordum

En sevdiğim saç boyama şekli ve rengi :) Ben de balyajlarımı yenilemeliyim artık sanırım :) Ne renk acaba bu. Süper olmuş çok beğendim. a.s.

Güzel olmuş saçların çıtçıt da warmı saçında ...

tşkr ederm.. hyr çıtçıt yok kendi saçım a.s.

En sevdiğim saç boyama şekli ve rengi :) Ben de balyajlarımı yenilemeliyim artık sanırım :) Ne renk acaba bu. Süper olmuş çok beğendim. a.s.

Çok teşekkür ederm.. dipleri kendi saç rengim ama uçlar platin sarısı sanırım.. opuyorumnanaktan

tşkr ederm.. hyr çıtçıt yok kendi saçım a.s.
Çok teşekkür ederm.. dipleri kendi saç rengim ama uçlar platin sarısı sanırım.. opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim canım cevabın için, kuaförüme söyliyeyim benim de saçım kumral uçlar sarı ama daha belirgin istiyordum. opuyorumnanaktan

güzel olmuş saçına uymuş sırıtmamış ben beğendim zaten tatlı bi kızsın güle güle kullan a.s.

Back