- Konu Sahibi ozlem_anqel
çok beğendim ama kahküllerine yaptırmasaydın bence :)
ewt bnde öle dşünüyorum :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok beğendim ama kahküllerine yaptırmasaydın bence :)
Ay benim saç rengimde seninki gibi aynı çok beğendim çok güzel olmus yüzünede gitmiş bende mi yaptırsam ya kararsız kaldım seninki gibi dururmu acaba
çookk güzel seni tanıyorum sankimm CADIARZU
harika olmus canım sen esmermisin resimden pek anlayamadım şaçlarına bakmadan kız kardesim bana böyle bi renk boyatmak istediğini söyledi yakısmaz demiştim oda senin gibi teni ondan sordum
çok hoş olmuş yakışmış zemuszemus güle gle kullan
yakışmış bence özellikle kahküldekileri beğendimm
En sevdiğim saç boyama şekli ve rengi :) Ben de balyajlarımı yenilemeliyim artık sanırım :) Ne renk acaba bu. Süper olmuş çok beğendim. a.s.
Güzel olmuş saçların çıtçıt da warmı saçında ...
En sevdiğim saç boyama şekli ve rengi :) Ben de balyajlarımı yenilemeliyim artık sanırım :) Ne renk acaba bu. Süper olmuş çok beğendim. a.s.
tşkr ederm.. hyr çıtçıt yok kendi saçım a.s.
Çok teşekkür ederm.. dipleri kendi saç rengim ama uçlar platin sarısı sanırım.. opuyorumnanaktan
güzel olmuş saçına uymuş sırıtmamış ben beğendim zaten tatlı bi kızsın güle güle kullan a.s.
çok hoş olmuş bence zaten sende hoş bir kızsn cnm
güle güle kullan,begendim:lepi:
Teşekkür ederim canım cevabın için, kuaförüme söyliyeyim benim de saçım kumral uçlar sarı ama daha belirgin istiyordum. opuyorumnanaktan