• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kzlar balyaj yaptrdm. Nasl olmu bakar msnz?... ( Resimli )

saçlarına da çok yakışmış yüzüne de gitmiş
güzel kıssın yakışır tabiiiiiizemuszemus

Ay benim saç rengimde seninki gibi aynı çok beğendim çok güzel olmus yüzünede gitmiş bende mi yaptırsam ya kararsız kaldım seninki gibi dururmu acaba:utangac:

Gerçekten çok hoş olmuş yüzüne gitmiş bende her zaman açık renkleri sevmişimdir ama ne zaman kendimde denesem bir türlü istediğim rengi tutturamadılar.Şimdilerde yine taktım röfle ya da balyaja.Buğday tenliyim fakat saçlarım koyu renkli olduğu için röfleden sonra dipten çıkan koyu renkler hoş durmuyor gibime geliyor.

Gerçekten çok hoş olmuş yüzüne gitmiş bende her zaman açık renkleri sevmişimdir ama ne zaman kendimde denesem bir türlü istediğim rengi tutturamadılar.Şimdilerde yine taktım röfle ya da balyaja.Buğday tenliyim fakat saçlarım koyu renkli olduğu için röfleden sonra dipten çıkan koyu renkler hoş durmuyor gibime geliyor.

bak benim gibi dene istersen.. dipler benim kendi rengim sadece uçlara balyaj yaptırdım.. böylece dip boya sorunum da olmuyo..

Back