Kzlar arlarm artt!!!

allahım dermansız dert vermesin, çok geçmiş olsun. ilk kez duydum ben bu hastalığı, araştırıcam şimdi

Allah yardımcınız olsun, acil şifalar versin, tıp ilerledi dilerimki hastalığınıza çare bulunur, eve ve çocuğa yetişememek sizi üzüyordur, Allah kuluna taşıyamayacığı yükü yüklemezmiş, acil şifalar...

allahım tez zamanda açil açiill şifalar verir.inan çok üzüldüm .
benimde annem yakalandı bu hastalığa.dediklerini bire bir yaşadı,dr. ırsi dediler.
tedavilerini sakın ihmal etme tatlım.
eğer dizlerin ağrıyorsa dr. ferudun kunak,ın yağları var onu yapmanıda öneririm.
inan annemin dizleri iltihaplı gibi sokurdayıp duruyordu.bir iki aydır bu yağların karışımını uyguladık şimdi yok denecek kadar azaldı diyor.
ellerinede sürebilirisn masajla tabii.orda yazıyor zaten ayrıntılar.
çok zor neler cektiğini bilirim tatlım.inşallah rabbim tezcek şifa verirde ardaya ve gönlünün istediği herşeyi yapabilirisn.:Saruboceq: :Saruboceq:.
yinede araştırıp dr. nuda söyleyebilirsin. çookk gecmiş olsun canım.:çok üzgünüm:

allah yavrunun hürmetine acılarını dindirsin canım,inan çok üzüldüm okurken,dua etmekten başka elden bişey gelmiyor işte:(zaten seninde istediğin dualarımız..allah yardımcın olsun,sen ve senin gibi nerde hasta ve acı çeken varsa acıları dinsin işallah..kendini fazla yormamaya bak ayakta kaldığın zamanlardada,moralinide bozma,iyi olucam de sürekli..moral çok önemli

ben de ilk kez duydum bu hastalığı inanın çok üzüldüm.acil şifalar versin rabbim.oğlunuzla kocanızla uzuuuun ve sapasağlam bi ömür geçirirsiniz inşallah.moralinizi yüksek tutun

Canım konuyu yeni görüyorum,inan çok üzüldüm..
Rabbim en kısa sürede güç versin,sağlık versin inşallah..
En kısa sürede eski sağlığına kavuşursun inşallaha.s.

arkadaşım önce geçmiş olsun
bende 25 senelik hastayım
yani romotoit artrit tıp fakültesine tedaviye gidiyorum günde 5 tane hapım var içmezsen hiç birşey yapamazssın dedi doktor sen kullanıyormusun ilaç iyi geceler

Eklentiler

• $icon162.gif
    $icon162.gif
    18,7 KB · Görüntüleme: 106
Çok geçmiş olsun..
Allah tez zamanda hayırlı şifalar versin..Ağrıların dinsin..

arkadaşım önce geçmiş olsun
bende 25 senelik hastayım
yani romotoit artrit tıp fakültesine tedaviye gidiyorum günde 5 tane hapım var içmezsen hiç birşey yapamazssın dedi doktor sen kullanıyormusun ilaç iyi geceler

kullanıyorum canım daha önce salazoprin ve endol başlamışlardı.
bi değişiklik olmadı . şimdi endolle beraber metotreksat kullanıyorum.

ama içim hiç rahat değil çünkü metotreksat kullanan bazı hastalarda lenfoma bildirimleri olmuş bu tarz ilaçları kullanırken böbrek ve karaciğer takibinin iyi yapılması gerekiyor.

Canım Allah şifa versin Allahtan umut kesilmez ne dertlerin çağresi bulunuyor umarım seninkinin de bulunur

Allah acil şiflaalr versin canım ya:((
Bilmediğimiz ne hastalıklar var.

İlaçlar inşallah dermanın olur.
Kaplıcalar falan işe yarıyorsa onlara da git he olmaz mı

canım bence akopunkturu da deneyebilirsin benim kavınvalideme acil fıtık amelyatı dediler akupunktura bi yere gittik hayır amelyat olma iyileştiririm dedi . amelyattan döndü. amelyat günü bile alınmıştı. ben migren için gittim benim ağrılarım epey azaldı ki bilirsin migrenin tedavisi yoktur.

canım benim gerçekten çok üzüldüm....
bu hastalığıda ilk defa duyuyorum. Rabbim cümlemizi bütün hastalıklardan muhafaza etsin inşaaallah..
Allahtan senin için acil şifa diliyorum canım....inşaallah tez zamanda eski sağlığına kavuşur ve yavrunla daha iyi ilgilenirsin canım benim...

çok geçmiş olsun
Rabbim şifacınız olsun...
inşallah ağrılarınız geçer...

Çok geçmiş olsun,durumun çok zor ama moralini yüksek tut.Dualarımız seninle.Tez zamanda inşallah iyileşirsin.

canım çok geçmiş olsun.
allah acil şifalar versin.dualarım seninle.
senin hastalığından olmasada kısa süre önce ona benzer birşeyi bende yaşadım.seni iyi anlıyorum.
yürüyememek ve birşeylerden geri kalmak çok zor.allahım şifanı tez zamanda verir inşallah.
ama ümidini asla yitirme ve ardanla yapıcağın gezileri düşün tatlım.

canım allah acil şifalar versin...dualarım seninle....
rabbim dermansız hastalık kimseye vermesin...
Allah eşinin meleginin v esenin yüzüne gülsün.....
en kısa sürede agrıların geçer inşallahh......

Back
X