• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kzlar arlarm artt!!!

canım tedaviye yeni başlanmış. sen moralini sıkı tut
bak stresste sebebiymiş.inşallah o ilaçlar fayda edecek.1 aydır kullanıyorsun. daha çok yeni tedaviye başlaman......

canim cok gecmis olsun tam olrak sadece ayalarinin üzerinde durman mi zorlasiyor canim??
benim bir aydir sag ayagimi atmakta zorlaniyorum son hafta yol yürüyemiyorum kollarimda da ayni sekilde agrilar var doktora gitmegide sevmiyorum ne yapcam bilmiyorum:(

CANIM SAKIN OLA İHMAL etme. ben bir senedir çekiyorum bu ağrıları hastaneden çalıştığım halde önemseyip doktora görünmedim kilodan zannettim.ama alakası yok tamamen bağışıklık sistemiyle alakalı. fizik tedavi uzmanına ya da direk romatoloji uzmanına görün derim. inan ihmale gelmiyor.

allah size acil şifalar versin canım
çocuğunuzada bol bol sağlık

kronik cilt ve tırnak sedefiyle birlikte görülüyo sanırım iltihaplı tırnak diplerinde ve ellerde filan mı var ağrılar sonra kollar eklemler filan..genetik bi de umarım çocuğunuz bunları yaşamaz :çok üzgünüm:bide ekleme çok zarar veren çesidi değilmiş di mi? yani hastalığınız ne aşamada acaba?
Neyse geçmiş olsun
Rabbim şifa versin umarım en kolay şekilde halledebilirsiniz a.s.

Canım geçmiş olsun romatizma bende de var özellikle bu Temmuz Ağustos aylarında ağrılarım başlıyor, el, diz, omuz özellikle bu kısımlarda çok oluyor bende ciddi bir tedavi görmüyorum. gittiğim bir dr. bunun kesin bir tedavisinin olmadığını antienflamatuvar içerikli ilaçlar kullanmam gerektiğini söyledi. ılaçları alınca geçiyor ama nem ve ısı artışlaında yineliyor ama bu kadar ciddi boyutta değil şükür. ınşallah ileride daha kötü olmaz üstelik bende zaten D.K.Ç var. Tekrardan Allah şifa versin. Rabbim çocuklarımızın yüzüne baksın inşallah.

Çok geçmiş olsun inşallah kurtulursun bu hastalıktan:Saruboceq:

canım beniiiim. çok çok geçmiş olsun. sen arda ile gayet güzel ilgileniyorsun sakın aksini düşünüp üzülme. arda zaten yaşı gereği çok hareketli bir çocuk. sen moralini yüksek tutabildiğin müddetçe ben bu hastalığın üstesinden geleceğine inanıyorum.

canım allah şifa versin geçmişler olsun işallah en kısa zamanda iyileşirsin derdi veren rabbim dermanınıda versin işallah :Saruboceq:

cnm allah acil sifalar versin benimde arkadaşımda aynı sorun var o da cok zorlanıyor..dr ona 3 sene bi ilaç var onu kullanırsan geçer demişş

canım nasıl üzüldüm anlatamam geçmiş olsun inşallah kısa sürede iyileşirsin

Canım benim..Allah şifa versin sana inşallah..a.s.
Dilerim en kısa zamanda sağlığına kvuşursun.a.s.

canım benim tedavinden en kısa zamanda olumlu yanıt alıp tez zamanda ardacığının peşinden koşup , onunla güzel oyunlar oynayıp sağlıklı günlere kavuşursun.......
acil şifalar...........

Rabbim yardımcın olsun arkadaşım, inşallah bir an önce sağlığına kavuşur bebeğinle istediğin gibi ilgilenebilirsin.

arkadaşlar aranızda romatoid artrit hastası var mı bilmiyorum ve Allah hepinizden uzak tutsun bu hastalğı ama ben RA hastasıyım. aslında RA nın başka bir çeşidi olan Psöriyatik artrit. özellikleri ve şikayetleri aynı aslında. sadece ben de ayrıca sedef de çıktı ve doktorlarım teşhisimi değiştirdi.

inanılmaz ağrılarım var bir seneden fazla zamandır topallayarak yürüyorum ve bazen wc ye emekleyerek gidiyorum.Bİr de Ardam la yeteri kadar ilgilenemiyorum. işe eşim götürüp getiriyor. işim rahat allahtan masa başında oturuyorum bu aralar mesai arkadaşlarım da yardımcı oluyorlar. ama dediğim gibi ardayla ilgilenmem çok zorlaştı. elinden tutup dışarı çıkaramıyorum. ayaklarımın üzerine basabildiğim nadir zamanlarda yemek ve ev işlerini halletmeye çalışıyorum.

bunları anlatmamdaki tek sebep şu. bu hastalık kronik bir hastalık ömür boyu çekeceğim yani.
ciddi anlamda yeni tedaviye başlandı bende 1 aydan beri. henüz bir düzelme yok ama anca ilaç 2 ayda fayda gösterir dediler.bakalım hayırlısı.
sizden tek isteğim benim için dua etmeniz.yaşım çok genç ve herşeyin ötesinde 2.5 yaşındaki oğluma yetebilmek istiyorum.

iyi ki varsınız sizleri çok seviyorum.

arkadaşım;
durumuna çok üzüldüm zor bir durum gerçekten bide yavrun varmış allah kolaylık versin valla.
bu mubarek üç aylarda dualar daha bi kabul olur
inşallah sende seninde yapılan dualarla biraz dahi olsun acıların hafifler
dualarım senin için

Back