Kzkardeimin dn ve knasndan kareler-Yeni bir hayata merhaba dedi

incimm çok güzelsiniz hepiniz ama en güzelinizde tuana olmuş :))
Rabbim bir ömür boyu ayırmasın onları mutlulukları sevgileri ilk günki gibi olsun..

Allah mutluluklarını daim etsin hep birlikte sağlıklı mutlu nice nice yıllarınız olsun maşallah diyelimde nazarımız değmesin :)

allah ömür boyu mutlu etsin inşallah.çok yakışmışlar.bu arada söylemeden geçemicem.sende gelin gibisin yani.çok güzel bi ailesiniz.hepinize maşallah

yeni evlilere ,ömür boyu süren mutluluklar dilerim
incim sen de bir ömür boyu mutlu ol arkadaşım
allah nazarlardan korusun :)

allah mutlu etsin
çok güzel bir gelin olmuş fotolarda çok güzel
sanada kırmızı çok yakışmış

masallah cok güzel olmuş
gülen yüzü hıc solmasın ınş cnm
arada kendınıde kaynatmışsın:jeyyar: kırmızılım
yerım o kızımızıda ayy masallah

Abla kardeş ne kadar çok benziyorsunuz birbirinize:) Vallahi çok hoş bir tablo.. Allah mutluluklarını daim eder inşallah... Sende çok hoş olmuşsun Elbisenin rengi sendeki duruşu başka güzel olmuş:asigim:
Sevgiler...

incim hepinizede kocaman maaşallahçok çok tatısınız.kardeşinede ömür boyu mutluluklar diliyorumopuyorumnanaktan

Allah bir yastıkta kocatsın inşallah
inşaallahh çok mutlu bir evliliği olur kardeşinin.
fotolarda çok güzel Allah nazarlardan saklasın

fundycğmmmm kardeşine sıcacık huzur dolu bir yuva diliyorum rabbimden...

opuyorumnanaktanhiç kırmadan,kırılmadanopuyorumnanaktan
hep artarak hiç azalmayan bir aşkla elele sağlıkla koca bir ömür geçirmelerini diliyorum...

:ecrin_bebek:birde yuvalarını taçlandıracak dünya tatlısı bir melek diliyorum..:ecrin_bebek:

rabbim ağızlarının tadını bir ömür bal etsin inşallah..

unutmadan bu dilekleri kardeşinin vesilesiyle tüm kardeşlerim tabiyki senin içinde :Saruboceq:diliyorm cannnnnnn bacım..:Saruboceq:

allaha emanetsiniz..

kuzucuğunu ısırasım geldi bol bol..

rabbim nazarlardan saklasın

çok güzel olmuş kardeşi maşaallah. allah mutluluğunu daim etsin.
ve sen yakıyorsun kırmızı kırmızı. kızın da sen de eşin de çok sıcak çok şirinsiniz.allah mutluluğunuzu bozmasın , güzel yüzleriniz her daim gülsün.

ikinizde süper olmuşsunuz
Allah kardeşine de senin kadar mutlu bir yuva nasip etsin inşallah
ömür boyu mutluluklar

Allah utandırmasın. Mutlu mesut bir hayat diliyorum kızkardeşine.Keşke benimde bir kız kardeşim olsaydıda bende bu anı onunla yaşasaydım kıskandım valla.

MAşallah Bitanesiniz KArdeşin bir ömür boyu bir yastıkta mutlulukla yaşlasınlar
Hele bebeğim sen göz kapıştırıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…