• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kzkardeimin dn ve knasndan kareler-Yeni bir hayata merhaba dedi

:nazar:maşallahh ne güsel gelın olmuş kızkardeşın ablacım.çok yakışmışlar ikisininde gözlerinin içi gülüyo.Rabbım mutluluklarını hiç bozmasın daim etsın......
sende çok güsel olmuşsun ablam kırmızılar içinde kıme bakacağımı şaşırdım....
ama ben çok tuanamızı beğendım maşallahh ne kadarda güsel olmuş kızın...
karelerin hepsi çok güsel ablam.paylaştığın için sağol.....a.s.

amaniin incim ben bu topigini kacirmisim kiz:kedi::kedi:
tek kelimeyle muhtesem bir gelin muhtesem bir dügündü baska birsey demeye gerek yok:nazar:
e tabi biz kiz tarafi olunca hem agladik hem oynadik...
insallah coook mutlu olurlar:Saruboceq:
simdi balayindalar her anlari günleri yillari balayindaki gibi güzel gecer insallah:Saruboceq:
yuvalarinda saglik sihhat huzur mutluluk hep onlarla olur insallah:Saruboceq:
haa bu arada senide unutmadim sen zaten bi tanesin yauv icinin güzelligi yüzünde zaten:nazar::asigim:
rabbim herkese mutluluklar versin insallah:Saruboceq:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hepinizede güzel dilek ve yorumlariniz icin
tüm kalbimle tsk ederim
yüreklerinize saglik
güzel bakan güzel görürmüs
saolsun canlarim benim
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:kedi:ayrica bana olan iltifatlariniz icinde tsklerrrr mest oldum sayenizde:kedi:

canım ya ne güzel hiç üşenmeyip bütün özel fotoğraflarınızı eklemişsin teşekkürler,herbiri çok şık resimler Allah tamamına erdirsin ,ağzınızın tadı bozulmasın inşallah....

Hayırlı ve huzurlu yüzündeki o güzel gülümsemenin hiç solmadığı bir evlilik olsun inşallah :kedi: bu arada ablası sende pek güzel olmuşsun söylemeden geçmiyim dedim :lepi:

canım benimmmmmmmm Allah ayırmasın kardeşine mutluluklarrrrrrrrrrr..yahu kuzum sende hükümet gibi hatunmuşsun haa pek havalısın haaaaaa enişteylede yawrunlada mutluluklar...sizide çok yakıştırdım..:nazar:a.s.

inş.çok mutlu olurlar güzel olmuş kardeşin ama sen bi afet sin saçın(çok profesyonel taranmış) makyajın bayıldım kıyafetin hele kızın allah yarabbi tam yemelik allah size bağışlasın çok tatlı ve oda çok şık.

Çok hoş olmuş.
Özellikle gelinligini kol kısmını begendim, bende böyle yarım kol yaptırcamsa pek çeşit göremiyrum..nerden yaptırdınız bunu? canım

Nikah resimlerini de grmüştüm,orda da pek güzeldi kardeşiniz.Maşallah birbirlerine yakışmışlar.Allah mutlu etsin:nazar:

maşallahh herkes çok şık:)

kardeşinize bir ömür huzur mutluluk diliyorum...

kızınız ve sizde çok güzel olmuşsunuz maşallah.opuyorumnanaktan

Back