Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kzkardeimin dn ve knasndan kareler-Yeni bir hayata merhaba dedi
rabbim mutluluk nasip etsin inşallah canım kardeşin çok ama çok güzel bir gelin olmuş vallahi sende afet olmuşun kırmızı ancak bu kadar yakışır bir insana bitanem Allah ağız tatlarını hiç ama hiç bozmasın inşallah hergünleri düğün günleri gibi güzel vede eğlenceli geçsin rabbim hep güldürsün
(anaaaaaam bende mübarek bildiğim tüm duaları sıraladım heee bir önümde örtü eksik para toplayacaklar gibi art arda sıraladım duaları)
rabbim mesut etsin darısı bekarlara inşallah
Allah bir yastıkda kocatsın inşallah
Gülen yüzleri hiç solmasın
maşallah sende fıstık gibi çıkmışsın canım a.s.
hele tuana hepinizden güzelmiş prenses maşallah Şeniz
Hepiniz çok şık olmuşsunuz,güller diyarının albüme eklediklerine de baktım maaşallahınız var Yaşantınızın her gününüz bugünkü gibi sevgi dolu, mutlu ve heyecan dolu geçsin. Birbirinize hep bağlı kalın!
öncelikle sana çok teşekkürler incim.
nikahı,kına gecesi,düğünü bire bir bizlerle paylaştın.ne kadar duru ve şeffafsın,canım yüreğin ne kadar güzel annem yaa.opuyorumnanaktan
belliki yüzünün güzelliğide yüreğine vurmuş.rabbim sizide eşinle mutlu eylesin,:Saruboceq:
krımızılarda,mor kıyafetlerde çok yakışmış.
kızkardeşine gelince söyleyecek söz yok,süper güzelliğ var cana yakınlığı harika...,dilerim mutlu bakışları,heyacanı hiç bitmez ömür boyu sürer.canım allah yerinde yakıştırsın,bir yastıkda kocatsın..:Saruboceq:
haaa kızın hele o,kızın,anasının kopyası olacak,bak buraya yazıyorum.ilerde burda olursak eğer irna ablam demişti dersin.hoş diyende çok olmuştur ,
çok tatlı,şirin kuzunuda çok öpüyorum
maşallah çok güzel bir gelin olmuş kardeşin..
ömür boyu mutluluklar dilerim...
ve sana gelince incitanemtuanna...umarım senin o küçük meleğinde
teyzesi gibi güzel bir gelin olur..o günleri de göstersin rabbim sana....
Maşallah çok güzel bir gelin olmuş kardeşin
Allah mesut ettin bir yastıkta kocasınlar inşallah :Saruboceq:
Sende yakıyorsun yani kırmızılar içinde kaydirigubbakcemile3
incitanem sen ayrı güzel kardeşin ayrı güzel kızın tuanamız ayrı güzel olmuş opuyorumnanaktan
gelinlik çok hoş cidden,çok begendm canm,ömür boyu mutlulujlar dilerim kardeşine opuyorumnanaktan
saçlarınızda çok güzel olmuş zemuszemus
ablasına bak kardeşini al hesabı kaydirigubbakcemile3
canimmm,fotolar harika.cok ama cok begendim.hepiniz de cok güzel cikmissiniz.kardesin bir melek gibi olmus,sende cok güzel olmussun bitanem.sacin kiyafetin müthis.hele tuanacim süper.ayni sen.Rabbim hepinizi nazarlardan korusun, kardesinede yuvasinda mutluluk huzur versin.