Kzkardeimin dn ve knasndan kareler-Yeni bir hayata merhaba dedi

canımcıgım tebrik ediyorum kardeşini..cok güzel görünüyorsunuz..ömürlük mutluluk diliyorum..

allah mesut bahtiyar etsin mutluluklari bir ömür boyu sürsün insallaha.s.a.s.a.s.
sende cok tatlisin canim yavrucugunla ailenle bir ömür boyu mutluluklar diliyorum a.s.opuyorumnanaktan

Allah mesut etsin..Mutlulukları daim olsunopuyorumnanaktan

Hepiniz çok güzell çıkmışsınızzz opuyorumnanaktano gülen yüzleriniz hep beraber bir ömür boyu gülsünopuyorumnanaktan

Bir ömür boyu mutluluklar dilerim....opuyorumnanaktan
Allahım hiiiiiiiiççç ayırmasın, gülücükleri daim olsunn...:Saruboceq:

Canim kiz kardesinin bakislari cok güzel ve etkileyici masallah cok tatli, Allah bir yastikta kocatsin insAllah.

Allah bu mutluluklarını arttırsın, daim kılsın.a.s. çok güzel bir gelin olmuş kardeşin maşallah.
canım sende çok güzel olmuşsun. kızında çok tatlı maşallah, Allah bağışlasın:1hug:

resimlere bayıldım
süperlerrropuyorumnanaktan
bir ömür boyu mutluluklar dilerimm kardeşineopuyorumnanaktan
sende çok güzelsin ailenle birlikde gülen yüzünüz hiç solmasın

canım bir ömür boyu mutluluklar fotoğraflar şahane

Kardeşin çok güzel bir gelin olmuş canım.
Allah bir ömür mutululuk ve huzur nasip etsin.
Sana da eşin ve kızınla hep böyle güzel günler dilerim.

Gülen yüzünüz hiç solmasın.

bir ömür boyu mutluluklar dilerim ,,allah bir yastıkta kocaksın,maşallah çok güzel gelin olmuş,birbirlerine yakışmışlar

canım benim bu ne güzellik ,bir maşallahta sana ve prensesine,
:1hug:

ablacım inşallah mutlulukları hiç bir zaman bitmez ve hep bir arada olurlar. Allah bir yastıkta kocatsın Gülen yüzleriniz mutluluğunuz hiç bitmesin ablacım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…