- 18 Aralık 2019
- 416
- 206
- 53
- 34
- Konu Sahibi Belinay 2158
-
Ters rahim düzelir mi ki bilemiyorum canm üzülmek elde değil inanınÖzülme canım olur inş.genelde ters rahim için koca katı yöntemini denelrr tabi tavsiye etmem tıp 'ta çareler tükenmez
İnaşallah olur Allah isteyen herkese versin kimsenin kucağı boş kalmasın benimde aminGenelde tam umidi kesince oluyor gozlenlerime gore..
Düzeltenleri duymuştum canım tabi zaman alıyor arkadaşım yaptı 3 gün kadının yanında kalmş ve düzeltmiş dedi .sonra aksilik çıktı bu sefer perde var dedielrTers rahim düzelir mi ki bilemiyorum canm üzülmek elde değil inanın
Evet canım ben devlete yani fakülte hastanesinde yaptım ve devlete anestezi yapmıyorlar zaten.gerek de yok 5 dk lık canım ben yaptımKızlar rahim filmi devlet hastanesinde çekiliyor mu . Bide ben anestezi olmadan yaptırmak istiyorum da dayanamam diye korkuyorum
bilmiyorum daha doktorala konuşmadım filmi çeken doktor gebelik için. Sıkıntı olmaz dedi ama bir buçuk yıldır gebe kalamiyorum işteDüzeltenleri duymuştum canım tabi zaman alıyor arkadaşım yaptı 3 gün kadının yanında kalmş ve düzeltmiş dedi .sonra aksilik çıktı bu sefer perde var dedielr
Canım ters rahim için yüzüstü pozisyon da ilişki öneriyorlar onu deneBende çektim rahim ters dedi ben hiç hamile kalamiyorum bu gidişle giderse kalamayacam da
Tamam canım çok teşekkürederimEvet canım ben devlete yani fakülte hastanesinde yaptım ve devlete anestezi yapmıyorlar zaten.gerek de yok 5 dk lık canım ben yaptım
Rahim ağzı tersliğinin gebelik için sıkıntı olmadığını söyledi doktorum ve pozisyon olarak yüz üstü ilişki ve köpek pozisyonu önerdi. Bir Gebenin Günlüğü sayfasında da yazmışlar birçok kişi bu şekilde hamile kalmış. Bir deneyin derim.Bende çektim rahim ters dedi ben hiç hamile kalamiyorum bu gidişle giderse kalamayacam da
denedim ama bakalım hiç umudum yokRahim ağzı tersliğinin gebelik için sıkıntı olmadığını söyledi doktorum ve pozisyon olarak yüz üstü ilişki ve köpek pozisyonu önerdi. Bir Gebenin Günlüğü sayfasında da yazmışlar birçok kişi bu şekilde hamile kalmış. Bir deneyin derim.
Testi ne zaman yaptın canımBenimde temiz cikmisti ama film den sonra hamile kaldim demek yapisiklik falan vardi . Gerci simdide hamile kaliyorum ama devam edemiyor dusuyor
Çok geçmiş olsun canım.benim sormak istediğim adetten önce mi yaptın testiAgustos 2019 da canim ondan sonra iki kere hamile kaldim ilk ekim 9 da kimysal oldu sonrada aralikta kaldim oda kalp atisi alinmadi su an dusuyor kurtaj olmadim daha kendi dusmesini bekliyirum kanamam bitince kontrole gidecegim
doktor adetin bitsin gel dedi cekelim filmi oyle Bende temizlendim gittim oyle cekildi .Çok geçmiş olsun canım.benim sormak istediğim adetten önce mi yaptın testi
Anladım Canım gebelik testi peki adetten önce mi yaptındoktor adetin bitsin gel dedi cekelim filmi oyle Bende temizlendim gittim oyle cekildi .
Evet 3 gun once canim ya Sen bana hep gebelik testi sormusun israrla yanlis anlamisim kusura bakma.biraz iyi degilim kafam karisikAnladım Canım gebelik testi peki adetten önce mi yaptın
Canım test yapmadınmıKızlar adetime 3 gün kaldı ve göğüs ağrım azaldıve sadece ara ara kaşık ağrısı oluyor sizce var mıdır gebelik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?