Gebeliğe Hazırlık Kzılaaarrr acilll hsg filmi çekenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar rahim filmi devlet hastanesinde çekiliyor mu . Bide ben anestezi olmadan yaptırmak istiyorum da dayanamam diye korkuyorum

Düzeltenleri duymuştum canım tabi zaman alıyor arkadaşım yaptı 3 gün kadının yanında kalmş ve düzeltmiş dedi .sonra aksilik çıktı bu sefer perde var dedielr
bilmiyorum daha doktorala konuşmadım filmi çeken doktor gebelik için. Sıkıntı olmaz dedi ama bir buçuk yıldır gebe kalamiyorum işte

Bende çektim rahim ters dedi ben hiç hamile kalamiyorum bu gidişle giderse kalamayacam da
Rahim ağzı tersliğinin gebelik için sıkıntı olmadığını söyledi doktorum ve pozisyon olarak yüz üstü ilişki ve köpek pozisyonu önerdi. Bir Gebenin Günlüğü sayfasında da yazmışlar birçok kişi bu şekilde hamile kalmış. Bir deneyin derim.

denedim ama bakalım hiç umudum yok

Agustos 2019 da canim ondan sonra iki kere hamile kaldim ilk ekim 9 da kimysal oldu sonrada aralikta kaldim oda kalp atisi alinmadi su an dusuyor kurtaj olmadim daha kendi dusmesini bekliyirum kanamam bitince kontrole gidecegim

Agustos 2019 da canim ondan sonra iki kere hamile kaldim ilk ekim 9 da kimysal oldu sonrada aralikta kaldim oda kalp atisi alinmadi su an dusuyor kurtaj olmadim daha kendi dusmesini bekliyirum kanamam bitince kontrole gidecegim
Çok geçmiş olsun canım.benim sormak istediğim adetten önce mi yaptın testi

Kızlar adetime 3 gün kaldı ve göğüs ağrım azaldı ve sadece ara ara kaşık ağrısı oluyor sizce var mıdır gebelik?

Yok canım eşim işi vardı söyledim de daha var adetine dedi kafan da kurduğun için dedi ya ni piskolojik dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…