Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızın diş çıkardığı için yemiyordur bu bir süreç sabretmelisin. Benim oğlum da 3,5 yaşında fakat yemek yedirirken neler neler yapıyorum bir bilsem resmen efor sarfediyorum.
hala aynı yemıyor bırsey azı dısı cooook kabarmıs kıpkırmızııı..duzelsın ya ınsallah.. oyemedıkce ben aglıyorum..psıkolojım falan bozulduuu..sagol canım bu arada sordugun ıcın
kendimizin bile dönem dönem iştahsız olduğumuz zamanlar oluyor birde diş çıkarıyorsa kıyamam benim kızda aynıı bigün ii diğer gün elimde tabak arkasında dolanıyorum
Arkadaşlar, bu dönemlerde çocuklarımızda iştahsızlık ve huzursuzluk oluyor. Ben eczaneden herblet diye arı sütlü-polenli-ballı macun aldım 3 aydır veriyorum ve içeriğindeki vitaminler, minareller, aminoasitlerle hem iştahıha hemde beslenmesine çok büyük katkısı oldu.
arkadaşlar lütfen yardım edin 4,5 aylık bi kızım var ne emiyor ne mama yiyor aşırı sinirli sürekli bağırıyor ne yapacağımı bilemiyorum artık bende sabrımın sonlarındayım kilo almıyor 2 aydır yardım edin bana