• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KYK PROBLEMLERİ

kleeya56

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
36
Kyk da kalıyorum. Her zamn Kyk dan nefret ettim ama olabildiğince uyum sağlamaya çalıştım. Normalde iyi bir insan sandığım bi arkadaşla aynı odada 5 kişi kalıyorduk. Onlar uyurken benden çok hassas olmamı bekliyordu ama ben uyurken hep uyanıyordum uykumdan. Uyku konusunda hassasım hani bu ara da çok fazla sorunum var üst üste geliyor sinirlerim bozuk. O bahsettiğim arkadaş bi süredir sabahları pek dikkat etmiyordu yani takır tukur sadece hep onun sesine uyandım. Tmm illa ki ses çıkar ama işte sinirleniyordum bikaç kere ofladım pufladım. Sinirlerim bozuldu. Kendime de sinir oluyordum. Kendi kendime küfür ettim yani bi ağzım da bozuk bunu da biliyorlar ama ona karşı arkasından etmedim odada da arkadaşı vardı. Bunu bi yere çekip de ona sana küfür etti tarzında ileteceğini düşünmedim iletmiş. Bunları birleştirip konuştu benle işte sen oflayıp puflayınca çok sinirlendim o yüzden sabah konuşmadım şimdi konuşuyorum illa ki ses çıkar benim yapabileceğim bişey yok falan filan dedi arkamdan da küfür etmişsin dedi. Ben durumu açıkladım yine de olay büymesin istedim ve biraz daha dikkat etmesini rica ettim burda mevzu kapandı diye düşündüm ama çok eminim ki bana kinlendi. Bugün çok dalgın uyandım uyku ilacı da almıştım yine onun sesine uyandım. Sabah lavaboya girdim v hani büyük lavabo. Herneyse sifon çok güçsüzdü benden hemen önce birisi girdiği için dedim dişimi fırçalayıp çekeyim yani. Unuttum bunu. Sonra bunu gruba çekip atmışlar kim sıçtıysa sifonu çekmeyi öğrensin tarzında böyle saldırgan bi uyarı ben de özelden uzunca yazdım işte. Her şeyi kişisel algılıyorsun diyor kaldı ki odada bu göndermeyi ben dışında kimseye yapmaz ve muhtemelen benim olduğumu bildiği için gruba bu şekilde atıp beni çok kötğ rencide etti çok utandım iğrenç hissettim ağladım. Artık mevzulara dayanamadım ve odamı değiştirdim. Burda ben haksız mıyım bana söyler misiniz?

Boyle daha cok seyler yasarsin, takilma. Devam et.
Imkanin varsa ozel yurtta ayri odaya cik, baska turlusu cok zor.

Bu lavb. işine ben çok hassasım.. görsem öyle bir şey çok çok kötü olurum.
Konuya gelirsek ikiniz de birbirinizi idare etmemişsiniz.. küfür ederim, ağzı bozuk biriyim diyorsunuz. Böyle kabul etmek zorunda değiller sizi.
Kendinize de etseniz küfürü, sonuçta bir eyleme tepki olarak etmişsiniz. Eylemi gerçekleştiren de arkadaşınız.
Belki sizinle yüz göz olmamak adına bireysel değil gruba genel olarak yazma ihtiyacı duymuştur.

Siz ağzı bozuksunuz diye kimse bunu normalleştirmek zorunda değil.
Toplu alanda yaşıyorsunuz onun dersi erkense illaki kalkıp hazırlanacak, bilerek ve aşırı gürültülü değilse yapacak bir şey yok. Oflamak puflamak küfür etmek gibi pasif agresif davranışlar sergileyeceğinize o arkadaşınızla konuşabilirsiniz.
Lavabo konusunda da haksızsınız. Unutmuşsunuz işte. İğrenç bir şey. Bilerek yapmamışsınız ama hatalı oldugunuz gerçeğini değiştirmiyor.
Durumu anlatıp özür dileyip geçseydiniz keşke.
Kinleşmişsiniz karşılıklı oda değiştirdiğiniz iyi olmuş.

Ben dört sene yurtta kaldım ilk 3 senem rüya gibiydi. Harika insanlarla oda arkadaşıydım ama son senem de 2 arkadaşım dışındakileri in hepsi mezun oldu yerlerine 1.sınıflar geldi acayip saygısız, toplu yaşam alanında nasıl davranması gerektiğini bilmeyen cahil tipleridi.Üç arkadaş illallah etmiştik benim son sınıfım tezim var.. Midemi bulandırmışlardı artık. Sonra biz de onlara pislik muamelesi yapmaya başladık işte o zaman düzelip kendilerini toparladılar.

Böyle tiplere aynı onlar gibi davranacaksın yoksa insanlıktan anlamıyorlar.

.Hiç üzülme olmuş bir yanlışlık.. Mezun olduğunda isimleri bile aklına gelmez.

toplu ortamda zekice davranmak zorundasın. kibarca iletişim kurabilirsin. bu daha zekice. sifon konusu çok rahatsız edici.

Ağız bozukluğu ve sifon olayında haklılar ama gruba seni atıp rencide etmesi kötü olmuş. Oda değiştirme konusuna gelince öyle rahat ediyorsan iyi yapmışsın. Kurallara uymaya bak ama haksız yere ezilirsen de kendini savun. Ben de yurda gidicektim ama bu gidişle eve çıkmak için para biriktiricem galiba

Back
X