Kyk kredim kesildi

Welldone0

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2016
3.872
8.826
158
En son haziran ayında kredim ödendi.E devlette bu sene mezun olmuşum gibi görünüyor. Halbuki mezun olmama daha 1 sene var. 1 sene hazırlık okumuştum. Sanırım o yüzden kesildi.
Benimle aynı durumda olan biri ( hazırlık okumuş ve son senesinde kredisi kesilmiş) kyk ya dilekçe yazıp postayla gönderecekmiş. Ben de öyle yapmayı düşünüyorum. Ama bunu yapmadan internet üzerinden halledilemez mi? Bu konuda bir bilginiz var mı?
Kyk yı aradım ama ulaşamadım.

En son haziran ayında kredim ödendi.E devlette bu sene mezun olmuşum gibi görünüyor. Halbuki mezun olmama daha 1 sene var. 1 sene hazırlık okumuştum. Sanırım o yüzden kesildi.
Benimle aynı durumda olan biri ( hazırlık okumuş ve son senesinde kredisi kesilmiş) kyk ya dilekçe yazıp postayla gönderecekmiş. Ben de öyle yapmayı düşünüyorum. Ama bunu yapmadan internet üzerinden halledilemez mi? Bu konuda bir bilginiz var mı?
benim zamanımda başvururken 5 yıl diye işaretlemiştim. hazırlık vardı. okul bitince kesildi. ama siz en iyisi KYK ya bir daha ulaşmaya çalışın. en sağlıklı bilgiyi ordan alırsınız

Dilekçe ile halledilebiliyor diye biliyorum. Benim zamanımda öyleydi yani.

benim zamanımda başvururken 5 yıl diye işaretlemiştim. hazırlık vardı. okul bitince kesildi. ama siz en iyisi KYK ya bir daha ulaşmaya çalışın. en sağlıklı bilgiyi ordan alırsınız
Teşekkür ederim. Hazırlık okuyanların bazılarının kesilmiş, bazılarınınki kesilmemiş. Çok garip geldi.
Dilekçeyle şu anda da halledilebilir. En iyisi dilekçe göndermek.
Dilekçeye cevap ne zaman gelir? Bilginiz var mı?

kardeşim 7 yıl okudu 7 yılda aldı. hazırlık da dahildi. onda bir hata vardır

Ben yatay geçiş yapmıştım. Gittiğim üni de hazırlık da vardı bu yüzden bir yıl daha uzatmak istediğime dair dilekçe yazıp yollamıştım . Yeni Dönem başlamadan cevap gelmişti bana. Bulunduğunuz yerde ki kyk ofisine gidin onlar yönlendirme de bulunuyor

Ben yatay geçiş yapmıştım. Gittiğim üni de hazırlık da vardı bu yüzden bir yıl daha uzatmak istediğime dair dilekçe yazıp yollamıştım . Yeni Dönem başlamadan cevap gelmişti bana. Bulunduğunuz yerde ki kyk ofisine gidin onlar yönlendirme de bulunuyor

Dilekçe ile halledebilirsiniz diye düşünüyorum. Bir arkadaşım öyle yapmıştı.

Tamam o zaman, dilekçe yazmak en iyisi. Çok teşekkür ederim.

Hazırlık dahil, 5 sene okudum. Ama bursum mezun olana kadar hiç kesilmedi, mezuniyet olmadan nasıl mezun görünüyorsunuz? Okuldan çıkışınız verilmiş olması lazım değil mi?
Zorunlu hazırlıkto benimki, sizinki zorunlu muydu?

Back
X