Kyk e haciz

stusem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
152
52
98
Denizli
Arkadaslar bir kac gün önce hesabıma bloke koyuldu diye bir konu acmıştım.. Sonrasında vergi dairesine gidip herhangi bir talepte bulunmadan banka hesaplarımdan mesaj geldi vergi dairesinin verdigi bilgiyle Hesabınızdaki bloke kalkmıştır diye bu durumu yaşayan biri varmı? Kendiliğinden bloke kalkması gibi bi durum varmı?

Benim bildiğim belirli bir peşinat yatirilinca bloke kalkıyor. Hic basima gelmedi ama cok arastirmistim.
Kyk borcunuz var mı acaba? Ne kadar faiz geldi söyleyebilir misiniz?

Normalde ödeme olmadan kaldırmıyorlar diye biliyorum.
Acaba hesabınızdaki tutarı falan mı çektiler?

Benim daha ödemem başlamadı. Kimisinin ilk taksidini ödemesiyle kalkıyormuş bloke ekşi de okumuştum

Benim daha ödemem başlamadı. Kimisinin ilk taksidini ödemesiyle kalkıyormuş bloke ekşi de okumuştum
Yok yok onu sormadım ben
Ne kadar aldınız ne kadar faiz geldi, biliyor musunuz? Yani ödeme planınız belli mi?

Yok yok onu sormadım ben
Ne kadar aldınız ne kadar faiz geldi, biliyor musunuz? Yani ödeme planınız belli mi?
Aa evet belli. 18bin aldım 26bin geri ödeyeceğim. 8bin enflasyon farkı Aylık 530 seklinde baslayacağım galiba ödemeye tam hatırlamıyorum.

Aa evet belli. 18bin aldım 26bin geri ödeyeceğim. 8bin enflasyon farkı Aylık 530 seklinde baslayacağım galiba ödemeye tam hatırlamıyorum.
Teşekkür ederim.
Çok fazla geldi bana, Allah ödeme kolaylığı versin.
Ben 7000 almayı planlıyorum bu ayı da alıp keseceğim hemen krediyi. Sonraki ayda peşin ödeyeceğim. Umarım bana da o kadar fazla fark koymazlar.

Siz daha mszun olmadınız mı ? Ben sizi mezun da geciktirdi sandım

Yalnız benim anlamadığım konu ben herhangi bir işlem yapmadım ama bloke kalktıgına dair mesaj gönderildi
Bilmiyorum ki gidip yüzyüze konusun bence. Mezun olmadan geri ödemesi baslayanları duymuştum belki o hata düzeltiliyordur.

Hesabım boştu vergi bi yanlışlık var desem iki bankadan da ayrı ayrı mesaj gönderildi

En azından ilk sene almayın idare edemezseniz 2.yıl alırsınız
İlk yıl yani bu 2019-2020 öğretim yılında aldım şuan toplam 7.000 falan almış olacağım. Ama bu eylül ayından sonra kesmek ve hemen peşin ödemek istiyor babam. İhtiyacım olmadığı için almamam daha mantıklı sanırım. Teşekkür ederim.

Konu sahibi konunu sabote etmiş gibi oldum, hakkını helal et.
Allah ödeme kolaylığı versin sana, umarım sıkıntısız ödersin borcunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…