Kyk borcunuz var mı acaba? Ne kadar faiz geldi söyleyebilir misiniz?Benim bildiğim belirli bir peşinat yatirilinca bloke kalkıyor. Hic basima gelmedi ama cok arastirmistim.
Benim daha ödemem başlamadı. Kimisinin ilk taksidini ödemesiyle kalkıyormuş bloke ekşi de okumuştumKyk borcunuz var mı acaba? Ne kadar faiz geldi söyleyebilir misiniz?
Normalde ödeme olmadan kaldırmıyorlar diye biliyorum.
Acaba hesabınızdaki tutarı falan mı çektiler?
Yok yok onu sormadım benBenim daha ödemem başlamadı. Kimisinin ilk taksidini ödemesiyle kalkıyormuş bloke ekşi de okumuştum
Aa evet belli. 18bin aldım 26bin geri ödeyeceğim. 8bin enflasyon farkıYok yok onu sormadım ben
Ne kadar aldınız ne kadar faiz geldi, biliyor musunuz? Yani ödeme planınız belli mi?
Teşekkür ederim.Aa evet belli. 18bin aldım 26bin geri ödeyeceğim. 8bin enflasyon farkıAylık 530 seklinde baslayacağım galiba ödemeye tam hatırlamıyorum.
Siz daha mszun olmadınız mı ? Ben sizi mezun da geciktirdi sandımTeşekkür ederim.
Çok fazla geldi bana, Allah ödeme kolaylığı versin.
Ben 7000 almayı planlıyorum bu ayı da alıp keseceğim hemen krediyi. Sonraki ayda peşin ödeyeceğim. Umarım bana da o kadar fazla fark koymazlar.
Yalnız benim anlamadığım konu ben herhangi bir işlem yapmadım ama bloke kalktıgına dair mesaj gönderildiBenim bildiğim belirli bir peşinat yatirilinca bloke kalkıyor. Hic basima gelmedi ama cok arastirmistim.
Bilmiyorum ki gidip yüzyüze konusun bence. Mezun olmadan geri ödemesi baslayanları duymuştum belki o hata düzeltiliyordur.Yalnız benim anlamadığım konu ben herhangi bir işlem yapmadım ama bloke kalktıgına dair mesaj gönderildi
Hesabım boştu vergi bi yanlışlık var desem iki bankadan da ayrı ayrı mesaj gönderildiKyk borcunuz var mı acaba? Ne kadar faiz geldi söyleyebilir misiniz?
Normalde ödeme olmadan kaldırmıyorlar diye biliyorum.
Acaba hesabınızdaki tutarı falan mı çektiler?
Hesabınızda para varmıydı?Yalnız benim anlamadığım konu ben herhangi bir işlem yapmadım ama bloke kalktıgına dair mesaj gönderildi
Hayır henüz olmadım, daha ilk yılım.Siz daha mszun olmadınız mı ? Ben sizi mezun da geciktirdi sandım
O zaman bir sorun diyeceğim ama hiç ellemeyin benceHesabım boştu vergi bi yanlışlık var desem iki bankadan da ayrı ayrı mesaj gönderildi
Tavsiye etmiyorum almanızı. Mezun olur olmaz iş garantiniz varsa öyle alın.Hayır henüz olmadım, daha ilk yılım.
Zaten evdeyiz, gerek yok diye düşünüyorum ya.
Memuriyet düşünüyorum ama henüz belli değil. Teşekkür ederim tavsiyeniz için, bende sizin gibi düşünüyorum.Tavsiye etmiyorum almanızı. Mezun olur olmaz iş garantiniz varsa öyle alın.
En azından ilk sene almayın idare edemezseniz 2.yıl alırsınızMemuriyet düşünüyorum ama henüz belli değil. Teşekkür ederim tavsiyeniz için, bende sizin gibi düşünüyorum.
İlk yıl yani bu 2019-2020 öğretim yılında aldım şuan toplam 7.000 falan almış olacağım. Ama bu eylül ayından sonra kesmek ve hemen peşin ödemek istiyor babam. İhtiyacım olmadığı için almamam daha mantıklı sanırım. Teşekkür ederim.En azından ilk sene almayın idare edemezseniz 2.yıl alırsınız
Konu sahibi konunu sabote etmiş gibi oldum, hakkını helal et.Arkadaslar bir kac gün önce hesabıma bloke koyuldu diye bir konu acmıştım.. Sonrasında vergi dairesine gidip herhangi bir talepte bulunmadan banka hesaplarımdan mesaj geldi vergi dairesinin verdigi bilgiyle Hesabınızdaki bloke kalkmıştır diye bu durumu yaşayan biri varmı? Kendiliğinden bloke kalkması gibi bi durum varmı?
Problem değil :)Konu sahibi konunu sabote etmiş gibi oldum, hakkını helal et.
Allah ödeme kolaylığı versin sana, umarım sıkıntısız ödersin borcunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?