merhaba ben izmirde devlet memuruyum..çocuklar konusundada her zaman duyarlı olmaya çalıştım..öncelikle çabalarınızdan ötürü tebrik ederim..size perde, masa örtüsü vs gönderebilirim hala gerekiyorsa..ve etrafımdaki arkadaşların çocuklarının kitaplarını alabilirim çünkü benim oğluşum henüz 20 aylık, birde yaş ortalaması ve kaçıncı sınıflar özellikle belirtebilirmisin acaba..görüşmek üzere sevgiler
teşekkür ederim Melike hanım sizin gibi duyarlı insanların olması beni çok sevindiriyor,perde ve masa örtüsü ihtiyacımız var sadece 2 sınıfın masa örtüsü var diğer sınıflar da yok siz ne kadar gönderebilirseniz tabi 1 sınıf bile olsa yeter,kitap olarak okuma hikaye kitapları gönderebilirsininz,pazartesi günleri dersten sonra 40 dk okuma saatimiz oluyor çoculklar aynı kitapları okumaktan bıktı,bu kitapları da kendimiz aldk zaten,ingilizce hikaye kitapları da olabilir ben ingilizce öğretmeniyim ve bu konuda baya sıkıntımız var,1.sınıftan 8.sınıfa kadar her düzeyde okuma kitabı olur,bu arada bende hamileyim yakında doğum iznine ayrılacağım,fakat eşimle aynı okul da çalışıyoruz yardımlar benim iznime denk gelse bile eşim var dağıtım işini o ve okuldaki arkadaşlar yapar,ilginiz için tekrar teşekkür ederim,bebeğinizi de çok öpüyorum...