• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ky ocuklarn da unutmayalm...

merhaba ben izmirde devlet memuruyum..çocuklar konusundada her zaman duyarlı olmaya çalıştım..öncelikle çabalarınızdan ötürü tebrik ederim..size perde, masa örtüsü vs gönderebilirim hala gerekiyorsa..ve etrafımdaki arkadaşların çocuklarının kitaplarını alabilirim çünkü benim oğluşum henüz 20 aylık, birde yaş ortalaması ve kaçıncı sınıflar özellikle belirtebilirmisin acaba..görüşmek üzere sevgiler

teşekkür ederim Melike hanım sizin gibi duyarlı insanların olması beni çok sevindiriyor,perde ve masa örtüsü ihtiyacımız var sadece 2 sınıfın masa örtüsü var diğer sınıflar da yok siz ne kadar gönderebilirseniz tabi 1 sınıf bile olsa yeter,kitap olarak okuma hikaye kitapları gönderebilirsininz,pazartesi günleri dersten sonra 40 dk okuma saatimiz oluyor çoculklar aynı kitapları okumaktan bıktı,bu kitapları da kendimiz aldk zaten,ingilizce hikaye kitapları da olabilir ben ingilizce öğretmeniyim ve bu konuda baya sıkıntımız var,1.sınıftan 8.sınıfa kadar her düzeyde okuma kitabı olur,bu arada bende hamileyim yakında doğum iznine ayrılacağım,fakat eşimle aynı okul da çalışıyoruz yardımlar benim iznime denk gelse bile eşim var dağıtım işini o ve okuldaki arkadaşlar yapar,ilginiz için tekrar teşekkür ederim,bebeğinizi de çok öpüyorum...

bende ingilizce hikaye kitabı olarak bu tarz hikayeler buldum internetten 4. ile 7. sınıflar arasında 5 tane karışık aldım. kitap şeklinde bulamadım inşallah iş görür :)

k06ump006.jpg

olur tabiki canım çok teşekkürler ilgin için...

ben 6 tane sipariş vermiştim 2 tane ingilizce hikaye kitabım eksik geldi. Onun haricindeki göndereceklerim tamam. Yarın eşimde evdeyken inşallah göndermek istiyorum. Yalnız senden birşey rica etsem. Çocuklara dağıtırken benim için birkaç kare fotoğraf cekebilir misin? Mümkün olursa Bloguma koymak istiyorum çünkü :)

okulumuza yaptığı yardımdan dolayı Arzu Hanıma çok teşekkür ediyorum,çocukların gözlerindeki mutluluğu anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalıyor,kendisine çok teşekkür ediyorum.

rica ederim canım yeni gördüm. yeni eğitim yılı için inşallah daha güzel hazırlanıcam :)

Merhaba,
Ben de ufak da olsa yardımda bulunmak istiyorum.
ılkokul 5.sınıfa giden bir çocuga arada yardım edıyorum ancak bu sefer yardımlarım size gelsin.Maddi durumum çok iyi değil ama elimden geldiği kadar.Siz hangi okuldasınız Yozgatın hnagi köyünde.Bana adres de verebilirmisiniz.En geç bu ay sonu gönderebilirim.

Teşekkürler

özeline mesaj attım canım,,,

Merhaba

bana isim ve adres verebilecekmısıilkokul çağı için birkaç hikaye kitabı toparlayabildim arkadaşlarımdan onları göndermek istiyorum.

merhaba bende ufakta olsa bir katkıda bulunmak istiyorum.en çok ihtiyaç olan bir şey varsa onu temin etmeye çalışayım.yer ve adresi özelime mesaj atarsanız sevinirim.

Adresi yazarsanız bende yardım etmek isterim.

teşekkürler canım,ilk başlarda kimse ilgilenmiyor diye üzülmüştüm ama ama ilgilenen bikaç arkadaş çıktı çok sevindim,saol canım özelden mesaj atarım sana...

adresi özelinize mesaj atmıştım kızlar..

Bir paket hazırladım içinde okuma kitapları mevcut
fırsat bulursam bugun bulamassam yarın mutlaka göndereceğim

mesaj yazarım gönderince

tamam canım şimdiden çok teşekkürler...

canım gönderdim bursadan gelecek
kargo şirketini bilmiyorum babam gönderdi kendi adına
inşallah işinizi görür okuma kitapları
kargo ulaşınca bilgi verirsen çok memnun olurum.

canım gönderdim bursadan gelecek
kargo şirketini bilmiyorum babam gönderdi kendi adına
inşallah işinizi görür okuma kitapları
kargo ulaşınca bilgi verirsen çok memnun olurum.

merhaba canım kitaplar henüz gelmedi hangi kargoyla göndermiştin canım,büyük ihtimal yarın gelir buraya p.tesi çarşamba cuma geliyor kargolar genellikle,dün gelmediğine göre yarın gelir canım...şimdiden sana ve babana çok teşekkür ederim canım...

merhaba canım kitaplar henüz gelmedi hangi kargoyla göndermiştin canım,büyük ihtimal yarın gelir buraya p.tesi çarşamba cuma geliyor kargolar genellikle,dün gelmediğine göre yarın gelir canım...şimdiden sana ve babana çok teşekkür ederim canım...

inşallah işinizi görür
ikinci el kıtaplar ama temız olanlarını yolladım hangı kargo ile oldugunu bilmiyorum babam sekretere vermiş o göndermiş

neyse gelınce haber verırsın ben bızım burası gbi sandım bazen ılk gune bile gelebiliyor acele ettim sanırım

Back