• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KV'nin yalvarışı ;(

biq_smile

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2016
2.124
842
123
Kızlar dün KV aradı.
22.06.2017 günü Mahkeme sonuçlanacak.
Fakat bir telefon görüşmesinin beni bu kadar erkileyebileceğini düşünememiştim.
Dün ansızın telefon çaldı, tanımadığım bi numara. Açıp, baktığımda ağlamaklı bi sesin bana "Kızım, kızım. " dediğini duydum. Önceleri Öz Annem sandım. Ama "Kimsiniz?" diye sorunca "Annen" demesinden anladım KV olduğunu. Neredeyse 2.5 saat hiç kapatmadan konuştu, ben dinledim.
Ayaklarıma kapanıp yalvarmadığı kaldı. Söyledikleri o kadar etkiledi ki... Karşımda olsa boynuna sarılacaktım. Ama yaptıkları ağır basıyor, aklıma geldikçe nefret kaplıyor yüreğimi, ne yapacağımı bilemez oldum, arada kaldım, çaresizim...
"Sende Annesiz büyüdün, gel ne olur"
"Bi yavrucağı, eksik büyütmek istemezsin herhalde!"
"Babasız dursa, olmaz.. Anasız dursa, o zaten hiç olmaz"
"Bizi sevmiyorsan Kocan'a bari acı" (yemeden, içmeden kesilmiş dee)
"Baban da bekliyor seni, o da sizi düşünmekten kendimi alı koyamıyor"
"AH'ını çekiyoruz, yüreğimiz kaldırmıyor artık.
Ortanca oğlu hapishaneye atılacakmış ,
Kocası kızını dövmüş, işe giderken, ufak çaplı
bi kaza geçirmiş,
Eşim yemeden içmeden kesilmiş, yataklara
düşmüş,
KP gittim gideli 6 kilo vermiş, düşünmekten.
Bunun gibi daha neler, neler anlattı. İçim bi an cız etti. Ama yaptıklarını da unutamıyorum.
"Kusura bakmayın, ben kararımı verdim, akıllanmak için geç kalmışsınız!!" dedim, telefonu kapattım. Ama dünden beri de aklımdan bir türlü çıkmıyor. Anlatmak istedim, yoksa düşün düşün kafam "DANK" etcek

Kızlar dün KV aradı.
22.06.2017 günü Mahkeme sonuçlanacak.
Fakat bir telefon görüşmesinin beni bu kadar erkileyebileceğini düşünememiştim.
Dün ansızın telefon çaldı, tanımadığım bi numara. Açıp, baktığımda ağlamaklı bi sesin bana "Kızım, kızım. " dediğini duydum. Önceleri Öz Annem sandım. Ama "Kimsiniz?" diye sorunca "Annen" demesinden anladım KV olduğunu. Neredeyse 2.5 saat hiç kapatmadan konuştu, ben dinledim.
Ayaklarıma kapanıp yalvarmadığı kaldı. Söyledikleri o kadar etkiledi ki... Karşımda olsa boynuna sarılacaktım. Ama yaptıkları ağır basıyor, aklıma geldikçe nefret kaplıyor yüreğimi, ne yapacağımı bilemez oldum, arada kaldım, çaresizim...
"Sende Annesiz büyüdün, gel ne olur"
"Bi yavrucağı, eksik büyütmek istemezsin herhalde!"
"Babasız dursa, olmaz.. Anasız dursa, o zaten hiç olmaz"
"Bizi sevmiyorsan Kocan'a bari acı" (yemeden, içmeden kesilmiş dee)
"Baban da bekliyor seni, o da sizi düşünmekten kendimi alı koyamıyor"
"AH'ını çekiyoruz, yüreğimiz kaldırmıyor artık.
Ortanca oğlu hapishaneye atılacakmış ,
Kocası kızını dövmüş, işe giderken, ufak çaplı
bi kaza geçirmiş,
Eşim yemeden içmeden kesilmiş, yataklara
düşmüş,
KP gittim gideli 6 kilo vermiş, düşünmekten.
Bunun gibi daha neler, neler anlattı. İçim bi an cız etti. Ama yaptıklarını da unutamıyorum.
"Kusura bakmayın, ben kararımı verdim, akıllanmak için geç kalmışsınız!!" dedim, telefonu kapattım. Ama dünden beri de aklımdan bir türlü çıkmıyor. Anlatmak istedim, yoksa düşün düşün kafam "DANK" etcek
Tam olarak anlayamadım, eşinizin yaptıklarını mi unutamıyorsunuz yoksa kp/kv mi ?

İnanma sakın, ne oldu bir anda sırlar dünyasına mı bağladılar? Ahını çekiyoruz da, biz ettik sen etme bilmem ne.
Çocuktan vurup, vicdan yaptırmaya çalışıyorlar işte, kucağında bebek varken döven adam açlıktan geberse umurunda olmamalı.

İnanma sakın, ne oldu bir anda sırlar dünyasına mı bağladılar? Ahını çekiyoruz da, biz ettik sen etme bilmem ne.
Çocuktan vurup, vicdan yaptırmaya çalışıyorlar işte, kucağında bebek varken döven adam açlıktan geberse umurunda olmamalı.

Doğru söylüyorsun, ben çok duygusal bi insanım, herşeyi kafama takarım böyle. Yine vicdan yaptım galiba

O da doğru, şimdi acıyıp geri dönsem. Aynı tantana yine başlayacak. Ayrı ev açmayacakları kesin zaten. Yine laf çek, dayak çek. Bende buna tekrar tekrar izin verecek değilim ya
Yaa bide dayakmı vardı? Ordan uzaklaşıp kurtulmuşsun bir daha geri dönmeyi feriştahı yalvarsa düşünme sakın :41:

Senin bebegin kucaginda yüzüne tekmeler atan ,sana küfürler edip evden kovan insanlar için değil buraya Üzgün konu açmak adlarını anmaman lazım.

Biliyorum haklısınız, ama vicdanıma hakim olamıyorum, sanki olanlar benim yüzümden oluyor?

Kucaginizda bebeginiz varken sizi doven birinin yemeden icmeden kesilmesi umrunuzda olmamali. Bunlar unutulacak affedilecek seyler aslaa degil. Size ve kiziniza da yazik gunah.

Haklısınız, kendi kendime acıyorum işte, vicdan yapıyorum çok.

Back