- 24 Ekim 2019
- 7.425
- 43.383
- 548
- Konu Sahibi gecenin_resmi
-
bizim adetlerimizde geline koç alınır eşim artık çöktü yapamıyor bende yapma boşver dedim. Hem senin gözünde kalmasın hemde bizim adımız, mecbur yapılacak dedi
Ben bunu yazmışım. Eşimin kafasına silah dayayıp zorla yaptırdım mı yazmışım.
Konumu düğün yapamadık diye mi açmışım. Zar zor düğün yaptık ama kp desteği olmadığı gibi ev oğlumun evi havasında takılıyor düğün haftam da saat 9 da bize geldi demişim.ama ben ne demişim siz ne yazmışsınız
Size sadece bir soru soracağım. Konumun içeriği ne ben niçin konu açmışım ne sormuştumEşiniz şu koyu işaretlediğim yeri dediğinde "aşk olsun ben senle adetler için mi evlendim, gözümde falan tabi ki kalmayacak. Hem o koçun bize ne faydası olacak insanların arkamızdan bak gördün mü geline koç kestiler demesinden başka? Adımıza falan da bir faydası olmaz emin ol. Adet dediğin gereksizlikler silsilesi. Biz kapımızı kapattığımızda mutluysak bu benim için gayet yeterli" minvalinde konuşsaydınız eminim eşiniz sıyrılırdı bu düşüncesinden. Eşinize zorla yaptırmamışsınız ama engelleme imkanınız da varmış, kullanmamışsınız.
3, 5 aydırYeni evliyim demişsiniz ama her 10-15 günde bir size geldiklerini söylemişsiniz.
Ne kadarlık evlisiniz de daha sizin aileniz gelmedi, siz gitmediniz kayın aileye?
Size sadece bir soru soracağım. Konumun içeriği ne ben niçin konu açmışım ne sormuştum
Çok şükür sorumun gerçek cevabını buldum.Nerden başlasam bilemedim.. Bazı şeyleri hemen hemen aynı yaşamışız ama benim ailem sonuna kdr herşeyi yaptı karşı taraf yapmadı. Hava atmaya gelince oğlumuza şöyle yaptık böyle yaptık diye anlatıyorlar. Ben mesafiliyim haftada 1 gidiyorum misafir gibi. Onlarda ayda bir kez gelirler tabi ben kabul edersem. Bu raddeye gelmesinin sebepleri kendileri. Herkes herşeyin farkında. Mesela sen demişsin ki kv çok iyi. İyi olan kv seni arayıp neden gelmediniz diye sorabilirdi trip atmak yerine. Ona iyi sessiz değil sinsi denir. Benimkide bana karşı iyi ama eşime şikayet ederler mesela hep :))
Hazır bu duruma gelmişsin mesafeni koy. Kp zaten sürekli arıyor diyosun sonunu alamazsın. Mesafe candır.
Yapsaydı da oğlumun düğününü ben yaptım evde oğlumun evi düğün haftası 9 da seni hiç aramadan evine gelirim hakkı tanımazdım.Konunuzun içeriği tüm bu anlattıklarınız ışığında kayın ailenizden şikayetçi olmanız. Siz sadece evlendikten hemen sonra yaşanan gelme gitme konuları için şikayetçi değilsiniz kayın ailenizden. Yani öyle bir tavırla anlatmışsınız ki sanki kayınpederiniz düğün masraflarınızı yapsa, koçu alsa, alışverişlerinizi yapsa evinize gelmesinde sorun olmayacak. Çünkü genel olarak mesajlarınız "onu da yapmadı, bunu da yapmadı" şeklinde. Size bir soru sorayım, yapsaydı ne olacaktı? Tavrınız nasıl olacaktı?
İşin aslı ilk mesajımda dediğim gibi kayın ailenize minnetsiz olduğunuz için şükredin bence. Kayınvalidenizi arama konusunda da siz de tepkisiz kalın diyorum yine ilk mesajımda dediğim gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?